Favoritt

Stillegående støvsuger med fjernkontroll og digitalt display

Andersson Støvsuger VMC 3.7

  Art.nr: 1006632
  • 700 W effekt
  • Fjernkontroll på håndtaket
  • Kun 64 dBA lydnivå
  • Pose: Andersson A9351
  • HEPA 13-filter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson SuperSilent VMC 3.7 er en støvsuger med en kraftig og effektiv motor på 700 W. Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter underlaget du støvsuger på. Støvsugeren har et lydnivå på 64 dBA og 11 meter rekkevidde. I tillegg har støvsugeren HEPA 13 filter. HEPA 13-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør at den er egnet for astmatikere og allergikere. 

Støvsuger med regulerbar sugeeffekt

Denne støvsugeren har regulerbar sugeeffekt . Du kan velge mellom fire nivåer. Nivået vises på det digitale displayet med et tall fra 1-4. Den laveste verdien er lavere sugeeffekt og den mest stille, mens 4 gir maksimal sugekraft.

Fjernkontroll på håndtaket gjør Andersson VMC 3.7 til en kvalitetsstøvsuger som skåner ryggen.

Fjernkontroll på håndtaket

Andersson SuperSilent VMC 3.7 har blitt utstyrt med en fjernkontroll på håndtaket der du regulere sugestyrken, samt starte og stoppe støvsugeren. Perfekt for å unngå å bøye ryggen unødvendig. Det er også mulig å starte / stoppe VMC 3.6 via den store knappen på toppen av støvsugeren.

Stor arbeidsradius

Støvsugeren har en lang ledning som er 9 meter og sammen med støvsugerslangen og teleskoprøret få en arbeidsradius på 11 meter. Ledningen er selvtilbaketrekkende slik at du enkelt kan rulle opp ledningen ved å trykke på en knapp. Den store knappen på toppen av støvsugeren kan du enkelt presse med foten.

HEPA 13 filter

HEPA-filter sørger for at støvet blir der det faktisk skal være - inne i støvsugeren. Før luften slippes ut igjen passerer den gjennom HEPA 13-filteret som renser luften opp til 99,95 % (MPPS). HEPA 13-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør at den er spesielt velegnet for astmatikere og allergikere. Støvsugeren fanger opp mikropartikler som støv og allergifremkallende partikler, slik at luften du puster inn er ren og frisk.

Fire ekstra munnstykker

Sammen med denne støvsugeren kommer med totalt fem forskjellige munnstykker. Det er en spesialdesignet dyse for enhver anledning. I tillegg til det vanlige gulvmunnstykket for alle typer gulv og tepper får du med et ekstra parkettmunnstykke med bust for  sensitive gulvflater for perfekt resultat på harde gulv, spesielt parkett og fliser.

Andersson VMC 3.7 er en stillegående støvsuger med fire munnstykker.

De myke spesialbørsten og den avrundede munnstykket er egnet for møbler og tekstiler som sofaer og gardiner. Det medfølger et smalt fugemunnstykke er perfekt mellom og bak skap og andre trange steder.

Den integrerte fjernkontrollen på Andersson VMC 3.7 gjør at du slipper å bøye deg.
1006632 Andersson Andersson Støvsuger VMC 3.7 VCB46BCE3-70 Andersson SuperSilent VMC 3.7 er en støvsuger med en kraftig og effektiv motor på 700 W. Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter underlaget du støvsuger på. Støvsugeren har et lydnivå på 64 dBA og 11 meter rekkevidde. I tillegg har støvsugeren HEPA 13 filter. HEPA 13-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør at den er egnet for astmatikere og allergikere.  Støvsuger med regulerbar sugeeffekt Denne støvsugeren har regulerbar sugeeffekt . Du kan velge mellom fire nivåer. Nivået vises på det digitale displayet med et tall fra 1-4. Den laveste verdien er lavere sugeeffekt og den mest stille, mens 4 gir maksimal sugekraft. Fjernkontroll på håndtaket Andersson SuperSilent VMC 3.7 har blitt utstyrt med en fjernkontroll på håndtaket der du regulere sugestyrken, samt starte og stoppe støvsugeren. Perfekt for å unngå å bøye ryggen unødvendig. Det er også mulig å starte / stoppe VMC 3.6 via den store knappen på toppen av støvsugeren. Stor arbeidsradius Støvsugeren har en lang ledning som er 9 meter og sammen med støvsugerslangen og teleskoprøret få en arbeidsradius på 11 meter. Ledningen er selvtilbaketrekkende slik at du enkelt kan rulle opp ledningen ved å trykke på en knapp. Den store knappen på toppen av støvsugeren kan du enkelt presse med foten. HEPA 13 filter HEPA-filter sørger for at støvet blir der det faktisk skal være - inne i støvsugeren. Før luften slippes ut igjen passerer den gjennom HEPA 13-filteret som renser luften opp til 99,95 % (MPPS). HEPA 13-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør at den er spesielt velegnet for astmatikere og allergikere. Støvsugeren fanger opp mikropartikler som støv og allergifremkallende partikler, slik at luften du puster inn er ren og frisk. Fire ekstra munnstykker Sammen med denne støvsugeren kommer med totalt fem forskjellige munnstykker. Det er en spesialdesignet dyse for enhver anledning. I tillegg til det vanlige gulvmunnstykket for alle typer gulv og tepper får du med et ekstra parkettmunnstykke med bust for  sensitive gulvflater for perfekt resultat på harde gulv, spesielt parkett og fliser. De myke spesialbørsten og den avrundede munnstykket er egnet for møbler og tekstiler som sofaer og gardiner. Det medfølger et smalt fugemunnstykke er perfekt mellom og bak skap og andre trange steder. Støvsuger 4,1 34 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Støvsuger