Kompakt støvsuger med regulerbar sugeeffekt

ON Vacuum Cleaner 10

  Art.nr: 1006629
 • 700 W motoreffekt
 • Arbeidsradius 7 meter
 • Pose: Andersson A9351
 • 79 dB lydnivå
 • HEPA 12-filter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

On Vacuum Cleaner 10 er en rimelig støvsuger som passer perfekt til f.eks. hytten, campingplassen og hybler. Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter det underlaget du støvsuger på. De store gummihjulene sørger for at det er enkelt å ta seg over terskler og andre hinder.

Energieffektiv med utrolig effektiv rengjøringskraft

On Vacuum Cleaner 10 har en energieffektiv motor på 850 Watt som gir en sugeeffekt på effektive 180 Watt.  Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter det underlaget du støvsuger på. I tillegg er støvsugeren utstyrt med et manuelt utsug ved håndtaket som gjør at du enkelt kan justere sugeeffekten

HEPA 12-filter

HEPA-filter sørger for at støvet blir der det faktisk skal være - inne i støvsugeren. Før luften slippes ut igjen passerer den gjennom HEPA 12-filteret som rensker luften opp til 99,5% (MPPS). HEPA 12-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør den ideell for astmatikere og allergikere. Ved at støvsugeren fanger opp mikropartikler av støv og allergener blir luften du puster inn ren og sunn!

Store gummihjul

De store gummihjulene sørger for at det er enkelt å ta seg over terskler og andre hinder.

Arbeidsradius og indikator for full støvpose

Støvsugeren har en arbeidsradius på 7 meter slik at du ikke trenger å bytte stikkontakt så ofte. Støvsugeren har automatisk ledningsopprulling og indikator for full støvpose. 

Egenskaper for On Vacuum Cleaner 10 støvsuger

 • 700 W motor
 • 140 W sugeeffekt
 • Store gummihjul
 • 5 m ledning
 • 7 m arbeidsradius
 • 1,5 liter posevolum
 • Størrelse: 345 x 262 x 215 mm
 • Vekt: 4,6 kg
1006629 ON ON Vacuum Cleaner 10 VCB35B15C On Vacuum Cleaner 10 er en rimelig støvsuger som passer perfekt til f.eks. hytten, campingplassen og hybler. Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter det underlaget du støvsuger på. De store gummihjulene sørger for at det er enkelt å ta seg over terskler og andre hinder. Energieffektiv med utrolig effektiv rengjøringskraft On Vacuum Cleaner 10 har en energieffektiv motor på 850 Watt som gir en sugeeffekt på effektive 180 Watt.  Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter det underlaget du støvsuger på. I tillegg er støvsugeren utstyrt med et manuelt utsug ved håndtaket som gjør at du enkelt kan justere sugeeffekten HEPA 12-filter HEPA-filter sørger for at støvet blir der det faktisk skal være - inne i støvsugeren. Før luften slippes ut igjen passerer den gjennom HEPA 12-filteret som rensker luften opp til 99,5% (MPPS). HEPA 12-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør den ideell for astmatikere og allergikere. Ved at støvsugeren fanger opp mikropartikler av støv og allergener blir luften du puster inn ren og sunn! Store gummihjul De store gummihjulene sørger for at det er enkelt å ta seg over terskler og andre hinder. Arbeidsradius og indikator for full støvpose Støvsugeren har en arbeidsradius på 7 meter slik at du ikke trenger å bytte stikkontakt så ofte. Støvsugeren har automatisk ledningsopprulling og indikator for full støvpose.  Egenskaper for On Vacuum Cleaner 10 støvsuger 700 W motor140 W sugeeffektStore gummihjul5 m ledning7 m arbeidsradius1,5 liter posevolumStørrelse: 345 x 262 x 215 mmVekt: 4,6 kg Støvsuger 4,4 43 399 NOK 399 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Støvsugere og Rengjøring
 3. Støvsuger