Behagelig nakkepute med minneskum

Cabeau Evolution Classic Neckpillow

  Art.nr: 1007598
 • Pute laget av mykt minneskum
 • Avtakbart og vaskbart overtrekk
 • Lomme for mobiltelefon og ørepropper
 • Flat i nakken
 • Feste på framsiden

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Evolution Classic fra Cabeau er en myk og behagelig nakkepute som blir din perfekte reisevenn på ferien. Nakkeputen har et avtakbart og vaskbart overtrekk og puten er produsert i minneskum av høy kvalitet som tilpasser seg etter deg. Evolution Classic er flat i nakken hvilket gjør at du kommer hele veien inn til stolens rygg og festet på framsiden gjør at den sitter godt rundt halsen og blir behagelig for både hodet og nakken under reisen.

Lomme for smarttelefon

På nakkeputens venstre side finnes det en lomme tilpasset for en smarttelefon hvilket gjør at du alltid har kontroll på mobilen, selv når du sovner. Når puten ikke brukes kan du plassere den på flybrettet foran deg og klemme fast mobiltelefonen i åpningen og så på film, TV-serier eller filmklipp med perfekt visningsvinkel.

Dimensjoner:

 • Høyde: 285 mm
 • Lengde: 110 mm
 • Bredde: 265 mm
 • Vekt: 352 gram

Anbefalt tilbehør

1007598 Cabeau Cabeau Evolution Classic Neckpillow TPCL3044 Evolution Classic fra Cabeau er en myk og behagelig nakkepute som blir din perfekte reisevenn på ferien. Nakkeputen har et avtakbart og vaskbart overtrekk og puten er produsert i minneskum av høy kvalitet som tilpasser seg etter deg. Evolution Classic er flat i nakken hvilket gjør at du kommer hele veien inn til stolens rygg og festet på framsiden gjør at den sitter godt rundt halsen og blir behagelig for både hodet og nakken under reisen. Lomme for smarttelefon På nakkeputens venstre side finnes det en lomme tilpasset for en smarttelefon hvilket gjør at du alltid har kontroll på mobilen, selv når du sovner. Når puten ikke brukes kan du plassere den på flybrettet foran deg og klemme fast mobiltelefonen i åpningen og så på film, TV-serier eller filmklipp med perfekt visningsvinkel. Dimensjoner: Høyde: 285 mmLengde: 110 mmBredde: 265 mmVekt: 352 gram Nakkepute 5 2 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Reise og Pakke
 3. Nakkepute