Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sprutsikker sparkesykkel for rask og morsom transport

Freev EVS 200

  Art.nr: 1009183
 • Opptil 12 km rekkevidde
 • Opptil 20 km/t (tillatt på norske veier)
 • Sprutsikker (IPX4)
 • Barnevennlig med justerbar styrehøyde
 • Elektrisk frontbrems og bakre skivebrems

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Freev EVS 200 er en morsom elektrisk sparkesykkel til en rimelig penge. Med et godt grep i naturgummi, elektrisk frontbrems og bakre skivebrems, kommer du deg trygt og enkelt dit du skal. EVS 200 er sprutsikker (IPX4-sertifisert), bygd i solid aluminium og er naturligvis sammenleggbar.

Display, gass og brems

Freev EVS 200 gir deg full kontroll – hele veien. På styret finner du foruten frontlykt et display med hastighetsmåler og batteriindikator, samt elektrisk håndbrems. Alt for at du skal kunne kjøre enkelt og trygt. Selve håndtaket er av naturgummi og gir et godt og behagelig grep.

Elsparkesykkelen Freev EVS 200 er sprutsikker og leveres med skivebrems.

Sammenleggbar

Siden Freev EVS 200 er sammenleggbar, tar den minimalt med plass når du ikke bruker den. Det gjør den kjekk å bære med seg og enkel å oppbevare. Å gjøre den kjøreklar igjen er gjort på sekunder. Det gjør den perfekt å ta med seg på campingtur når du ferierer, eller må få plass på bussen når regnet høljer ned.

Barnevennlig styre

Styret på Freev EVS 200 kan senkes og heves for å tilpasses brukeren. Dette gjør den ideell også for yngre brukere, som kan oppleve at modeller med faste styrer blir for høye.

Den elektriske sparkesykkelen fra Freev har opptil 12 km rekkevidde.

Integrert støtte

Sykkelstøtten gir deg muligheten til å oppbevare elsparkesykkelen på en mer praktisk måte enn å slenge den ned på gulvet/bakken. Støtten brettes ned som på en sykkel, og opp igjen når det er på tide å dra.

Skivebremsen gir EVS 200 god kontroll over hastigheten.

Bakre skivebrems

I tillegg til den elektriske bremsen på styret, kan du også forsterke bremsingen ved å benytte den bakre skivebremsfunksjonen. Skivebrems gir deg kraftig og umiddelbar bremseeffekt når du trenger det, som gir deg trygghet i trafikken. 

Egenskaper

 • Opptil 12 km rekkevidde*
 • Opptil 20 km/t hastighet*
 • Sprutsikker (IPX4-sertifisert)
 • Digital hastighetsmåler
 • Elektrisk brems
 • Skivebrems
 • Aluminiumschassis

Spesifikasjoner

 • 230 W effekt
 • 36 V litiumionbatteri (4,4 Ah)
 • 4 timer ladetid
 • 8" solide gummidekk
 • Maksvekt: 80 kg
 • Mål: 99,5 x 45 x 107 cm
 • Vekt: 11 kg

* Opplevd rekkevidde og hastighet påvirkes naturligvis av terreng og brukerens vekt.

Viktig informasjon

 • Før du begir deg ut på din første kjøretur, kontroller at kjøretøyet er i stand. Veien fra fabrikken til deg er lang, og forhold som temperaturendringer kan ha påvirket sparkesykkelens kjøredyktighet.
 • Sjekk også om bremsene bør justeres før turen. Bremsene justeres i fabrikken, men kan behøve en ekstra sjekk eller tilpasning til bruker. Kontroller at bremsen griper slik den skal og juster ved behov med innstillingsskruene ved håndbrems og skivebrems.
 • Elsparkesykler er kjøretøyer som skal brukes ansvarsfullt og i samsvar med gjeldende reglement. Gjør deg kjent med lover og regler der du skal bruke produktet.
1009183 1009183 Freev Freev EVS 200 Freev EVS 200 er en morsom elektrisk sparkesykkel til en rimelig penge. Med et godt grep i naturgummi, elektrisk frontbrems og bakre skivebrems, kommer du deg trygt og enkelt dit du skal. EVS 200 er sprutsikker (IPX4-sertifisert), bygd i solid aluminium og er naturligvis sammenleggbar. Display, gass og brems Freev EVS 200 gir deg full kontroll – hele veien. På styret finner du foruten frontlykt et display med hastighetsmåler og batteriindikator, samt elektrisk håndbrems. Alt for at du skal kunne kjøre enkelt og trygt. Selve håndtaket er av naturgummi og gir et godt og behagelig grep. Sammenleggbar Siden Freev EVS 200 er sammenleggbar, tar den minimalt med plass når du ikke bruker den. Det gjør den kjekk å bære med seg og enkel å oppbevare. Å gjøre den kjøreklar igjen er gjort på sekunder. Det gjør den perfekt å ta med seg på campingtur når du ferierer, eller må få plass på bussen når regnet høljer ned. Barnevennlig styre Styret på Freev EVS 200 kan senkes og heves for å tilpasses brukeren. Dette gjør den ideell også for yngre brukere, som kan oppleve at modeller med faste styrer blir for høye. Integrert støtte Sykkelstøtten gir deg muligheten til å oppbevare elsparkesykkelen på en mer praktisk måte enn å slenge den ned på gulvet/bakken. Støtten brettes ned som på en sykkel, og opp igjen når det er på tide å dra. Bakre skivebrems I tillegg til den elektriske bremsen på styret, kan du også forsterke bremsingen ved å benytte den bakre skivebremsfunksjonen. Skivebrems gir deg kraftig og umiddelbar bremseeffekt når du trenger det, som gir deg trygghet i trafikken.  Egenskaper Opptil 12 km rekkevidde*Opptil 20 km/t hastighet*Sprutsikker (IPX4-sertifisert)Digital hastighetsmålerElektrisk bremsSkivebremsAluminiumschassis Spesifikasjoner 230 W effekt36 V litiumionbatteri (4,4 Ah)4 timer ladetid8" solide gummidekkMaksvekt: 80 kgMål: 99,5 x 45 x 107 cmVekt: 11 kg * Opplevd rekkevidde og hastighet påvirkes naturligvis av terreng og brukerens vekt. Viktig informasjon Før du begir deg ut på din første kjøretur, kontroller at kjøretøyet er i stand. Veien fra fabrikken til deg er lang, og forhold som temperaturendringer kan ha påvirket sparkesykkelens kjøredyktighet.Sjekk også om bremsene bør justeres før turen. Bremsene justeres i fabrikken, men kan behøve en ekstra sjekk eller tilpasning til bruker. Kontroller at bremsen griper slik den skal og juster ved behov med innstillingsskruene ved håndbrems og skivebrems.Elsparkesykler er kjøretøyer som skal brukes ansvarsfullt og i samsvar med gjeldende reglement. Gjør deg kjent med lover og regler der du skal bruke produktet. Elektrisk sparkesykkel 3,4 24 1990 NOK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Elektriske kjøretøy
 3. Elektrisk sparkesykkel