Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hengende vakuumposer

Andersson Hanging vacuum bag Medium 2-pack

  Art.nr: 1007626
  • 2 stk. vakuumposer
  • Sparer opptil 80 % plass i garderoben
  • Integrerte hengere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Garderoben din er alltid full av klær. Du prøver å henge mange jakker og frakker på den samme kleshengeren, noe som fører til at de ikke ser bra ut når du skal bruke dem, eller til at kleshengerne blir ødelagt! Med Andersson Hanging Vacuum Bag får du plass til opptil 80% flere klær i garderoben. Få plass til flere klær i samme garderobe, uansett årstid.

Du fyller posen og bruker deretter støvsugeren til å suge luften ut av posen eller rull vakuumposen sammen for å presse ut luften. Med den integrerte hengeren på vakuumposen kan du dessuten henge opp din vakuumpakkende klesplagg, uten å måtte kjøpe kleshengere separat. 

Inkludert i pakken

  • 2 stk. vakuumposer på 70 x 105 cm
1007626 1007626 Andersson Andersson Hanging vacuum bag Medium 2-pack HB18-02B Garderoben din er alltid full av klær. Du prøver å henge mange jakker og frakker på den samme kleshengeren, noe som fører til at de ikke ser bra ut når du skal bruke dem, eller til at kleshengerne blir ødelagt! Med Andersson Hanging Vacuum Bag får du plass til opptil 80% flere klær i garderoben. Få plass til flere klær i samme garderobe, uansett årstid. Du fyller posen og bruker deretter støvsugeren til å suge luften ut av posen eller rull vakuumposen sammen for å presse ut luften. Med den integrerte hengeren på vakuumposen kan du dessuten henge opp din vakuumpakkende klesplagg, uten å måtte kjøpe kleshengere separat.  Inkludert i pakken 2 stk. vakuumposer på 70 x 105 cm Reisetilbehør 59 NOK 59 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Reise og Pakke
  3. Reisetilbehør