Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Brukervennlig støvsuger med avansert lyddemping

Electrolux ESP72DB

  Art.nr: 247895
  • 650 W motoreffekt
  • 70 dB maks lydnivå
  • Pose Andersson A9312
  • 12 m arbeidsradius
  • Effektregulering

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux SilentPerformer ESP72DB er det perfekte valget for deg som ønsker en stillegående og smidig støvsuger med veldig god sugekraft. Electrolux SilentPerformer gir deg en brukervennlig rengjøringsopplevelse for perfekte rengjøringsresultat.

Silence Pro System

Støvsuging i stillhet er noe vi alle har ønsket oss lenge. Silence Pro System optimaliserer sugekraften i kombinasjon med å holde lavt støynivå slik at de ikke forstyrrer omgivelsene.

Multi Room System & 360° Motion Technology

ESP72DB gir deg dynamisk sugekraft og hjul som gir stabile vendinger. Med 360°  Motion Technology er det lettere å støvsuge rundt møbler og over tepper. 9 meter kabel og 12 meter rekkevidde gjør det lettere for deg å flytte deg mellom forskjellige rom uten å måtte bytte strømuttak.

247895 247895 Electrolux Electrolux ESP72DB ESP72DB Electrolux SilentPerformer ESP72DB er det perfekte valget for deg som ønsker en stillegående og smidig støvsuger med veldig god sugekraft. Electrolux SilentPerformer gir deg en brukervennlig rengjøringsopplevelse for perfekte rengjøringsresultat. Silence Pro System Støvsuging i stillhet er noe vi alle har ønsket oss lenge. Silence Pro System optimaliserer sugekraften i kombinasjon med å holde lavt støynivå slik at de ikke forstyrrer omgivelsene. Multi Room System & 360° Motion Technology ESP72DB gir deg dynamisk sugekraft og hjul som gir stabile vendinger. Med 360°  Motion Technology er det lettere å støvsuge rundt møbler og over tepper. 9 meter kabel og 12 meter rekkevidde gjør det lettere for deg å flytte deg mellom forskjellige rom uten å måtte bytte strømuttak. Støvsuger 4,1 78 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Støvsuger