Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Innovativ støvsuger med automatisk effektregulering

Electrolux PD82-8DB

  Art.nr: 1010143
 • 600 W makseffekt
 • Stillegående (57 dB)
 • Fjernkontroll og bærehåndtak
 • Pose: Electrolux s-bag
 • 55 % resirkulert plast
2 290,-

Delbetal fra 236,- Info

Info
Electrolux Pure D8.2 PD82-8DB
Innovativ støvsuger med automatisk effektregulering

2 290,-


 • pris: 2 389,-
Legg pakken i handlevognen
Electrolux Pure D8.2 PD82-8DB
Innovativ støvsuger med automatisk effektregulering

2 290,-


 • pris: 2 539,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux Pure D8.2 PD82-8DB er en innovativ støvsuger som rengjør på en effektiv og praktisk måte. Den registrerer til enhver tid hvilket underlag du rengjør, og tilpasser sugeeffekten til underlaget. Pure D8.2 benytter dessuten stillegående teknologi, som muliggjør dempet støvsuging uten å fire på ytelsen, mens det nye munnstykket gir deg imponerende oppsug av både smått og stort – fra mikroskopiske støvpartikler til større frokostsmuler.

Pure D8.2 tilpasser automatisk sugeeffekten etter gulvunderlaget.

Automatisk effektregulering

Pure D8.2 er en intelligent støvsuger som ved hjelp av SmartMode-teknologi automatisk gjenkjenner gulvtypen du rengjør og tilpasser effekten deretter. Dermed kan du gli fra teppe til parkett uten å måtte justere effekten selv.

Electrolux D8.2 PD82-8DB er stillegående – helt ned til 57 dB.

Stillegående design

En stillegående støvsuger er noe alle i hjemmet setter pris på. Pure D8.2 er utstyrt med et såkalt PureSound-system, hvor motor, pakninger og munnstykke er designet for å oppnå mest mulig stillegående drift. Nå kan du endelig støvsuge uten å forstyrre.

Munnstykket på PD82-8DB tar store og små partikler på alle overflater.

Enestående rengjøring på alle gulv

Det nye munnstykket OneGo Power Clean sørger for overlegen oppsamling av både små og store partikler, uansett hvilken type gulv du støvsuger. Alt i en jevn bevegelse – uten ekstra anstrengelse.

Electrolux PD82-8DB er laget av 55 % gjenvunnet plast.

55 % gjenvunnet material

I tråd med Electrolux' miljøstrategi har Pure D8.2 blitt utviklet med 55 % gjenvunne materialer. Selv om gjenbruk og bærekraft er en stor del av Pure D8.2, er det ikke inngått kompromisser på ytelse og lydnivå. Electrolux D8.2 er først og fremst en kvalitetsstøvsuger.

Håndtaket på D8.2 er laget for maksimal balanse.

Balansert bærehåndtak

Det spesialutformede håndtaket gjør støvsugeren enkel å løfte og lett å bære med seg. Det er plassert rett over midten av støvsugerens tyngdepunkt, slik at vekten er jevnt fordelt mens du bærer. Konstruert for lettvinte løft.

Myke gummihjul

De myke gummihjulene gjør at du unngår ripete gulv som følge av rengjøring. Dessuten reduserer de også støvsugerens lydnivå.

Avtakbart håndtak

Håndtaket har en låsefunksjon som gjør at du enkelt kan fjerne det fra støvsugerrøret, når du skal komme til på trange plasser.

Effektregulering

Gjennom å manuelt dra platen på støvsugeren mot høyre eller venstre, endrer du sugeeffekten på støvsugeren din. Du får et bedre rengjøringsresultat og kan samtidig spare energi.

Fjernkontroll på håndtaket

Reguler sugeeffekten med knappene på håndtaket. Dette bidrar til enda enklere bruk og gjør at du slipper å bøye deg ned til støvsugeren. Smart og ergonomisk.

Se også

Integrert støvlys

(2 stk)
 • Ergonomisk håndtak med fjernkontroll
 • Ekstra store hjul
 • Effektivt munnstykke med LED-lys

3 990,-

Se også

Integrert støvlys

(2 stk)
 • Ergonomisk håndtak med fjernkontroll
 • Ekstra store hjul
 • Effektivt munnstykke med LED-lys

3 990,-

1010143 Electrolux Electrolux PD82-8DB 900401106 Electrolux Pure D8.2 PD82-8DB er en innovativ støvsuger som rengjør på en effektiv og praktisk måte. Den registrerer til enhver tid hvilket underlag du rengjør, og tilpasser sugeeffekten til underlaget. Pure D8.2 benytter dessuten stillegående teknologi, som muliggjør dempet støvsuging uten å fire på ytelsen, mens det nye munnstykket gir deg imponerende oppsug av både smått og stort – fra mikroskopiske støvpartikler til større frokostsmuler. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Automatisk effektregulering Pure D8.2 er en intelligent støvsuger som ved hjelp av SmartMode-teknologi automatisk gjenkjenner gulvtypen du rengjør og tilpasser effekten deretter. Dermed kan du gli fra teppe til parkett uten å måtte justere effekten selv. Stillegående design En stillegående støvsuger er noe alle i hjemmet setter pris på. Pure D8.2 er utstyrt med et såkalt PureSound-system, hvor motor, pakninger og munnstykke er designet for å oppnå mest mulig stillegående drift. Nå kan du endelig støvsuge uten å forstyrre. Enestående rengjøring på alle gulv Det nye munnstykket OneGo Power Clean sørger for overlegen oppsamling av både små og store partikler, uansett hvilken type gulv du støvsuger. Alt i en jevn bevegelse – uten ekstra anstrengelse. 55 % gjenvunnet material I tråd med Electrolux' miljøstrategi har Pure D8.2 blitt utviklet med 55 % gjenvunne materialer. Selv om gjenbruk og bærekraft er en stor del av Pure D8.2, er det ikke inngått kompromisser på ytelse og lydnivå. Electrolux D8.2 er først og fremst en kvalitetsstøvsuger. Balansert bærehåndtak Det spesialutformede håndtaket gjør støvsugeren enkel å løfte og lett å bære med seg. Det er plassert rett over midten av støvsugerens tyngdepunkt, slik at vekten er jevnt fordelt mens du bærer. Konstruert for lettvinte løft. Myke gummihjul De myke gummihjulene gjør at du unngår ripete gulv som følge av rengjøring. Dessuten reduserer de også støvsugerens lydnivå. Avtakbart håndtak Håndtaket har en låsefunksjon som gjør at du enkelt kan fjerne det fra støvsugerrøret, når du skal komme til på trange plasser. Effektregulering Gjennom å manuelt dra platen på støvsugeren mot høyre eller venstre, endrer du sugeeffekten på støvsugeren din. Du får et bedre rengjøringsresultat og kan samtidig spare energi. Fjernkontroll på håndtaket Reguler sugeeffekten med knappene på håndtaket. Dette bidrar til enda enklere bruk og gjør at du slipper å bøye deg ned til støvsugeren. Smart og ergonomisk. Støvsuger 5 2 2290 NOK 2290 NewCondition InStock
 1. Hjem & Fritid
 2. Støvsugere & Rengjøring
 3. Støvsuger