Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Slangefrie hjul til E-Scooter 3000/3100

Andersson E-Scooter 3000/3100 Flat Free Wheel Set

  Art.nr: 1008041
  • Til Andersson E-Scooter 3000/3100
  • 8,5" dekk – lett å bytte
  • Slangeløse og punkteringssikre
  • Frem- og bakhjul
  • Ny motor

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Nye hjul på 8,5" som passer til Andersson E-Scooter 3000 og 3100. Hjulene er helt slangefrie, som innebærer at du ikke risikerer å punktere. Den hullete strukturen på dekkene gir økt styrke og bidrar til redusert friksjon, slik at du kan rulle videre på din E-Scooter med godt grep og lav motstand.

Komplett sett med felg

Dette er et komplett sett som består av to punkteringsfrie hjul på felg, som er svært enkle å montere på Andersson-elsparkesykkelen din. Bare fjern eksisterende hjul og sett på ditt nye sett – så er du klar til nye eventyr. 

Ny motor i fremhjulet

Fremhjulet inneholder dessuten en helt ny motor. Om du har problemer med din gamle motor eller bare trenger en ny, sterk elmotor, er dette det perfekte hjulsettet for deg.

1008041 1008041 Andersson Andersson E-Scooter 3000/3100 Flat Free Wheel Set Nye hjul på 8,5" som passer til Andersson E-Scooter 3000 og 3100. Hjulene er helt slangefrie, som innebærer at du ikke risikerer å punktere. Den hullete strukturen på dekkene gir økt styrke og bidrar til redusert friksjon, slik at du kan rulle videre på din E-Scooter med godt grep og lav motstand. Komplett sett med felg Dette er et komplett sett som består av to punkteringsfrie hjul på felg, som er svært enkle å montere på Andersson-elsparkesykkelen din. Bare fjern eksisterende hjul og sett på ditt nye sett – så er du klar til nye eventyr.  Ny motor i fremhjulet Fremhjulet inneholder dessuten en helt ny motor. Om du har problemer med din gamle motor eller bare trenger en ny, sterk elmotor, er dette det perfekte hjulsettet for deg. Deler og Tilbehør 4,6 5 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Elektriske kjøretøy
  3. Deler og Tilbehør