Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Allergivennlig, stillegående og kompakt støvsuger

Philips FC8786/09

  Art.nr: 1005336
 • 650 W effekt
 • 66 dB for stillegående støvsuging
 • Rekkevidde på 12 meter
 • TriActive Pro- og parkettmunnstykke
 • Allergifilter og -sett

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

2 990,-

Delbetal fra 294,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Performer Silent FC8786/09 er utformet for høy ytelse med lavt strømforbruk. Lydnivået på 66 dB gjør dette til den mest stillegående støvsugeren, slik at du kan støvsuge når som helst uten å forstyrre andre i hjemmet. Den kommer med TriActive Pro-munnstykket som plukker opp fint støv for en dypere rengjøring, parkettmunnstykket som beskytter gulvet mot riper og allergisett som passer perfekt for dyp rengjøring og et sunnere hjem.

TriActive Pro-munnstykket e

Det nye TriActive Pro-munnstykket er det toppytende munnstykket fra Philips for dyp rengjøring av tepper og harde tregulv. Munnstykket fester seg nært til gulvet og kommer til dypere på tepper for å fange opp selv de fineste støvpartikler.

Stillegående Philips støvsuger med allsidig munnstykke.

Parkettmunnstykket beskytter gulvet mot riper

Myke børstehår på parkettmunnstykket rengjør forsiktig og beskytter harde tregulv mot riper.

Pålitelig gulvstøvsuger kombinerer høy ytelse med lavt strømforbruk.

Allergisettet rengjør alle overflater for et sunnere hjem

Rengjør hver overflate i hjemmet med tilleggstilbehøret i allergisettet. Støv hoper seg ikke bare opp på gulv. Derfor har vi lagt spesielle verktøy i pakken til å rengjøre de polstrede møbler, gardiner og smale områder. Perfekt for dyp rengjøring og et sunnere hjem.

Med de forskjellige munnstykkene fra Philips kommer du alltid til.

Ergonomisk håndtak med fjernkontroll

Håndtaket med fjernkontroll har lett tilgjengelig innebygde knapper. Du kan raskt slå støvsugeren av eller på, eller velge optimal sugeeffekt uten å avbryte rengjøringen.

Den integrerte fjernkontrollen gjør støvsugeren svært praktisk og ergonomisk.

Lang rekkevidde på 12 meter 

Med en rekkevidde på 12 meter fra kontakt til munnstykke kan du rengjøre lenger uten å trekke ut støpselet.

Philips-støvsugeren har en lang ledning. Rekkevidden er 12 meter.

Myk børste integrert i håndtaket, alltid klar til bruk

Et støvbørstehode er bygd inn i håndtaket slik at det alltid er klart til bruk på møbler, flate underlag og møbelstoff.

Den myke børsten gjør at du kan støvsuge på alle flater.

Stor kapasitet på fire liter betyr færre utskiftinger av pose

Støvbeholderen med stor kapasitet samler fire hele liter før posen må skiftes ut.

Støvsugerposen har stor kapasitet på 4 liter.

Allergifilteret fanger opp 99,9 % av alt støvet, ECARF-sertifisert

Phillips Clean Air-filtersystem fanger opp 99,9 % av fint støv, inkludert pollen, dyrehår og husstøvmidd for allergikere og andre som krever et høyt hygienenivå. Sertifisert allergivennlig av ECARF.

Philips Clean Air-filter gjør støvsugeren svært allergivennlig.

Produsert i Europa

Dette produktet er utformet, testet og produsert i Europa.

Philips har utviklet og produsert denne støvsugeren i Europa.

Se også

Kraftig toppmodell fra Electrolux

(2 stk)
 • Ergonomisk håndtak med fjernkontroll
 • Ekstra store hjul
 • Effektivt munnstykke med LED-lys

3 990,-

Se også

Kraftig toppmodell fra Electrolux

(2 stk)
 • Ergonomisk håndtak med fjernkontroll
 • Ekstra store hjul
 • Effektivt munnstykke med LED-lys

3 990,-

1005336 Philips Philips FC8786/09 FC8786/09 Philips Performer Silent FC8786/09 er utformet for høy ytelse med lavt strømforbruk. Lydnivået på 66 dB gjør dette til den mest stillegående støvsugeren, slik at du kan støvsuge når som helst uten å forstyrre andre i hjemmet. Den kommer med TriActive Pro-munnstykket som plukker opp fint støv for en dypere rengjøring, parkettmunnstykket som beskytter gulvet mot riper og allergisett som passer perfekt for dyp rengjøring og et sunnere hjem. TriActive Pro-munnstykket e Det nye TriActive Pro-munnstykket er det toppytende munnstykket fra Philips for dyp rengjøring av tepper og harde tregulv. Munnstykket fester seg nært til gulvet og kommer til dypere på tepper for å fange opp selv de fineste støvpartikler. Parkettmunnstykket beskytter gulvet mot riper Myke børstehår på parkettmunnstykket rengjør forsiktig og beskytter harde tregulv mot riper. Allergisettet rengjør alle overflater for et sunnere hjem Rengjør hver overflate i hjemmet med tilleggstilbehøret i allergisettet. Støv hoper seg ikke bare opp på gulv. Derfor har vi lagt spesielle verktøy i pakken til å rengjøre de polstrede møbler, gardiner og smale områder. Perfekt for dyp rengjøring og et sunnere hjem. Ergonomisk håndtak med fjernkontroll Håndtaket med fjernkontroll har lett tilgjengelig innebygde knapper. Du kan raskt slå støvsugeren av eller på, eller velge optimal sugeeffekt uten å avbryte rengjøringen. Lang rekkevidde på 12 meter  Med en rekkevidde på 12 meter fra kontakt til munnstykke kan du rengjøre lenger uten å trekke ut støpselet. Myk børste integrert i håndtaket, alltid klar til bruk Et støvbørstehode er bygd inn i håndtaket slik at det alltid er klart til bruk på møbler, flate underlag og møbelstoff. Stor kapasitet på fire liter betyr færre utskiftinger av pose Støvbeholderen med stor kapasitet samler fire hele liter før posen må skiftes ut. Allergifilteret fanger opp 99,9 % av alt støvet, ECARF-sertifisert Phillips Clean Air-filtersystem fanger opp 99,9 % av fint støv, inkludert pollen, dyrehår og husstøvmidd for allergikere og andre som krever et høyt hygienenivå. Sertifisert allergivennlig av ECARF. Produsert i Europa Dette produktet er utformet, testet og produsert i Europa. Støvsuger 4 1 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
 1. Hjem & Fritid
 2. Støvsugere & Rengjøring
 3. Støvsuger