Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nakkepute i myk plysj med trykknapp

Neck Pillow with button

  Art.nr: 1010764
  • Sov behagelig når du er på reisefot
  • Behagelig støtte for nakken
  • Fylt med myke og lette skumkuler

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med en behagelig pute rundt nakken sover du bedre på lange reiser. Denne puten er fyllt med myke skumkuler som avlaster nakken og holder putens vekt nede, slik at du kan pakke med deg mer. En trykknapp i endene gir støtte rundt hele halsen, holder puten sammen og gjør den lettere å feste i for eksempel sekken.

Nakkeputen finnes i mørkeblått, grønt og grått, og vi sender puter i tilfeldig farge.

Størrelse: 28 x 33 x 10 cm

1010764 1010764 Others Neck Pillow with button FC4900440 Med en behagelig pute rundt nakken sover du bedre på lange reiser. Denne puten er fyllt med myke skumkuler som avlaster nakken og holder putens vekt nede, slik at du kan pakke med deg mer. En trykknapp i endene gir støtte rundt hele halsen, holder puten sammen og gjør den lettere å feste i for eksempel sekken. Nakkeputen finnes i mørkeblått, grønt og grått, og vi sender puter i tilfeldig farge. Størrelse: 28 x 33 x 10 cm Nakkepute 4,1 8 59 NOK 59 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Reise og Pakke
  3. Nakkepute