Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stillegående og allergivennlig støvsuger for alle typer gulv

Philips FC8780/09

  Art.nr: 1005335
 • Effekt: 650 W
 • Lydnivå: 65 dB
 • Rekkevidde på 12 meter
 • Allergifilter
 • TriActive-munnstykke

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips FC8780 / 09 er en håndstøvsuger som gir deg et grundig rengjøringsresultat, både på harde gulv og på tepper. Denne støvsugeren er utviklet for lavt støynivå, slik at du kan støvsuge når som helst uten å forstyrre andre i hjemmet. Det nye TriActive Pro-munnstykket er det toppytende munnstykket fra Philips – for dyp rengjøring av tepper og harde tregulv. 

TriActive-munnstykke

TriActive-munnstykke med 3-i-1-rengjøring ligger tett mot gulvet for å få maksimalt oppsamling av støv

 • Det åpner enkelt teppet med den spesialutformede sålen for å fjerne støv dypt nede
 • Det suger opp store ting med en større åpning 
 • Det feier opp støv og smuss tett inntil møbler og vegger med sine to sidebørster

Støvsug når som helst

Denne støvsugeren er utviklet for lavt støynivå, slik at du kan støvsuge når som helst uten å forstyrre andre i hjemmet. Produktet har optimaliserte luftkanaler, buffere og en stillegående motor, slik at du kan glede deg over stillegående støvsuging sertifisert av Quiet Mark.

Allergifilter

Phlips Clean Air-filtersystem fanger opp 99,9 % av fint støv , inkludert pollen, dyrehår og husstøvmidd  for allergikere og andre som krever et høyt hygienenivå. Sertifisert allergivennlig av ECARF.

Lang rekkevidde

Med en rekkevidde på 12 meter fra kontakt til munnstykke kan du rengjøre lenger uten å trekke ut støpselet.

Enkle S-bag-poser 

S-bag-poser varer opptil 50 % lenger og opprettholder full sugeeffekt helt til de er fulle. Én pose passer til alle modeller og har en tetningsmekanisme for ryddig avhending.

Børste integrert i håndtaket

Et støvbørstehode er bygd inn i håndtaket slik at det alltid er klart til bruk på møbler, flate underlag og møbelstoff.

1005335 1005335 Philips Philips FC8780/09 FC8780/09 Philips FC8780 / 09 er en håndstøvsuger som gir deg et grundig rengjøringsresultat, både på harde gulv og på tepper. Denne støvsugeren er utviklet for lavt støynivå, slik at du kan støvsuge når som helst uten å forstyrre andre i hjemmet. Det nye TriActive Pro-munnstykket er det toppytende munnstykket fra Philips – for dyp rengjøring av tepper og harde tregulv.  TriActive-munnstykke TriActive-munnstykke med 3-i-1-rengjøring ligger tett mot gulvet for å få maksimalt oppsamling av støv Det åpner enkelt teppet med den spesialutformede sålen for å fjerne støv dypt nedeDet suger opp store ting med en større åpning Det feier opp støv og smuss tett inntil møbler og vegger med sine to sidebørster Støvsug når som helst Denne støvsugeren er utviklet for lavt støynivå, slik at du kan støvsuge når som helst uten å forstyrre andre i hjemmet. Produktet har optimaliserte luftkanaler, buffere og en stillegående motor, slik at du kan glede deg over stillegående støvsuging sertifisert av Quiet Mark. Allergifilter Phlips Clean Air-filtersystem fanger opp 99,9 % av fint støv , inkludert pollen, dyrehår og husstøvmidd  for allergikere og andre som krever et høyt hygienenivå. Sertifisert allergivennlig av ECARF. Lang rekkevidde Med en rekkevidde på 12 meter fra kontakt til munnstykke kan du rengjøre lenger uten å trekke ut støpselet. Enkle S-bag-poser  S-bag-poser varer opptil 50 % lenger og opprettholder full sugeeffekt helt til de er fulle. Én pose passer til alle modeller og har en tetningsmekanisme for ryddig avhending. Børste integrert i håndtaket Et støvbørstehode er bygd inn i håndtaket slik at det alltid er klart til bruk på møbler, flate underlag og møbelstoff. Støvsuger 4,5 83 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Støvsugere og Rengjøring
 3. Støvsuger