Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Plassbesparende og praktisk vakuumposer

Andersson Travel vacuum bag 3-pack

  Art.nr: 1007625
  • 3 stk. vakuumposer
  • Sparer opptil 75 % plass i baggasjen
  • Beskytter mot lekkasje

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Når du må reise, så er det de samme bekymringene hver eneste gang. Du har så mange ting du må ha med deg, men hvordan pakke dem og få plass til alt i koffertene! Nå trenger du ikke å beskymre deg lenger, med Andersson Travel Vacuum Bag får du plass til opptil 75% flere klær i kofferten eller ryggsekken, ved å pakke klærne dine i praktiske vakuumposer. Du fyller posen og bruker deretter støvsugeren til å suge luften ut av posen eller rull vakuumposen sammen for å presse ut luften. Når du forsegler vakuumposen, får du et veldig kompakt sluttresultat, som gir deg mye mer plass. 

Du kan også føle deg trygg på at klærne som er pakket i vakuumposer er beskyttet mot lekkasje i vesken, for eksempel solkrem, sminke eller parfyme.

Inkludert i pakken

  • 2 stk. vakuumposer på 35 x 50 cm
  • 1 stk. vakuumpose på 50 x 70 cm
1007625 1007625 Andersson Andersson Travel vacuum bag 3-pack HB19-01 Når du må reise, så er det de samme bekymringene hver eneste gang. Du har så mange ting du må ha med deg, men hvordan pakke dem og få plass til alt i koffertene! Nå trenger du ikke å beskymre deg lenger, med Andersson Travel Vacuum Bag får du plass til opptil 75% flere klær i kofferten eller ryggsekken, ved å pakke klærne dine i praktiske vakuumposer. Du fyller posen og bruker deretter støvsugeren til å suge luften ut av posen eller rull vakuumposen sammen for å presse ut luften. Når du forsegler vakuumposen, får du et veldig kompakt sluttresultat, som gir deg mye mer plass.  Du kan også føle deg trygg på at klærne som er pakket i vakuumposer er beskyttet mot lekkasje i vesken, for eksempel solkrem, sminke eller parfyme. Inkludert i pakken 2 stk. vakuumposer på 35 x 50 cm1 stk. vakuumpose på 50 x 70 cm Reisetilbehør 1 1 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Reise og Pakke
  3. Reisetilbehør