Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gulvstøvsuger med LED-lys og fjernkontroll

Electrolux PD91-8SSM

  Art.nr: 1002917
  • Ergonomisk håndtak med fjernkontroll
  • Ekstra store hjul
  • Effektivt munnstykke med LED-lys
  • AeroPro 3-i-1-munnstykke

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux PureD9 PD91-8SSM

Electrolux PureD9 PD91-8SSM er en energieffektiv støvsuger med smarte funksjoner. Den garanterer et ekstra lavt lydnivå med Flowmotion-munnstykke med innebygd LED-lys som sammen med aerodynamisk utforming gir en effektiv og kraftig støvsuging.  Electrolux PureD9 PD91-8SSM har i tillegg fjernkontroll for å skru støvsugeren av og på direkte fra håndtaket.

FlowMotion-munnstykke gir ekstra lavt lydnivå og LED-lys

Electrolux FlowMotion-munnstykke garanterer ekstra lavt når du støvsuger. Takket være UltraSilencers aerodynamiske utformning og dyptrengjørende munnstykke, får du en effektiv og kraftfull støvsugeropplevelse uten det tradisjonelle høye lydnivået. Med det innebygde LED-lyset vil munnstykket lyse opp hvor støv befinner seg og gjør rengjøringen enklere for deg.

Fjernkontroll på håndtaket

Håndtaket på Pure D9 er ergonomisk utformet og gjør det lett å navigere seg rundt om i hjemmet ditt. Fjernkontrollen gjør det utrolig enkelt å justere sugeeffekten og slå av og på støvsugeren. På denne måten sparer du på rygg og kropp siden du ikke trenger å bøye deg hele tiden.

Ekstra store hjul

Myke hjul som ruller lett og som er utstyrt med metallaksler for at støvsugeren enklere skal følge deg. Du styrer og støvsugeren følger deg.

PureFlow

PureFlow-systemet jobber i det skjulte, inne i PURED9, for å øke energieffektiviteten med 30 % samtidig som den tilbyr den samme enestående rengjøringsytelsen slik at støvet ikke kan gjemme seg.

*Sammenlignet med 2017 testvinner UltraOne ZUOGREEN +.

CleanLift-håndtak

S-bag beholder støvet slik at det ikke unnslipper når du støvsuger eller det er på tide å bytte pose. CleanLift-håndtaket lar deg hygienisk klikke ut posen kun ved å trykke på en knapp.

Trappefunksjon

PURE D9 står trygt plassert på trinnene når du rengjør trappene. Den innebygde trappefunksjonen sørger for at PURE D9 ikke ruller, men står stille på trinnet mens du rengjør trappene.

AeroPro Parketto Pro munnstykke medfølger uten ekstra kostnad

Dette munnstykket er spesialdesignet for støvsuging på harde gulv. Dette, sammen med en spesialdesignet design og teknologi gjør at du i prinsippet kan støvsuge stille samtidig som munnstykket tar seg frem effektivt med sin aerodynamiske sugekapasitet. Leveres med en Miniturbo-børste, ideell for rengjøring av vanskelige områder som møbler, trapper og bilseter.

I tillegg...

Med den medfølgende AeroPro 3-i-1-munnstykket støvsuger du sofaer, små hjørner og andre utilgjengelige overflater. Uansett hva du trenger å støvsuge, vil resultatet alltid være perfekt med Aeropro 3-i-1. Bare skift mellom en børste, en fugemunnstykke eller et møbelmunnstykke når du trenger det og oppbevar det i støvsugeren når du er ferdig.

1002917 1002917 Electrolux Electrolux PD91-8SSM 900258356 Electrolux PureD9 PD91-8SSM Electrolux PureD9 PD91-8SSM er en energieffektiv støvsuger med smarte funksjoner. Den garanterer et ekstra lavt lydnivå med Flowmotion-munnstykke med innebygd LED-lys som sammen med aerodynamisk utforming gir en effektiv og kraftig støvsuging.  Electrolux PureD9 PD91-8SSM har i tillegg fjernkontroll for å skru støvsugeren av og på direkte fra håndtaket. FlowMotion-munnstykke gir ekstra lavt lydnivå og LED-lys Electrolux FlowMotion-munnstykke garanterer ekstra lavt når du støvsuger. Takket være UltraSilencers aerodynamiske utformning og dyptrengjørende munnstykke, får du en effektiv og kraftfull støvsugeropplevelse uten det tradisjonelle høye lydnivået. Med det innebygde LED-lyset vil munnstykket lyse opp hvor støv befinner seg og gjør rengjøringen enklere for deg. Fjernkontroll på håndtaket Håndtaket på Pure D9 er ergonomisk utformet og gjør det lett å navigere seg rundt om i hjemmet ditt. Fjernkontrollen gjør det utrolig enkelt å justere sugeeffekten og slå av og på støvsugeren. På denne måten sparer du på rygg og kropp siden du ikke trenger å bøye deg hele tiden. Ekstra store hjul Myke hjul som ruller lett og som er utstyrt med metallaksler for at støvsugeren enklere skal følge deg. Du styrer og støvsugeren følger deg. PureFlow PureFlow-systemet jobber i det skjulte, inne i PURED9, for å øke energieffektiviteten med 30 % samtidig som den tilbyr den samme enestående rengjøringsytelsen slik at støvet ikke kan gjemme seg.*Sammenlignet med 2017 testvinner UltraOne ZUOGREEN +. CleanLift-håndtak S-bag beholder støvet slik at det ikke unnslipper når du støvsuger eller det er på tide å bytte pose. CleanLift-håndtaket lar deg hygienisk klikke ut posen kun ved å trykke på en knapp. Trappefunksjon PURE D9 står trygt plassert på trinnene når du rengjør trappene. Den innebygde trappefunksjonen sørger for at PURE D9 ikke ruller, men står stille på trinnet mens du rengjør trappene. AeroPro Parketto Pro munnstykke medfølger uten ekstra kostnad Dette munnstykket er spesialdesignet for støvsuging på harde gulv. Dette, sammen med en spesialdesignet design og teknologi gjør at du i prinsippet kan støvsuge stille samtidig som munnstykket tar seg frem effektivt med sin aerodynamiske sugekapasitet. Leveres med en Miniturbo-børste, ideell for rengjøring av vanskelige områder som møbler, trapper og bilseter. I tillegg... Med den medfølgende AeroPro 3-i-1-munnstykket støvsuger du sofaer, små hjørner og andre utilgjengelige overflater. Uansett hva du trenger å støvsuge, vil resultatet alltid være perfekt med Aeropro 3-i-1. Bare skift mellom en børste, en fugemunnstykke eller et møbelmunnstykke når du trenger det og oppbevar det i støvsugeren når du er ferdig. Støvsuger 3,7 7 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Støvsuger