Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nyt total frihet med elektriske balansesko

Andersson Balance Scooter Shoes

  Art.nr: 1006382
 • Maksimal hastighet 12 km/t
 • Kjør opptil 10 km på én lading
 • Maksvekt 100 kg
 • Heftig LED-belysning
 • Praktiske bærehåndtak

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Få total frihetsfølelse med Andersson Balance Scooter Shoes, som er et par med elektrisk drevne balansesko med LED-belysning. Med to motorer på 200 W og batterikapasitet på 2 Ah, kan du kjøre 10 km på en lading med en maksfart på 12 km/t. Motorene startes ved å trykke på startknappen på den respektive sko, plante føttene på de gummibelagte platene for å rulle avgårde til skole, jobb, trening, butikk eller for å lære noen kule triks med kompisene dine.

Balance Scooter Shoes fra Andersson har hjul på 90 mm og veier 3 kg hver. Når du har kjørt ferdig, kan du enkelt bære dem med håndtakene på sidene. Skoene tåler en maksvekt på 100 kg og lades ved hjelp av medfølgende strømadapter. Lading tar cirka 2-3 timer.

LED-belysning

Skoene er velsignet med tøft LED-lys med grønn farge for effekt, og ikke minst for at du skal se hvor du kjører hvis du kjører på kvelden eller natten. Med én gang du går av lyser det rødt og hjulene stopper.

Kjør opptil 10 km

Med en maksimal kjørestrekke på 10 km per lading kan du komme deg ganske langt avgårde på disse tøffe turledsagerne. 

Maksfart på 12 km/t

Nyt frihetsfølelsen maksimalt og ta deg fremover uten stress ved å lene deg litt forover og legge vekt på tærne. For å kjøre bakover, legger du vekt på helene.

For å styre, lener du deg helt enkelt til enten høyre eller venstre. De elektriske skoene har en maksfart på 12 km/t, men det er lettere å holde balansen ved lavere hastigheter.

Rask ladetid

Balanseskoene lades ved hjelp av medfølgende strømadapter med doble uttak, slik at du kan lade begge to samtidig. Batteriet på hver respektive sko har en kapasitet på 2 Ah og lades fullt på cirka 2-3 timer.

Egenskaper

 • LED-lys
 • Påmonterte bærehåndtak
 • Størrelse på hver sko: 227 x 155 x 113 mm
 • Totalvekt: 6 kg
 • Strømforsyning: 2 x 200 W
 • Batterikapasitet: 2 x 2 Ah
 • Ladetid: 2-3 timer
 • Maksimal rekkevidde: 10 km
 • Maksimal hastighet: 12 km/t
 • Maksvekt: 100 kg
 • Størrelse, hjul: Ø 90 mm
 • I esken: Balance Scooter Shoes, strømadapter og brukermanual.

Fri aldersgrense

10.04.2018 fastsatte regjeringen at små elektriske kjøretøy som ståhjulinger og el-sparkesykler med en toppfart på maks 20 km/t sidestilles med sykkel, så de nå kan brukes på samme områder og under samme vilkår. Det vil si at det ikke er aldersgrense for bruk, og at de kan brukes på alle steder der sykler kan brukes. Vi oppfordrer alle å bruke hjelm når de kjører ståhjuling, for egen sikkerhet.

1006382 1006382 Andersson Andersson Balance Scooter Shoes Få total frihetsfølelse med Andersson Balance Scooter Shoes, som er et par med elektrisk drevne balansesko med LED-belysning. Med to motorer på 200 W og batterikapasitet på 2 Ah, kan du kjøre 10 km på en lading med en maksfart på 12 km/t. Motorene startes ved å trykke på startknappen på den respektive sko, plante føttene på de gummibelagte platene for å rulle avgårde til skole, jobb, trening, butikk eller for å lære noen kule triks med kompisene dine.Balance Scooter Shoes fra Andersson har hjul på 90 mm og veier 3 kg hver. Når du har kjørt ferdig, kan du enkelt bære dem med håndtakene på sidene. Skoene tåler en maksvekt på 100 kg og lades ved hjelp av medfølgende strømadapter. Lading tar cirka 2-3 timer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> LED-belysning Skoene er velsignet med tøft LED-lys med grønn farge for effekt, og ikke minst for at du skal se hvor du kjører hvis du kjører på kvelden eller natten. Med én gang du går av lyser det rødt og hjulene stopper. Kjør opptil 10 km Med en maksimal kjørestrekke på 10 km per lading kan du komme deg ganske langt avgårde på disse tøffe turledsagerne.  Maksfart på 12 km/t Nyt frihetsfølelsen maksimalt og ta deg fremover uten stress ved å lene deg litt forover og legge vekt på tærne. For å kjøre bakover, legger du vekt på helene. For å styre, lener du deg helt enkelt til enten høyre eller venstre. De elektriske skoene har en maksfart på 12 km/t, men det er lettere å holde balansen ved lavere hastigheter. Rask ladetid Balanseskoene lades ved hjelp av medfølgende strømadapter med doble uttak, slik at du kan lade begge to samtidig. Batteriet på hver respektive sko har en kapasitet på 2 Ah og lades fullt på cirka 2-3 timer. Egenskaper LED-lysPåmonterte bærehåndtakStørrelse på hver sko: 227 x 155 x 113 mmTotalvekt: 6 kgStrømforsyning: 2 x 200 WBatterikapasitet: 2 x 2 AhLadetid: 2-3 timerMaksimal rekkevidde: 10 kmMaksimal hastighet: 12 km/tMaksvekt: 100 kgStørrelse, hjul: Ø 90 mmI esken: Balance Scooter Shoes, strømadapter og brukermanual. Fri aldersgrense 10.04.2018 fastsatte regjeringen at små elektriske kjøretøy som ståhjulinger og el-sparkesykler med en toppfart på maks 20 km/t sidestilles med sykkel, så de nå kan brukes på samme områder og under samme vilkår. Det vil si at det ikke er aldersgrense for bruk, og at de kan brukes på alle steder der sykler kan brukes. Vi oppfordrer alle å bruke hjelm når de kjører ståhjuling, for egen sikkerhet. Elektrisk scootersko 1,9 10 499 NOK 499 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Elektriske kjøretøy
 3. Elektrisk scootersko