Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Enestående stille støvsuger for alle gulvtyper

Electrolux EUS87DBM

  Art.nr: 247901
 • 750 W maks motoreffekt
 • AeroPro Silent Zen-munnstykke
 • Kun 58 dB lydnivå
 • AeroPro teleskoprør med interlocking
 • Miniturbo-børste munnstykke

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
1 790,-

Delbetal fra 194,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux UltraSilencer ™ ZEN All Floor PRO EUS87DBM er en stille A-klasse støvsuger med enestående sugeffekt og strømstyring. Leveres også med ekstra AeroPro Parketto Pro-munnstykke. Nå kan du endelig nyte et rent hjem uten bekymringer.

Spesialdesignet ergonomisk håndtak

Det skal være lett å støvsuge. UltraSilencer ™ ZEN Pro er utstyrt med funksjoner som ikke bare forenkler, men også beskytter ryggen og unødvendig fotmanøvrering. Håndtaket er ergonomisk utformet for å gi deg bedre kontroll og enklere manøvering.

AeroPro ™ Parketto Pro munnstykke medfølger uten ekstra kostnad

Dette munnstykket er spesialdesignet for støvsuging på harde gulv. Dette, sammen med en spesialdesignet design og teknologi gjør at du i prinsippet kan støvsuge stille samtidig som munnstykket tar seg frem effektivt med sin aerodynamiske sugekapasitet. Leveres med en Miniturbo-børste, ideell for rengjøring av vanskelige områder som møbler, trapper og bilseter.

Sparer på miljøet og energiforbruket

UltraSilencer ™ ZEN PRO bruker bare halvparten av energiforbruket til en standard 2100W støvsuger. Uten at det går utover ytelsen. Tvert imot. Den aerodynamiske innsiden er designet for å gi mer effektiv luftstrøm gjennom hele maskinen som gir mer effektiv suging samtidig som du bruker mindre energi.

Silent Zen System™ for en ekstra stille drift

Med UltraSilencer ™ ZEN skåner du ikke bare deg selv, men også naboer og kjæledyr. Den har en forbedret, stillere slange og et ekstremt effektiv og stille Silent Zen ™ -munnstykke. Et ingeniørmesterverk i sin reneste form.

Myk og enkel manøvrering med Motion Control System™ 

Motion Control System gir stabile bevegelser, enkel vending og dynamisk trekkraft, noe som gir en kontrollert og smidig overgang mellom rommene. Med store bakhjul og styrehjul gir støvsugeren deg stabile, myke svinger med dynamisk sugekraft.

Se også

Høyere effekt

(22 stk)
 • 850 W motoreffekt
 • 65 dB lydnivå
 • 12 m rekkevidde

1 990,-

Se også

Høyere effekt

(22 stk)
 • 850 W motoreffekt
 • 65 dB lydnivå
 • 12 m rekkevidde

1 990,-

247901 Electrolux Electrolux EUS87DBM 900940375 Electrolux UltraSilencer ™ ZEN All Floor PRO EUS87DBM er en stille A-klasse støvsuger med enestående sugeffekt og strømstyring. Leveres også med ekstra AeroPro Parketto Pro-munnstykke. Nå kan du endelig nyte et rent hjem uten bekymringer. Spesialdesignet ergonomisk håndtak Det skal være lett å støvsuge. UltraSilencer ™ ZEN Pro er utstyrt med funksjoner som ikke bare forenkler, men også beskytter ryggen og unødvendig fotmanøvrering. Håndtaket er ergonomisk utformet for å gi deg bedre kontroll og enklere manøvering. AeroPro ™ Parketto Pro munnstykke medfølger uten ekstra kostnad Dette munnstykket er spesialdesignet for støvsuging på harde gulv. Dette, sammen med en spesialdesignet design og teknologi gjør at du i prinsippet kan støvsuge stille samtidig som munnstykket tar seg frem effektivt med sin aerodynamiske sugekapasitet. Leveres med en Miniturbo-børste, ideell for rengjøring av vanskelige områder som møbler, trapper og bilseter. Sparer på miljøet og energiforbruket UltraSilencer ™ ZEN PRO bruker bare halvparten av energiforbruket til en standard 2100W støvsuger. Uten at det går utover ytelsen. Tvert imot. Den aerodynamiske innsiden er designet for å gi mer effektiv luftstrøm gjennom hele maskinen som gir mer effektiv suging samtidig som du bruker mindre energi. Silent Zen System™ for en ekstra stille drift Med UltraSilencer ™ ZEN skåner du ikke bare deg selv, men også naboer og kjæledyr. Den har en forbedret, stillere slange og et ekstremt effektiv og stille Silent Zen ™ -munnstykke. Et ingeniørmesterverk i sin reneste form. Myk og enkel manøvrering med Motion Control System™  Motion Control System gir stabile bevegelser, enkel vending og dynamisk trekkraft, noe som gir en kontrollert og smidig overgang mellom rommene. Med store bakhjul og styrehjul gir støvsugeren deg stabile, myke svinger med dynamisk sugekraft. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Støvsuger 4,8 43 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
 1. Hjem & Fritid
 2. Støvsugere & Rengjøring
 3. Støvsuger