Rå Philips-støvsuger med opptil 70 minutters batteritid

Philips SpeedPro Max XC8043/01

  Art.nr: 1011945
  • 25,2 V litium-ion-batteri
  • Opptil 70 min batteritid
  • 84 dB maks lydnivå
  • Digital skjerm og LED-lys
  • Høy luftflyt på 1 100 liter per minutt

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
5 789,-

Delbetal fra 527,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips SpeedPro Max XC8043/01 er en trådløs kvalitetsstøvsuger som lar deg rengjøre hele huset i opptil 70 minutter, uten prakk med ledning eller pose. Det patenterte SpeedPro-munnstykket er utviklet for å fange opp støv fra alle kanter, mens smart luftfiltrering fjerner partikler og allergener fra hjemmet ditt. Praktisk design, utmerket batteritid og kraftig luftflyt på 1 100 liter i minuttet, gir deg en enestående støvsuger som gjør rengjøringen rask, enkel og effektiv.

360° støvopptak

Speed Pro Max' patenterte munnstykke er utviklet for å fange opp støv fra alle kanter, og ikke bare nedenfra, som støvsugere flest. Det lar SpeedPro Max suge opp støv og smuler mer effektiv rundt hele munnstykket, og effektiviserer rengjøringen. Det er den kraftige luftflyten på over 1 000 liter i minuttet som muliggjør munnstykkets unike 360° sugeeffekt.

PowerCyclone 10

PowerCyclone er en teknologi som separerer støv og luft allerede ved innsuget, som gjør at støvet er lettere å samle opp. PowerCyclone 10 er Philips' aller beste teknologi for poseløse støvsugere, som nå også finnes i denne håndholdte premiumstøvsugeren.

Speed Pro Max bruker Philips' PowerCyclone 10-teknologi.

2-i-1-løsning

Philips SpeedPro Max lar deg også dra nytte av en praktisk 2-i-1-funksjon, med to integrerte tilbehør som gjør støvsugeren mer fleksibel og anvendelig. Fjern selve håndenheten på støvsugeren, så har du en kompakt og praktisk håndstøvsuger – perfekt for bilen eller ergerlige sofasmuler. Med ett enkelt klikk monterer du den motordrevne Turbo-børsten, som gjør det enkelt å fjerne f.eks. dyrehår fra møbler. Det integrerte børstetilbehøret gir deg også lettere tilgang til støv, skitt og hår i ymse kriker og kroker. Med SpeedPro kommer du alltid til.

Tretrinnsfiltreringen bedrer inneklimaet ditt og sørger for høy luftflyt.

Filtreringssystem i tre trinn

Tretrinnsfiltreringen i SpeedPro Max fanger opptil 99 % av alt fint støv, partikler og allergener. Det bidrar til å bedre inneklimaet for store og små i hjemmet ditt året rundt, enten det er snakk om forkjølelsessesongen eller pollensesongen.

Den grundige filtreringen sørger også for at kun ren luft sendes igjennom motoren. Dette reduserer motstanden og bedrer motorytelsen, noe som muliggjør SpeedPro Max' høye luftflyt.

Kraftig batteri

Trådløse håndstøvsugere er aldri bedre enn batteriet sitt. Det kraftige litium-ion-batteriet i SpeedPro Max XV8043 har en spenning på 25,2 V, som frigjør mye kraft og gir deg utmerket batterikapasitet. Driftstiden er opptil 70 minutter i øko-modus, 35 minutter i normal modus og 28 minutter i turbomodus. 

SpeedPro Max har tilbehør som gjør det lettere å fjerne hår og smuler fra sofaen.
1011945 Philips Philips SpeedPro Max XC8043/01 XC8043/01 Philips SpeedPro Max XC8043/01 er en trådløs kvalitetsstøvsuger som lar deg rengjøre hele huset i opptil 70 minutter, uten prakk med ledning eller pose. Det patenterte SpeedPro-munnstykket er utviklet for å fange opp støv fra alle kanter, mens smart luftfiltrering fjerner partikler og allergener fra hjemmet ditt. Praktisk design, utmerket batteritid og kraftig luftflyt på 1 100 liter i minuttet, gir deg en enestående støvsuger som gjør rengjøringen rask, enkel og effektiv. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 360° støvopptak Speed Pro Max' patenterte munnstykke er utviklet for å fange opp støv fra alle kanter, og ikke bare nedenfra, som støvsugere flest. Det lar SpeedPro Max suge opp støv og smuler mer effektiv rundt hele munnstykket, og effektiviserer rengjøringen. Det er den kraftige luftflyten på over 1 000 liter i minuttet som muliggjør munnstykkets unike 360° sugeeffekt. PowerCyclone 10 PowerCyclone er en teknologi som separerer støv og luft allerede ved innsuget, som gjør at støvet er lettere å samle opp. PowerCyclone 10 er Philips' aller beste teknologi for poseløse støvsugere, som nå også finnes i denne håndholdte premiumstøvsugeren. 2-i-1-løsning Philips SpeedPro Max lar deg også dra nytte av en praktisk 2-i-1-funksjon, med to integrerte tilbehør som gjør støvsugeren mer fleksibel og anvendelig. Fjern selve håndenheten på støvsugeren, så har du en kompakt og praktisk håndstøvsuger – perfekt for bilen eller ergerlige sofasmuler. Med ett enkelt klikk monterer du den motordrevne Turbo-børsten, som gjør det enkelt å fjerne f.eks. dyrehår fra møbler. Det integrerte børstetilbehøret gir deg også lettere tilgang til støv, skitt og hår i ymse kriker og kroker. Med SpeedPro kommer du alltid til. Filtreringssystem i tre trinn Tretrinnsfiltreringen i SpeedPro Max fanger opptil 99 % av alt fint støv, partikler og allergener. Det bidrar til å bedre inneklimaet for store og små i hjemmet ditt året rundt, enten det er snakk om forkjølelsessesongen eller pollensesongen.Den grundige filtreringen sørger også for at kun ren luft sendes igjennom motoren. Dette reduserer motstanden og bedrer motorytelsen, noe som muliggjør SpeedPro Max' høye luftflyt. Kraftig batteri Trådløse håndstøvsugere er aldri bedre enn batteriet sitt. Det kraftige litium-ion-batteriet i SpeedPro Max XV8043 har en spenning på 25,2 V, som frigjør mye kraft og gir deg utmerket batterikapasitet. Driftstiden er opptil 70 minutter i øko-modus, 35 minutter i normal modus og 28 minutter i turbomodus.  Håndstøvsuger 3 1 5789 NOK 5789 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Håndstøvsuger