Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Effektiv støvsuger med manuell effektregulering

Electrolux UltraOne EUO93IW

  Art.nr: 1007470
  • 850 W motoreffekt
  • 65 dB lydnivå
  • 12 m rekkevidde
  • Pose: Electrolux E210S
  • Ekstra munnstykke inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux UltraOne EUO93IW er utstyrt med unik SilentAir-teknologi som med høyt luftflyt og kraftfull sugeevne samtidig som den har et utrolig lavt lydnivå ned til 65 dB. Helt uten at det går utover støvsugerens ytelser.

Stille med Silent Air Technology™

Støvsug uten å forstyrre noen med den nye innovative Silent Air Technology ™. UltraOne har en bedre og stillere slange og en stille men effektivt FlowMotion-munnstykke. Lydnivået er bare 65 dB.

FlowMotion-munnstykke gir ekstra lavt lydnivå

Electrolux FlowMotion-munnstykke garanterer ekstra lavt når du støvsuger. Takket være UltraSilencers aerodynamiske utformning og dyptrengjørende munnstykke, får du en effektiv og kraftfull støvsugeropplevelse uten det tradisjonelle høye lydnivået.

AeroPro ™ Parketto Pro munnstykke medfølger uten ekstra kostnad

Dette munnstykket er spesialdesignet for støvsuging på harde gulv. Dette, sammen med en spesialdesignet design og teknologi gjør at du i prinsippet kan støvsuge stille samtidig som munnstykket tar seg frem effektivt med sin aerodynamiske sugekapasitet. 

I tillegg ...

Med den medfølgende AeroPro 3-i-1-munnstykket støvsuger du sofaer, små hjørner og andre utilgjengelige overflater. Uansett hva du trenger å støvsuge, vil resultatet alltid være perfekt med Aeropro ™ 3-i-1. Bare skift mellom en børste, en fugemunnstykke eller et møbelmunnstykke når du trenger det og oppbevar det i støvsugeren når du er ferdig.

1007470 Electrolux Electrolux UltraOne EUO93IW 900940540 Electrolux UltraOne EUO93IW er utstyrt med unik SilentAir-teknologi som med høyt luftflyt og kraftfull sugeevne samtidig som den har et utrolig lavt lydnivå ned til 65 dB. Helt uten at det går utover støvsugerens ytelser. Stille med Silent Air Technology™ Støvsug uten å forstyrre noen med den nye innovative Silent Air Technology ™. UltraOne har en bedre og stillere slange og en stille men effektivt FlowMotion-munnstykke. Lydnivået er bare 65 dB. FlowMotion-munnstykke gir ekstra lavt lydnivå Electrolux FlowMotion-munnstykke garanterer ekstra lavt når du støvsuger. Takket være UltraSilencers aerodynamiske utformning og dyptrengjørende munnstykke, får du en effektiv og kraftfull støvsugeropplevelse uten det tradisjonelle høye lydnivået. AeroPro ™ Parketto Pro munnstykke medfølger uten ekstra kostnad Dette munnstykket er spesialdesignet for støvsuging på harde gulv. Dette, sammen med en spesialdesignet design og teknologi gjør at du i prinsippet kan støvsuge stille samtidig som munnstykket tar seg frem effektivt med sin aerodynamiske sugekapasitet.  I tillegg ... Med den medfølgende AeroPro 3-i-1-munnstykket støvsuger du sofaer, små hjørner og andre utilgjengelige overflater. Uansett hva du trenger å støvsuge, vil resultatet alltid være perfekt med Aeropro ™ 3-i-1. Bare skift mellom en børste, en fugemunnstykke eller et møbelmunnstykke når du trenger det og oppbevar det i støvsugeren når du er ferdig. Støvsuger 4,5 27 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Støvsuger