Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektrisk sparkesykkel med RGB-belysning

Segway Ninebot ES2 by Segway

  Art.nr: 1009664
 • Opptil 25 km rekkevidde
 • NB! Opptil 25 km/t hastighet
 • IP54-sertifisert; støv- og sprutsikker design
 • Bak- og frontlykt, RGB-belysning
 • 100 kg maksvekt

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Ifølge vegtrafikkloven er dette produktet ikke tillatt å bruke i Norge, hverken på privat eller offentlig grunn. Maksfart ligger på opptil 25 km/t. Les Vegvesenets informasjon om små elektriske kjøretøy her.

Segway Ninebot ES2 by Segway har et enkelt design helt uten synlige kabler, er veldig solid og fullspekket med smarte funksjoner som for eksempel fjæring bak. Du bretter den sammen med én eneste bevegelse, og den er dermed enda enklere å ta med seg rundt enn andre elscootere. Ta den under armen på bussen og oppbevar den smart i leiligheten eller på kontoret. Segway Ninebot ES2 er utstyrt med tre hastighetsnivåer, og i tillegg til for- og baklykt har den også sjarmerende belysning under brettet som du styrer fra appen. Du velger selv farge på dette lyset, og kan selvsagt skru det helt av hvis du ønsker det.

Egenskaper for Segway Ninebot ES2 elscooter

 • Opptil 25 km/h hastighet*
 • Opptil 25 km rekkevidde*
 • 187 Wh batteripakke
 • 3 hastighetsnivåer (eco, standard og sport)
 • Display som viser hastighet o.s.v.
 • For- og baklykt
 • Belysning under brettet, styres fra appen
 • Solide dekk; 20 cm foran og 19,2 cm bak
 • Ninebot by Segway app for iOS og Android lar deg låse elscooteren, styre belysning og cruise control, se diagnostikk, oppdatere firmware o.s.v.
 • 3,5 timers ladetid
 • Maxvekt 100 kg
 • 102 x 20,5 x 32,5 cm sammenbrettet
 • 102 x 43 x 113 cm i full vigør
 • 12,5 kg

*Rekkevidde og hastighet påvirkes naturligvis av terreng og brukerens vekt

Viktig informasjon om ditt nye elkjøretøy

Elscootere er miljøvennlige fremkomstmidler som har økt voldsomt i popularitet på veldig kort tid, og finnes i en mengde ulike varianter med et stort utvalg tekniske spesifikasjoner. Lovverket har ikke helt rukket å henge med i samme takt som teknikken, og vi anbefaler derfor at du setter deg godt inn i Veivesenets informasjon om små elektriske kjøretøy

Kjør ansvarsfullt og ta vare på deg selv og medtrafikantene dine.

1009664 1009664 Segway Segway Ninebot ES2 by Segway SEGN2G380GR Ifølge vegtrafikkloven er dette produktet ikke tillatt å bruke i Norge, hverken på privat eller offentlig grunn. Maksfart ligger på opptil 25 km/t. Les Vegvesenets informasjon om små elektriske kjøretøy her. Segway Ninebot ES2 by Segway har et enkelt design helt uten synlige kabler, er veldig solid og fullspekket med smarte funksjoner som for eksempel fjæring bak. Du bretter den sammen med én eneste bevegelse, og den er dermed enda enklere å ta med seg rundt enn andre elscootere. Ta den under armen på bussen og oppbevar den smart i leiligheten eller på kontoret. Segway Ninebot ES2 er utstyrt med tre hastighetsnivåer, og i tillegg til for- og baklykt har den også sjarmerende belysning under brettet som du styrer fra appen. Du velger selv farge på dette lyset, og kan selvsagt skru det helt av hvis du ønsker det. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Egenskaper for Segway Ninebot ES2 elscooter Opptil 25 km/h hastighet*Opptil 25 km rekkevidde*187 Wh batteripakke3 hastighetsnivåer (eco, standard og sport)Display som viser hastighet o.s.v.For- og baklyktBelysning under brettet, styres fra appenSolide dekk; 20 cm foran og 19,2 cm bakNinebot by Segway app for iOS og Android lar deg låse elscooteren, styre belysning og cruise control, se diagnostikk, oppdatere firmware o.s.v.3,5 timers ladetidMaxvekt 100 kg102 x 20,5 x 32,5 cm sammenbrettet102 x 43 x 113 cm i full vigør12,5 kg *Rekkevidde og hastighet påvirkes naturligvis av terreng og brukerens vekt *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Viktig informasjon om ditt nye elkjøretøy Elscootere er miljøvennlige fremkomstmidler som har økt voldsomt i popularitet på veldig kort tid, og finnes i en mengde ulike varianter med et stort utvalg tekniske spesifikasjoner. Lovverket har ikke helt rukket å henge med i samme takt som teknikken, og vi anbefaler derfor at du setter deg godt inn i Veivesenets informasjon om små elektriske kjøretøy.  Kjør ansvarsfullt og ta vare på deg selv og medtrafikantene dine. Elektrisk sparkesykkel 4,3 7 4990 NOK 4990 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Elektriske kjøretøy
 3. Elektrisk sparkesykkel