Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Energibesparende støvsuger med HEPA 12-filter

Andersson VMC 2.5

  Art.nr: 1006630
 • 700 W med 150 W sugeeffekt
 • 80 dBA lydnivå
 • Støvsugerpose: Andersson A9351
 • HEPA 12-filter
 • 7 m arbeidsradius
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson VMC 2.5 er en støvsuger i lekkert rødt design. Støvsugeren er veldig energieffektiv med en motor på 700 Watt og en sugeeffekt på 150 Watt. VMC 2.5 er utstyrt med HEPA 12-filter som sørger for at støvet blir i støvsugeren og ditt hjem blir fantastisk rent. De store gummihjulene sørger for at støvsugeren er meget brukervennlig uansett underlag.

Energieffektiv med utrolig effektiv rengjøringskraft

Andersson VMC 2.5 har en energieffektiv motor på 700 Watt som gir en sugeeffekt på effektive 150 Watt.  Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter det underlaget du støvsuger på. I tillegg er støvsugeren utstyrt med et manuelt utsug ved håndtaket som gjør at du enkelt kan justere sugeeffekten.

Arbeidsradius

Støvsugeren har en arbeidsradius på 7 meter slik at du ikke trenger å bytte stikkontakt så ofte. Støvsugeren har automatisk ledningsopprulling.

Indikator for full støvpose

VMC 2.5 føler og indikerer når det er på tide å bytte pose.

Store gummihjul

De store gummihjulene sørger for at det er enkelt å ta seg over terskler og andre hinder.

2 ekstra munnstykker

Sammen med denne støvsugeren kommer med totalt tre forskjellige munnstykker. I tillegg til det justerbare gulvmunnstykket får du også med et møbelmunnstykke slik at du kan støvsuge f.eks. sofaen, og en fugemunnstykke som passer perfekt mellom og bak skap og andre trange steder. 

Disse munnstykkene er veldig praktisk plassert under støvsugerdekslet, slik at du enkelt kan bytte munnstykkene under støvsugeren. Når du er ferdig med munnstykke og vil bruke det justerbare munnstykke igjen, kan du bytte ut munnstykke på plass under luken. Med alle munnstykker på samme sted er risikoen for at eventuelle munnstykker forsvinner betydelig mindre. Det vil også være lettere for deg å bytte munnstykke under støvsuging.

HEPA 12-filter

HEPA-filter sørger for at støvet blir der det faktisk skal være - inne i støvsugeren. Før luften slippes ut igjen passerer den gjennom HEPA 12-filteret som rensker luften opp til 99,5% (MPPS). HEPA 12-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør den ideell for astmatikere og allergikere. Ved at støvsugeren fanger opp mikropartikler av støv og allergener blir luften du puster inn ren og sunn!

Egenskaper 

 • Motor på 700 Watt som gir en sugeeffekt på effektive 150 Watt
 • Justerbar sugeeffekt 
 • Indikator for full støvpose 
 • Kabellengde: 5 meter
 • Støvposevolum: 3 liter 
 • Støvsugerpose: Andersson A9351
 • Mål (B x D x H): 469 x 315 x 255 mm 
 • Vekt: 6 kg 

Se også

Mer effekt

(17 stk)
 • 800 W effekt
 • 71 dBA lydnivå
 • Pose: Andersson A9351

799,-

Se også

Mer effekt

(17 stk)
 • 800 W effekt
 • 71 dBA lydnivå
 • Pose: Andersson A9351

799,-

1006630 Andersson Andersson VMC 2.5 17MA Andersson VMC 2.5 er en støvsuger i lekkert rødt design. Støvsugeren er veldig energieffektiv med en motor på 700 Watt og en sugeeffekt på 150 Watt. VMC 2.5 er utstyrt med HEPA 12-filter som sørger for at støvet blir i støvsugeren og ditt hjem blir fantastisk rent. De store gummihjulene sørger for at støvsugeren er meget brukervennlig uansett underlag. Energieffektiv med utrolig effektiv rengjøringskraft Andersson VMC 2.5 har en energieffektiv motor på 700 Watt som gir en sugeeffekt på effektive 150 Watt.  Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter det underlaget du støvsuger på. I tillegg er støvsugeren utstyrt med et manuelt utsug ved håndtaket som gjør at du enkelt kan justere sugeeffekten. Arbeidsradius Støvsugeren har en arbeidsradius på 7 meter slik at du ikke trenger å bytte stikkontakt så ofte. Støvsugeren har automatisk ledningsopprulling. Indikator for full støvpose VMC 2.5 føler og indikerer når det er på tide å bytte pose. Store gummihjul De store gummihjulene sørger for at det er enkelt å ta seg over terskler og andre hinder. 2 ekstra munnstykker Sammen med denne støvsugeren kommer med totalt tre forskjellige munnstykker. I tillegg til det justerbare gulvmunnstykket får du også med et møbelmunnstykke slik at du kan støvsuge f.eks. sofaen, og en fugemunnstykke som passer perfekt mellom og bak skap og andre trange steder.  Disse munnstykkene er veldig praktisk plassert under støvsugerdekslet, slik at du enkelt kan bytte munnstykkene under støvsugeren. Når du er ferdig med munnstykke og vil bruke det justerbare munnstykke igjen, kan du bytte ut munnstykke på plass under luken. Med alle munnstykker på samme sted er risikoen for at eventuelle munnstykker forsvinner betydelig mindre. Det vil også være lettere for deg å bytte munnstykke under støvsuging. HEPA 12-filter HEPA-filter sørger for at støvet blir der det faktisk skal være - inne i støvsugeren. Før luften slippes ut igjen passerer den gjennom HEPA 12-filteret som rensker luften opp til 99,5% (MPPS). HEPA 12-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør den ideell for astmatikere og allergikere. Ved at støvsugeren fanger opp mikropartikler av støv og allergener blir luften du puster inn ren og sunn! Egenskaper  Motor på 700 Watt som gir en sugeeffekt på effektive 150 WattJusterbar sugeeffekt Indikator for full støvpose Kabellengde: 5 meterStøvposevolum: 3 liter Støvsugerpose: Andersson A9351Mål (B x D x H): 469 x 315 x 255 mm Vekt: 6 kg  Støvsuger 4 2 599 NOK 599 NewCondition InStock
 1. Hjem & Fritid
 2. Støvsugere & Rengjøring
 3. Støvsuger