Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Miljøvennlig støvsuger med fjernkontroll i håndtaket

Electrolux PD91-6PTX

  Art.nr: 1009743
  • Ergonomisk håndtak med fjernkontroll
  • Effektivt FlowMotion-munnstykke
  • Fjernkontroll på håndtaket
  • AeroPro 3-i-1-munnstykke
  • Pose: Electrolux S-bag

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
2 290,-

Delbetal fra 236,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux Pure D9 PD91-6PTX er en hendig og effektiv støvsuger med flere smarte funksjoner. Samtidig er den energibesparende – uten å fire på ytelsen.

Støvsugeren garanterer et ekstra lavt lydnivå med det unike FlowMotion-munnstykket. som i kombinasjon med aerodynamisk utforming sørger for høy sugekraft og stort opptak. Håndtaket er ergonomisk utformet og har dessuten integrert fjernkontroll. Der skrur du både av og på støvsugeren og justerer sugeeffekten, slik at du slipper å bøye deg ned underveis.

Munnstykke som minimerer støy

Electrolux FlowMotion-munnstykket garanterer et ekstra lavt lydnivå når du gjør rent. Takket være UltraSilencers aerodynamiske utforming og dyptrensende munnstykke får du effektiv og kraftig støvsuging uten det  høye lydnivået.

Fjernkontroll på håndtaket

Håndtaket på Pure D9 gir deg et behagelig grep som lett lar deg føre skaftet høyt og lavt i hjemmet. Fjernkontrollen gjør det enkelt å justere sugeeffekten og skru på og av støvsugeren. Siden dette minimerer behovet for å bøye seg ned til maskinen underveis, skåner du rygg og ledd for unødig belastning. Alle burde unne seg 

Ekstra store hjul

De ekstra store hjulene er konstruert for å få deg rundt, over og frem alle små hindre i hjemmet ditt. De er dessuten belagt med gummi, slik at du unngår å ripe opp gulvet mens du støvsuger, mens du minimerer støy når du drar enheten etter deg.

PureFlow

På innsiden av Pure D9 jobber PureFlow-systemet med å øke energieffektiviteten med 30 %*, samtidig som det rengjør med samme toppresultat, slik at null støv slipper unna.

*Sammenlignet med testvinneren (2017) UltraOne ZUOGREEN+.

CleanLift-håndtak

S-bag-posten er tett forseglet rundt støvinntaket, slik at du unngår at støv slipper ut igjen under støvsuging eller posebytte. Med CleanLIft-håndtaket henter du den hygienisk og lettvint ut med et lite klikk med håndtaket.

Trappestativ

Du trenger ikke holde et nervøst øye med Pure D9 når du støvsugger trappen. Det innebygde trappestativet sørger for at Pure D9 står stille og oppreist der du plasserer den. 

Dessuten ...

Med det inkluderte AeroPro 3-i-1-munnstykket støvsuger du sofaer, små hjørner og andre utilgjengelige overflater. Uansett hva du trenger å støvsuge blir resultatet alltid perfekt med AeroPro 3-i-1. Bytt enkelt mellom en børste, et fugemunnstykke eller et møbelmunnstykke etter behov, og skjul dem inni støvsugeren din når jobben er gjort.

1009743 Electrolux Electrolux PD91-6PTX 900940610 Electrolux Pure D9 PD91-6PTX er en hendig og effektiv støvsuger med flere smarte funksjoner. Samtidig er den energibesparende – uten å fire på ytelsen. Støvsugeren garanterer et ekstra lavt lydnivå med det unike FlowMotion-munnstykket. som i kombinasjon med aerodynamisk utforming sørger for høy sugekraft og stort opptak. Håndtaket er ergonomisk utformet og har dessuten integrert fjernkontroll. Der skrur du både av og på støvsugeren og justerer sugeeffekten, slik at du slipper å bøye deg ned underveis. Munnstykke som minimerer støy Electrolux FlowMotion-munnstykket garanterer et ekstra lavt lydnivå når du gjør rent. Takket være UltraSilencers aerodynamiske utforming og dyptrensende munnstykke får du effektiv og kraftig støvsuging uten det  høye lydnivået. Fjernkontroll på håndtaket Håndtaket på Pure D9 gir deg et behagelig grep som lett lar deg føre skaftet høyt og lavt i hjemmet. Fjernkontrollen gjør det enkelt å justere sugeeffekten og skru på og av støvsugeren. Siden dette minimerer behovet for å bøye seg ned til maskinen underveis, skåner du rygg og ledd for unødig belastning. Alle burde unne seg  Ekstra store hjul De ekstra store hjulene er konstruert for å få deg rundt, over og frem alle små hindre i hjemmet ditt. De er dessuten belagt med gummi, slik at du unngår å ripe opp gulvet mens du støvsuger, mens du minimerer støy når du drar enheten etter deg. PureFlow På innsiden av Pure D9 jobber PureFlow-systemet med å øke energieffektiviteten med 30 %*, samtidig som det rengjør med samme toppresultat, slik at null støv slipper unna.*Sammenlignet med testvinneren (2017) UltraOne ZUOGREEN+. CleanLift-håndtak S-bag-posten er tett forseglet rundt støvinntaket, slik at du unngår at støv slipper ut igjen under støvsuging eller posebytte. Med CleanLIft-håndtaket henter du den hygienisk og lettvint ut med et lite klikk med håndtaket. Trappestativ Du trenger ikke holde et nervøst øye med Pure D9 når du støvsugger trappen. Det innebygde trappestativet sørger for at Pure D9 står stille og oppreist der du plasserer den.  Dessuten ... Med det inkluderte AeroPro 3-i-1-munnstykket støvsuger du sofaer, små hjørner og andre utilgjengelige overflater. Uansett hva du trenger å støvsuge blir resultatet alltid perfekt med AeroPro 3-i-1. Bytt enkelt mellom en børste, et fugemunnstykke eller et møbelmunnstykke etter behov, og skjul dem inni støvsugeren din når jobben er gjort. Støvsuger 4,8 6 2290 NOK 2290 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Støvsugere & Rengjøring
  3. Støvsuger