Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lett og kraftig trådløs støvsuger for effektiv rengjøring

Roidmi F8 Storm

  Art.nr: 1007016
  • 2500 mAh-batteri med 55 minutters driftstid
  • Utrolig lav vekt
  • Flere tilbehør inkludert
  • Kraftig motor med lavt støynivå
  • Vinner av RedDot Design Award

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Trådløse Roidmi F8 Storm gjør rengjøringen utrolig lett – i dobbel forstand. Denne trådløse håndstøvsugeren har en utrolig lav vekt på bare 2,5 kg, som gjør det lett og behagelig å ta den med seg rundt i hjemmet. Samtidig gjør støvsugerens mange allsidige funksjoner det enklere og mer effektivt å rengjøre. Støvsugeren tar enkelt for seg alt fra brødsmuler og andre mindre matrester fra kjøkkenbenken og støvet i bokhyllen til grus og smuss i bilen, takket være flere smarte tilbehør som gjør at du får både et rent hus og en ren bil.

Ultraportabel støvsuger med lav vekt

Gjør rengjøringen litt morsommere og fremfor alt lettere med Xiaomi Roidmi F8. Ingen ledning som begrenser bevegelsesfriheten din og ingen tung og klumpete enhet å slepe med seg. Roidmi F8 veier bare 1,5 kg (2,5 kg inkludert gulvmunnstykket) og har ett oppladbart batteri som gjør at du kan bevege deg fritt og rengjøre i hele hjemmet eller bilen uten ledning som tvinner seg og hindrer deg i rengjøringen din.

Du kan støvsuge i cirka 55 minutter uten å behøve å lade støvsugeren. Med andre ord, godt med tid for å støvsuge smuler under kjøkkenbordet, rundt sofaen og stuebordet og grusen i gangen. I maksimalt turbomodus har du cirka 10 minutters batteritid.

Vinner av RedDot Award 2018

Elegante og praktiske Roidmi F8 er vinner av designprisen RedDot Awards 2018.

Fleksibelt gulvmunnstykke med LED-lamper

Det største gulvmunnstykket har en myk rullebørste av vevd nylon som samler opp smuss og støv samtidig som den polerer gulvet.

Støvsugeren har et fleksibelt ledd mellom skaftet og gulvmunnstykket sånn at du enkelt kan manøvrere og komme til på vanskelige steder.

Takket være integrerte LED-lamper i munnstykket får du med deg alle smuler der det er lite lys, som for eksempel under sofaen.

Kraftig motor og effektiv konstruksjon

Håndholdte Roidmi F8 har en kraftig børsteløs DC-motor med 115 W sugeeffekt som effektivt samler opp smuler og smuss fra alle underlag. For ekstra skitne steder eller vanskelige overflater finnes det et turbomodus som øker effekten ytterligere. Vær oppmerksom på at batteritiden blir mindre når man bruker turbomodus.

Et optimert design for luftkanalene med stort og jevnt luftvolum og sentrifugalsuging separerer støvet og fører det til støvbeholderen for å unngå oppsamling på filteret som sørger for både lengre levetid og samtidig at støvsugeren alltid har en kraftig sugeeffekt. Filtreringssystemet sørger for at avtrekksluften er 99 % ren.

Ingen flere støvsugerposer

Nyt den deilige behageligheten med å slippe støvsugerposer som både koster penger og med tiden reduserer ytelsen på støvsugeren. Roidmi F8 har en støvbeholder på 0,4 liter som samler opp støvet, er enkel å tømme og holder ytelsen på topp.

Mye tilbehør inkludert

Roidmi F8 kommer med flere tilbehør tilpasset for ulike typer overflater og gjøremål. På den måten får du rengjøring med perfekt resultat overalt i hjemmet og bilen. Du bytter raskt og enkelt mellom forskjellige tilbehør gjennom å klikke dem på plass eller ved å trykke på en knapp for å løsne dem.

1. Støvsugerrør i metall

2. Gulvmunnstykke med myk børste

3. Fleksibelt forlengningsrør

4. Fugemunnstykke

5. Strømadapter/lader

6. Magnetisk veggfeste

7. Filter

8. Støvsugerkropp

9. Kullfiberbørste, perfekt for tykkere matter

10. Elektrisk anti-midd børste

11.  Liten multifunksjonell børste

12. Rengjøringsbørste

13. Dokumentasjon

Ha full kontroll via appen

En tilhørende app gir deg full kontroll over støvsugingen. Nå kan du se akkurat hvor mange minutter rengjøringstid du har igjen før batteriet må lades, kvaliteten på luftfilteret, når beholderen må tømmes og du kan til og med oppgraderer støvsugerens programvare. Få dessuten informasjon om hvor mange kalorier du har brent eller hvor mange skritt du har gått under støvsugingen.

Magnetisk veggfeste

Går det litt vel lang tid mellom hver gang du støvsuger på grunn av at det er for komplisert å ta frem og tilbake støvsugeren? Ikke med Roidmi F8! Når håndstøvsugeren ikke brukes klikker du den bare på plass med det medfølgende magnetiske vegghengte festet og har alltid Roidmi F8 klar om ulykken inntreffer og for den raske rengjøringen i siste liten før gjestene ankommer.

Festet festes uten hull og kan enkelt flyttes uten å etterlate merker på veggen. Det har også en holder for ladekabelen sånn at du bare kan koble ledningen inn i støvsugeren for lading. En full lading tar cirka 2,5 timer.