To engangsalkoholtester for sikre valg

SaveLivesNow Alco Single-use Alcohol Test 0,2 2-pack

  Art.nr: 1007763
 • 2-pakning
 • EU-godkjent
 • Enkel å bruke og resultat på ett minutt
 • Får lett plass i lommen, vesken og handskerommet
 • Sorteres som restavfall etter bruk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Ta et smart og sikkert valg "dagen derpå" med Alco Single-use som er en smidig og lettbrukt alkoholtest i lommeformat for engangsbruk. Alco er en EU-godkjent alkoholtest som på et minutt gir deg ett pålitelig svar på om du bør la bilen stå. Alkoholtestens kompakte størrelse gjør at den lett får plass i lommen, vesken eller i bilen. Alco Single-use selges i 2-pakning hvilket gir deg muligheten til å dele testen med en venn for å ta hånd om deg selv og alle rundt deg. Etter bruk kastes engangstesten som restavfall.

Instruksjoner

Vent ti minutter etter inntak av mat, drikke, medisiner og røyking før du bruker testen. Bruk ikke testen om krystallene allerede er grønne. 

 1. Sikkerstill først at temperaturen i testrøret er rett ved å holde det i din lukkede hånd i 15 sekunder. Testen skal bare brukes mellom +10°C og +40°C.
 2. Trykk siden hardt på plastspissene som er på hver side av testrøret for å trenge igjennom aluminiumsmembranen og bruk så testen umiddelbart.
 3. Trekk pusten dypt og blås så langsomt og kontinuerlig inn i røret i pilens retning til det røde rektangelet blekner.
 4. Vent til det bleke rektangelet blir rødt igjen, og ikke lengre enn ti minutter flr du leser av resultatet. Bruk fargekartet for å kontrollere ditt alkoholnivå. Om det finnes noe alkohol kommer krystallene til å bli grønne.
 5. Resultat: Om fargen matcher bilde 1 på fargekartet har du under 0,2‰. Om fargen matcher bilde 2 har du 0,2‰ eller over.

Produktinformasjon

Risikoen for ulykker øker med alkohol i blodet og tenk på at ditt maksimal alkoholnivå kan øke i opp til en time etter siste konsumering. Resultatet av testen kan ikke brukes som motbevis mot tester foretatt av myndighetene og valget føreren tar på grunn av testen gjøres på eget ansvar.
Produktprodusenten og distributøren kan ikke holdes ansvarlige for uaktsom bruk av produktet.

Testen inneholder kjemikalier og bør ikke komme i kontakt med hud eller klær. Ved øye- eller hudkontakt, skyld med rent vann og be om medisinsk hjelp. Hold alltid testen utenfor rekkevidde for barn og dyr. Testen kastes som restavfall etter bruk. Dette produktet er laget av glass og er omfintlig.

Se også

(3 stk)
 • Uppfyller EU-standarden EN16280:2012
 • Snabb responstid med säkert resultat
 • Utbytbart munstycke

1 499,-

Se også

(3 stk)
 • Uppfyller EU-standarden EN16280:2012
 • Snabb responstid med säkert resultat
 • Utbytbart munstycke

1 499,-

1007763 SaveLivesNow SaveLivesNow Alco Single-use Alcohol Test 0,2 2-pack SLN021 Ta et smart og sikkert valg "dagen derpå" med Alco Single-use som er en smidig og lettbrukt alkoholtest i lommeformat for engangsbruk. Alco er en EU-godkjent alkoholtest som på et minutt gir deg ett pålitelig svar på om du bør la bilen stå. Alkoholtestens kompakte størrelse gjør at den lett får plass i lommen, vesken eller i bilen. Alco Single-use selges i 2-pakning hvilket gir deg muligheten til å dele testen med en venn for å ta hånd om deg selv og alle rundt deg. Etter bruk kastes engangstesten som restavfall. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Instruksjoner Vent ti minutter etter inntak av mat, drikke, medisiner og røyking før du bruker testen. Bruk ikke testen om krystallene allerede er grønne.  Sikkerstill først at temperaturen i testrøret er rett ved å holde det i din lukkede hånd i 15 sekunder. Testen skal bare brukes mellom +10°C og +40°C.Trykk siden hardt på plastspissene som er på hver side av testrøret for å trenge igjennom aluminiumsmembranen og bruk så testen umiddelbart.Trekk pusten dypt og blås så langsomt og kontinuerlig inn i røret i pilens retning til det røde rektangelet blekner.Vent til det bleke rektangelet blir rødt igjen, og ikke lengre enn ti minutter flr du leser av resultatet. Bruk fargekartet for å kontrollere ditt alkoholnivå. Om det finnes noe alkohol kommer krystallene til å bli grønne.Resultat: Om fargen matcher bilde 1 på fargekartet har du under 0,2‰. Om fargen matcher bilde 2 har du 0,2‰ eller over. Produktinformasjon Risikoen for ulykker øker med alkohol i blodet og tenk på at ditt maksimal alkoholnivå kan øke i opp til en time etter siste konsumering. Resultatet av testen kan ikke brukes som motbevis mot tester foretatt av myndighetene og valget føreren tar på grunn av testen gjøres på eget ansvar.Produktprodusenten og distributøren kan ikke holdes ansvarlige for uaktsom bruk av produktet. Testen inneholder kjemikalier og bør ikke komme i kontakt med hud eller klær. Ved øye- eller hudkontakt, skyld med rent vann og be om medisinsk hjelp. Hold alltid testen utenfor rekkevidde for barn og dyr. Testen kastes som restavfall etter bruk. Dette produktet er laget av glass og er omfintlig. Reisetilbehør 5 1 49 NOK 49 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Reise og Pakke
 3. Reisetilbehør