Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stillegående trådløs støvsuger med smart design

Electrolux Pure Q9 PQ91-40GG

  Art.nr: 1011228
 • 21,6 V li-ion-batteri
 • Opptil 50 min driftstid
 • Automatisk børsterens
 • Vaskbart, progressivt filter
 • 3 dl støvbeholder

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 490,-

Delbetal fra 336,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux Pure Q9 er en lett og kraftig trådløs støvsuger som gjør rengjøring enklere. Den er stillegående, har en imponerende batterikapasitet, smart børsterengjøring og et munnstykke med integrerte LED-lys. Pure Q9 er utformet med et moderne design og smart teknologi som gjør den både effektiv og stillegående, med flere hendige funksjoner du vil sette pris på.

BrushRollClean-teknologi

Alle som har hatt en håndholdt støvsuger vet at det er prakk å måtte fjerne hår og pels fra børstevalsene. Med Pure Q9 kan du imidlertid ta det helt med ro. Electrolux Q9 har blitt utstyrt med BrushRollClean-teknologi, som gjør at munnstykket automatisk renser børstene for deg. Alt som trengs er ett enkelt tastetrykk.

Halve lydnivået – uten å fire på ytelsen*

Electrolux Pure Q9 ligger i forkant av utviklingen, både når det gjelder enestående design og maksimal luftflyt. Samtidig er den imponerende stillegående til en trådløs støvsuger å være, sammenlignet med tradisjonelle modeller.

* Enhetens design halverer lydnivået. Det tilsvarer 3 dB(A) færre sammenlignet med konstruksjonen på en tradisjonell trådløs støvsuger som ERGORAPIDO®, målt i henhold til ISO 3743.

Fleksibel hovedenhet

Pure Q9s motorenhet og støvbeholder hviler mot munnstykket nederst på støvsugeren. Men når du trenger å komme til under stuebordet og sofaen, er det bare å trekke denne enheten opp, slik at det slanke munnstykket kommer til.

LED-belyst munnstykke

I tillegg til hendig manøvrering i 180° er Pure Q9-munnstykket utstyrt med LED-lys, som raskt blir uunnværlig i hverdagen. Selv i svakt lys får du nå raskt øye på brødsmulene du ville støvsuge, og øreringen du ikke vil støvsuge.

Egenskaper

 • Står av seg selv
 • Integrert LED-lys i munnstykket
 • Automatisk børsterens
 • Avtakbar børstevals
 • Vaskbart, progressivt filter
 • Ladestasjon inkludert
 • Fugemunnstykke og munnstykke med en liten børste er inkludert

Spesifikasjoner

 • 21,6 V li-ion-batteri
 • 3 dl støvbeholder
 • Opptil 50 min driftstid
 • Opptil 75 dB lydnivå
 • Opptil 3,5 t ladetid
 • Mål: 13,16 x 25,61 x 110,15 cm
 • Vekt: 2,7 kg
1011228 Electrolux Electrolux Pure Q9 PQ91-40GG 900277358 Electrolux Pure Q9 er en lett og kraftig trådløs støvsuger som gjør rengjøring enklere. Den er stillegående, har en imponerende batterikapasitet, smart børsterengjøring og et munnstykke med integrerte LED-lys. Pure Q9 er utformet med et moderne design og smart teknologi som gjør den både effektiv og stillegående, med flere hendige funksjoner du vil sette pris på. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> BrushRollClean-teknologi Alle som har hatt en håndholdt støvsuger vet at det er prakk å måtte fjerne hår og pels fra børstevalsene. Med Pure Q9 kan du imidlertid ta det helt med ro. Electrolux Q9 har blitt utstyrt med BrushRollClean-teknologi, som gjør at munnstykket automatisk renser børstene for deg. Alt som trengs er ett enkelt tastetrykk. Halve lydnivået – uten å fire på ytelsen* Electrolux Pure Q9 ligger i forkant av utviklingen, både når det gjelder enestående design og maksimal luftflyt. Samtidig er den imponerende stillegående til en trådløs støvsuger å være, sammenlignet med tradisjonelle modeller. * Enhetens design halverer lydnivået. Det tilsvarer 3 dB(A) færre sammenlignet med konstruksjonen på en tradisjonell trådløs støvsuger som ERGORAPIDO®, målt i henhold til ISO 3743. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Fleksibel hovedenhet Pure Q9s motorenhet og støvbeholder hviler mot munnstykket nederst på støvsugeren. Men når du trenger å komme til under stuebordet og sofaen, er det bare å trekke denne enheten opp, slik at det slanke munnstykket kommer til. LED-belyst munnstykke I tillegg til hendig manøvrering i 180° er Pure Q9-munnstykket utstyrt med LED-lys, som raskt blir uunnværlig i hverdagen. Selv i svakt lys får du nå raskt øye på brødsmulene du ville støvsuge, og øreringen du ikke vil støvsuge. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Egenskaper Står av seg selvIntegrert LED-lys i munnstykketAutomatisk børsterensAvtakbar børstevalsVaskbart, progressivt filterLadestasjon inkludertFugemunnstykke og munnstykke med en liten børste er inkludert Spesifikasjoner 21,6 V li-ion-batteri3 dl støvbeholderOpptil 50 min driftstidOpptil 75 dB lydnivåOpptil 3,5 t ladetidMål: 13,16 x 25,61 x 110,15 cmVekt: 2,7 kg Håndstøvsuger 4,2 4 3490 NOK 3490 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Støvsugere og Rengjøring
 3. Håndstøvsuger