Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Energieffektiv støvsuger på 800 W

Andersson Støvsuger VMC 3.4

  Art.nr: 1006631
  • 800 W effekt
  • 71 dBA lydnivå
  • Pose: Andersson A9351
  • HEPA 13-filter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson VMC 3.4 er en energieffektiv støvsuger med motor på 800 watt, som sammen med et stort utvalg funksjoner gjør støvsuging til en ren glede. Med et lydnivå på 71 dB trenger du ikke å bekymre deg for at du forstyrrer andre mens du støvsuger, men kan trygt støvsuge mens andre rundt deg leser eller ser på TV, vel vitende om at hjemmet blir ordentlig rent!

Regulerbar sugeeffekt

Denne støvsugeren har regulerbar sugeeffekt. Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter det underlaget du støvsuger på.

Stor arbeidsradius

Støvsugeren har en lang ledning som er 7 meter og sammen med støvsugerslangen og teleskoprøret få en arbeidsradius på 9 meter. Ledningen er selvtilbaketrekkende slik at du enkelt kan rulle opp ledningen ved å trykke på en knapp. Den store knappen på toppen av støvsugeren kan du enkelt presse med foten.

HEPA 12 filter

HEPA-filter sørger for at støvet blir der det faktisk skal være - inne i støvsugeren. Før luften slippes ut igjen passerer den gjennom HEPA 12-filteret som renser luften opp til 99,95% (MPPS). HEPA 13-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør at den er egnet for astmatikere og allergikere. Støvsugeren fanger opp mikropartikler som støv og allergifremkallende emner, slik at luften du puster inn er ren og frisk.

4 ekstra munnstykker

Sammen med denne støvsugeren kommer med totalt fem forskjellige munnstykker. Det er en spesialdesignet dyse for enhver anledning. I tillegg til det vanlige gulvmunnstykket for alle typer gulv og tepper får du med et ekstra parkettmunnstykke med bust for sensitive gulvflater for perfekt resultat på harde gulv, spesielt parkett og fliser.

Andersson VMC 3.4 er en energisparende støvsuger med hele 800 W effekt.

Den myke spesialbørsten og det avrundede munnstykket er egnet for møbler og tekstiler som sofaer og gardiner. Det medfølger et smalt fugemunnstykke er perfekt mellom og bak skap og andre trange steder.

1006631 Andersson Andersson Støvsuger VMC 3.4 17MA eco Andersson VMC 3.4 er en energieffektiv støvsuger med motor på 800 watt, som sammen med et stort utvalg funksjoner gjør støvsuging til en ren glede. Med et lydnivå på 71 dB trenger du ikke å bekymre deg for at du forstyrrer andre mens du støvsuger, men kan trygt støvsuge mens andre rundt deg leser eller ser på TV, vel vitende om at hjemmet blir ordentlig rent! Regulerbar sugeeffekt Denne støvsugeren har regulerbar sugeeffekt. Du kan enkelt regulere sugeeffekten etter det underlaget du støvsuger på. Stor arbeidsradius Støvsugeren har en lang ledning som er 7 meter og sammen med støvsugerslangen og teleskoprøret få en arbeidsradius på 9 meter. Ledningen er selvtilbaketrekkende slik at du enkelt kan rulle opp ledningen ved å trykke på en knapp. Den store knappen på toppen av støvsugeren kan du enkelt presse med foten. HEPA 12 filter HEPA-filter sørger for at støvet blir der det faktisk skal være - inne i støvsugeren. Før luften slippes ut igjen passerer den gjennom HEPA 12-filteret som renser luften opp til 99,95% (MPPS). HEPA 13-filteret garanterer at støvsugerens utblåsningsluft er ren, noe som gjør at den er egnet for astmatikere og allergikere. Støvsugeren fanger opp mikropartikler som støv og allergifremkallende emner, slik at luften du puster inn er ren og frisk. 4 ekstra munnstykker Sammen med denne støvsugeren kommer med totalt fem forskjellige munnstykker. Det er en spesialdesignet dyse for enhver anledning. I tillegg til det vanlige gulvmunnstykket for alle typer gulv og tepper får du med et ekstra parkettmunnstykke med bust for sensitive gulvflater for perfekt resultat på harde gulv, spesielt parkett og fliser. Den myke spesialbørsten og det avrundede munnstykket er egnet for møbler og tekstiler som sofaer og gardiner. Det medfølger et smalt fugemunnstykke er perfekt mellom og bak skap og andre trange steder. Støvsuger 4,6 39 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Støvsuger