Favoritt

Kraftig, miljøvennlig håndstøvsuger med 2-i-1-funksjon

Electrolux EER75STM

  Art.nr: 248040
 • 18 V TurboPower Litiumion-batteri
 • Selvrensende BrushRollClean-teknologi
 • DustSpotter LED-lys
 • 180-graders manøvrering
 • 2-i-1-funksjon

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 690,-

Delbetal fra 186,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux Ergorapido Green EER7GREEN 

Electrolux Ergorapido Green er laget av 50% gjenvunnet plast og tar hånd om både ditt hjem og miljøet. Et kraftig TurboPower litiumbatteri og 180° EasySteer manøvrering gir deg en følelse av rent og pent gulv. Hver dag.

2-i-1-støvsuger

Opplev maksimal fleksibilitet og funksjonell design. Ergorapido sørger for at jobben blir gjort enten du skal rengjøre store flater eller et lite område som er vanskelig å komme til. Håndstøvsugeren, som er enkel å ta av, gir lettvint rengjøring av kjøkkenbord, møbler eller bilen innvendig.

180° Easysteer manøvrering

180° EasySteer manøvreringsevne, ergonomisk design, forbedret munnstykke og store bakhjul gjør rengjøringen enda mer fleksibel, og gjør det lett å snu og manøvrere på alle typer gulv. De to effekttrinnene gjør det mulig å tilpasse rengjøringen til forskjellige typer overflater, og etter rengjøringen er det bare å sette støvsugeren tilbake i ladestativet.

18 V TurboPower Litiumion-batteri

Mer kraft med høyytelses litium HD-batteri hvor livslengden er dobbelt så lang som tidligere modeller med nikkel-batteri. Batteriet kan brukes i hele 35 minutter og gir indikatorsignaler når det må lades.

Selvrensende BrushRollClean-teknologi

Glem en gang for alle å måtte rengjøre støvsugerbørsten for hår og fibre. La den patenterte BrushrollClean-teknologien til nye Ergorapido gjøre det for deg ved bare å trykke på en pedal! 

DustSpotter LED-lys

I tillegg til 180° manøvreringsevne er munnstykket til Ergorapido utstyrt med LED-lys for å sikre en god opplevelse når du rengjør. Sørg for at du ikke går glipp av noe ved å se nøyaktig hva og hvor du rengjør hver gang, også på de mørkeste stedene i huset.

Egenskaper:

 • Lysdiode som indikerer når den trenger å lades: En blå lysdiode indikerer når støvsugeren trenger å lades.
 • Oppladbar og trådløs: Ekstra enkelt å bruke til hurtigrengjøring.
 • Selvstående: Ringer telefonen eller trenger du å ta en pause? Bara sett fra deg støvsugeren hvor som helst, når som helst.
 • Litiumbatterier: Kraftige litiumbatterier som gir deg mer kraft over lengre perioder
 • BrushRollClean-teknologi: Vi vet alle hvor irriterende det er når hår og fibre setter seg fast i rullebørstene. Med denne unike funksjonen rengjøres rullebørsten gjennom et trykk på pedalen over munnstykket.
 • 180-graders manøvrering: Takket være gulvmunnstykket kan du enkelt styre Ergorapido rundt møbler eller i trange områder med bare å vri håndleddet.
 • 2-i-1-funksjon: For best fleksibilitet - Bare ta av håndenheten fra hovedstøvsugeren.
 • Trådløs frihet: Smuler etter frokost eller grus i gangen? Ergorapido står prydelig parkert på eget ladestativ og er alltid klar for neste jobb. Ingen kabel, ingen krangling - bare ta den og støvsug.

Spesifikasjoner:

 • 4 timer ladetid
 • 79 dB lydnivå (maks)
 • 18 Volts litium ion batteri
 • Dobbel filtering
 • 0,5 l oppsamlingskapasitet
 • Mål: 14,5 x 26,35 x 114,5 cm
 • Farge: Ebenholt

Se også

(5 stk)
 • 18 V Li-ion-batteri
 • Polerende PowerPro-ruller
 • Perfekt for hjem, bil og møbler

1 990,-

Se også

(5 stk)
 • 18 V Li-ion-batteri
 • Polerende PowerPro-ruller
 • Perfekt for hjem, bil og møbler

1 990,-

248040 Electrolux Electrolux EER75STM 900277567 Electrolux Ergorapido Green EER7GREEN  Electrolux Ergorapido Green er laget av 50% gjenvunnet plast og tar hånd om både ditt hjem og miljøet. Et kraftig TurboPower litiumbatteri og 180° EasySteer manøvrering gir deg en følelse av rent og pent gulv. Hver dag. 2-i-1-støvsuger Opplev maksimal fleksibilitet og funksjonell design. Ergorapido sørger for at jobben blir gjort enten du skal rengjøre store flater eller et lite område som er vanskelig å komme til. Håndstøvsugeren, som er enkel å ta av, gir lettvint rengjøring av kjøkkenbord, møbler eller bilen innvendig. 180° Easysteer manøvrering 180° EasySteer manøvreringsevne, ergonomisk design, forbedret munnstykke og store bakhjul gjør rengjøringen enda mer fleksibel, og gjør det lett å snu og manøvrere på alle typer gulv. De to effekttrinnene gjør det mulig å tilpasse rengjøringen til forskjellige typer overflater, og etter rengjøringen er det bare å sette støvsugeren tilbake i ladestativet. 18 V TurboPower Litiumion-batteri Mer kraft med høyytelses litium HD-batteri hvor livslengden er dobbelt så lang som tidligere modeller med nikkel-batteri. Batteriet kan brukes i hele 35 minutter og gir indikatorsignaler når det må lades. Selvrensende BrushRollClean-teknologi Glem en gang for alle å måtte rengjøre støvsugerbørsten for hår og fibre. La den patenterte BrushrollClean-teknologien til nye Ergorapido gjøre det for deg ved bare å trykke på en pedal!  DustSpotter LED-lys I tillegg til 180° manøvreringsevne er munnstykket til Ergorapido utstyrt med LED-lys for å sikre en god opplevelse når du rengjør. Sørg for at du ikke går glipp av noe ved å se nøyaktig hva og hvor du rengjør hver gang, også på de mørkeste stedene i huset. Egenskaper: Lysdiode som indikerer når den trenger å lades: En blå lysdiode indikerer når støvsugeren trenger å lades.Oppladbar og trådløs: Ekstra enkelt å bruke til hurtigrengjøring.Selvstående: Ringer telefonen eller trenger du å ta en pause? Bara sett fra deg støvsugeren hvor som helst, når som helst.Litiumbatterier: Kraftige litiumbatterier som gir deg mer kraft over lengre perioderBrushRollClean-teknologi: Vi vet alle hvor irriterende det er når hår og fibre setter seg fast i rullebørstene. Med denne unike funksjonen rengjøres rullebørsten gjennom et trykk på pedalen over munnstykket.180-graders manøvrering: Takket være gulvmunnstykket kan du enkelt styre Ergorapido rundt møbler eller i trange områder med bare å vri håndleddet.2-i-1-funksjon: For best fleksibilitet - Bare ta av håndenheten fra hovedstøvsugeren.Trådløs frihet: Smuler etter frokost eller grus i gangen? Ergorapido står prydelig parkert på eget ladestativ og er alltid klar for neste jobb. Ingen kabel, ingen krangling - bare ta den og støvsug. Spesifikasjoner: 4 timer ladetid79 dB lydnivå (maks)18 Volts litium ion batteriDobbel filtering0,5 l oppsamlingskapasitetMål: 14,5 x 26,35 x 114,5 cmFarge: Ebenholt Håndstøvsuger 4,5 27 1690 NOK 1690 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Støvsugere og Rengjøring
 3. Håndstøvsuger