Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektrisk sparkesykkel med 18 km rekkevidde

E-Way E2 Electric Scooter

  Art.nr: 1012645
 • Opptil 18 km rekkevidde
 • Opptil 20 km/t hastighet
 • Front- og baklykt
 • 100 kg maksvekt
 • Sammenleggbar

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

E-Way E2 er en stillegående elektrisk sparkesykkel med en rekkevidde på opptil 18 km. Et morsomt og fartsfylt alternativ til en vanlig sykkel, og et miljøvennlig alternativ til moped og fossile transportmidler. Den elektriske driften gir umiddelbar kraft som også hjelper deg i motbakker, mens et stabilt styre, hastighetsmåler, brukervennlig gass og håndbrems gjør det enkelt å komme seg raskt frem.

Sammenfoldbart design

E-Way E2 tar minimal plass i sammenlagt tilstand, som gjør den til en svært praktisk følgesvenn på reiser og utflukter. Få lengre lokal rekkevidde på campingturen, eller kom deg rett til jobb uten to bussbytter. Oppbevaring er null problem med E-Way E2.

Fram- og baklykt

Når mørket faller på, ser du fortsatt hvor du er på vei hen med E-Way E2. Elsparkesykkelen er utstyrt med både fram- og baklykt, slik at du både ser og blir sett av dine medtrafikanter. For sikkerhets skyld anbefaler vi at du alltid bruker hjelm og tilpasser farten etter forholdene. 

Innebygd stativ

Parker elsparkesykkelen din som en sykkel! Stativet lar sparkesykkelen stå oppreist, der mindre avanserte varianter må legges ned på bakken. Det er enkelt både å sette opp og klappe sammen, når det er på tide å komme seg av gårde igjen.

Egenskaper

 • Opptil 18 km rekkevidde per lading (avhengig av terreng og brukervekt)
 • Opptil 20 km/t hastighet (avhengig av terreng og brukervekt)
 • Hastighetsmåler
 • Fram- og baklykt
 • Bakre skivebrems

Spesifikasjoner

 • 250 W effekt
 • 36 V litium-ion-batteri (6,0 A)
 • 8,5" dekk
 • 6,5 t ladetid
 • 100 kg maksvekt
 • 107 x 43 x 112 cm i bruk
 • 107 x 43 x 47 cm sammenlagt
 • Vekt:  14,7 kg
 • Batteri og andre interne komponenter er følsomme for vann. E-Way E2 skal kun brukes i tørt vær og på tørt underlag.
 • E-Way E2 skal brukes ansvarsfullt i tråd med gjeldende lover og forskrifter.

Viktig informasjon om ditt nye elkjøretøy

Elsparkesykler er miljøvennlige fremkomstmidler som har økt voldsomt i popularitet på svært kort tid. Lovverket har ikke helt rukket å holde tritt med utviklingen, så vi anbefaler at du setter deg inn i Vegvesenets informasjon om små elektriske kjøretøy. 

Før din første kjøretur

Før du tar fatt på en etterlengtet første kjøretur med din nye elsparkesykkel, kontroller at den er kjøredyktig. Veien fra fabrikken til deg er lang, og innebærer ofte temperaturskifter og andre fraktforhold som kan påvirke kjøretøyets egenskaper.

Sjekk også om bremsene bør justeres før turen. Bremsene justeres i fabrikken, men kan behøve en ekstra sjekk eller tilpasning til bruker. Kontroller at bremsen griper slik den skal og juster ved behov med innstillingsskruene ved håndbrems og skivebrems.

Kjør ansvarsfullt, bruk hjelm og ta vare på deg selv og medtrafikanter.

1012645 1012645 E-Way E-Way E2 Electric Scooter 601407 E-Way E2 er en stillegående elektrisk sparkesykkel med en rekkevidde på opptil 18 km. Et morsomt og fartsfylt alternativ til en vanlig sykkel, og et miljøvennlig alternativ til moped og fossile transportmidler. Den elektriske driften gir umiddelbar kraft som også hjelper deg i motbakker, mens et stabilt styre, hastighetsmåler, brukervennlig gass og håndbrems gjør det enkelt å komme seg raskt frem. Sammenfoldbart design E-Way E2 tar minimal plass i sammenlagt tilstand, som gjør den til en svært praktisk følgesvenn på reiser og utflukter. Få lengre lokal rekkevidde på campingturen, eller kom deg rett til jobb uten to bussbytter. Oppbevaring er null problem med E-Way E2. Fram- og baklykt Når mørket faller på, ser du fortsatt hvor du er på vei hen med E-Way E2. Elsparkesykkelen er utstyrt med både fram- og baklykt, slik at du både ser og blir sett av dine medtrafikanter. For sikkerhets skyld anbefaler vi at du alltid bruker hjelm og tilpasser farten etter forholdene.  Innebygd stativ Parker elsparkesykkelen din som en sykkel! Stativet lar sparkesykkelen stå oppreist, der mindre avanserte varianter må legges ned på bakken. Det er enkelt både å sette opp og klappe sammen, når det er på tide å komme seg av gårde igjen. Egenskaper Opptil 18 km rekkevidde per lading (avhengig av terreng og brukervekt)Opptil 20 km/t hastighet (avhengig av terreng og brukervekt)HastighetsmålerFram- og baklyktBakre skivebrems Spesifikasjoner 250 W effekt36 V litium-ion-batteri (6,0 A)8,5" dekk6,5 t ladetid100 kg maksvekt107 x 43 x 112 cm i bruk107 x 43 x 47 cm sammenlagtVekt:  14,7 kg Batteri og andre interne komponenter er følsomme for vann. E-Way E2 skal kun brukes i tørt vær og på tørt underlag.E-Way E2 skal brukes ansvarsfullt i tråd med gjeldende lover og forskrifter. Viktig informasjon om ditt nye elkjøretøy Elsparkesykler er miljøvennlige fremkomstmidler som har økt voldsomt i popularitet på svært kort tid. Lovverket har ikke helt rukket å holde tritt med utviklingen, så vi anbefaler at du setter deg inn i Vegvesenets informasjon om små elektriske kjøretøy.  Før din første kjøretur Før du tar fatt på en etterlengtet første kjøretur med din nye elsparkesykkel, kontroller at den er kjøredyktig. Veien fra fabrikken til deg er lang, og innebærer ofte temperaturskifter og andre fraktforhold som kan påvirke kjøretøyets egenskaper. Sjekk også om bremsene bør justeres før turen. Bremsene justeres i fabrikken, men kan behøve en ekstra sjekk eller tilpasning til bruker. Kontroller at bremsen griper slik den skal og juster ved behov med innstillingsskruene ved håndbrems og skivebrems. Kjør ansvarsfullt, bruk hjelm og ta vare på deg selv og medtrafikanter. Elektrisk sparkesykkel 3,3 3 3990 NOK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Elektriske kjøretøy
 3. Elektrisk sparkesykkel