Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Effektiv støvsuger med munnstykker til alle overflater

Electrolux ESP75CB

  Art.nr: 1007762
 • 650 W effekt
 • 12 m rekkevidde
 • Støvsugerpose: Andersson A9312
 • 70 dB maksimalt lydnivå
 • Tre ulike munnstykker
 • Maks 2 stk. per kunde
1 390,-

Delbetal fra 161,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux SilentPerformer ESP75CB er det perfekte valget for deg som ønsker en stillegående og smidig støvsuger med veldig god sugekraft. Electrolux SilentPerformer gir deg en brukervennlig rengjøringsopplevelse for perfekte rengjøringsresultat.

Silence Pro System

Støvsuging i stillhet er noe vi alle har ønsket oss lenge. Silence Pro System optimaliserer sugekraften i kombinasjon med å holde lavt støynivå slik at de ikke forstyrrer omgivelsene.

Multi Room System & 360° Motion Technology

Electrolux SilentPerformer ESP75CB gir deg dynamisk sugekraft og hjul som gir stabile vendinger. Med 360°  Motion Technology er det lettere å støvsuge rundt møbler og over tepper. 9 meter kabel og 12 meter rekkevidde gjør det lettere for deg å flytte deg mellom forskjellige rom uten å måtte bytte strømuttak.

Manuell effektregulering og mye mer

Sugeeffekten justeres manuelt ved å bruke effektreguleringskontrollen på støvsugeren, for bedre rengjøringsresultat og energibesparing. Teleskoprøret kommer med sammenlåsing, som kan tilpasses i forhold til dine behov. Støvsugeren har en myk støtfanger for å unngå unødvendig slitasje på møbler og rammer. Filteret kan vaskes, slik at det bare er å ta det ut, gjøre det rent, og putte det tilbake.

Kombinasjonsmunnstykke

Electrolux SilentPerformer ESP75CB kommer med ekstra kraftig kombinasjonsmunnstykke som passer alle overflater som blant annet møbler, trapper og bilseter.

Perfect Care FlexPro Plus munnstykke

Det unike FlexPro Plus-munnstykket med 180° roterende hode gjør det enklere å manøvrere rundt hjørner og under møblene, slik at du får fjernet støv og skitt overalt. Et gulvmunnstykke spesielt konstruert for høyeffektiv rengjøring av alle harde gulvtyper som flis, heltre, linoleum og  marmor. 

AeroPro™ Parketto Pro munnstykke medfølger uten ekstra kostnad

Dette munnstykket er spesialdesignet for støvsuging på harde gulv. Dette, sammen med en spesialdesignet design og teknologi gjør at du i prinsippet kan støvsuge stille samtidig som munnstykket tar seg frem effektivt med sin aerodynamiske sugekapasitet.

Se også

Høyere effekt

(26 stk)
 • 700 W effekt
 • Fjernkontroll på håndtaket
 • Kun 64 dBA lydnivå

1 190,-

Se også

Høyere effekt

(26 stk)
 • 700 W effekt
 • Fjernkontroll på håndtaket
 • Kun 64 dBA lydnivå

1 190,-

1007762 Electrolux Electrolux ESP75CB 900940475 Electrolux SilentPerformer ESP75CB er det perfekte valget for deg som ønsker en stillegående og smidig støvsuger med veldig god sugekraft. Electrolux SilentPerformer gir deg en brukervennlig rengjøringsopplevelse for perfekte rengjøringsresultat. Silence Pro System Støvsuging i stillhet er noe vi alle har ønsket oss lenge. Silence Pro System optimaliserer sugekraften i kombinasjon med å holde lavt støynivå slik at de ikke forstyrrer omgivelsene. Multi Room System & 360° Motion Technology Electrolux SilentPerformer ESP75CB gir deg dynamisk sugekraft og hjul som gir stabile vendinger. Med 360°  Motion Technology er det lettere å støvsuge rundt møbler og over tepper. 9 meter kabel og 12 meter rekkevidde gjør det lettere for deg å flytte deg mellom forskjellige rom uten å måtte bytte strømuttak. Manuell effektregulering og mye mer Sugeeffekten justeres manuelt ved å bruke effektreguleringskontrollen på støvsugeren, for bedre rengjøringsresultat og energibesparing. Teleskoprøret kommer med sammenlåsing, som kan tilpasses i forhold til dine behov. Støvsugeren har en myk støtfanger for å unngå unødvendig slitasje på møbler og rammer. Filteret kan vaskes, slik at det bare er å ta det ut, gjøre det rent, og putte det tilbake. Kombinasjonsmunnstykke Electrolux SilentPerformer ESP75CB kommer med ekstra kraftig kombinasjonsmunnstykke som passer alle overflater som blant annet møbler, trapper og bilseter. Perfect Care FlexPro Plus munnstykke Det unike FlexPro Plus-munnstykket med 180° roterende hode gjør det enklere å manøvrere rundt hjørner og under møblene, slik at du får fjernet støv og skitt overalt. Et gulvmunnstykke spesielt konstruert for høyeffektiv rengjøring av alle harde gulvtyper som flis, heltre, linoleum og  marmor.  AeroPro™ Parketto Pro munnstykke medfølger uten ekstra kostnad Dette munnstykket er spesialdesignet for støvsuging på harde gulv. Dette, sammen med en spesialdesignet design og teknologi gjør at du i prinsippet kan støvsuge stille samtidig som munnstykket tar seg frem effektivt med sin aerodynamiske sugekapasitet. Støvsuger 4,6 8 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
 1. Hjem & Fritid
 2. Støvsugere & Rengjøring
 3. Støvsuger