Behagelig luftmadrass med pute og innebygget luftpumpe

Bestway Aeroluxe Airbed Twin Single

  Art.nr: 1002565
  • Automatisk opppblåsing og tømming
  • Myk overflate i velur
  • 97 x 191 x 46 cm
  • Integrert pute
  • Reperasjonskit medfølger
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Bestway Aeroluxe Airbed Twin er en behagelig selvoppblåsende luftmadrass som gir deg eller dine gjester en god natts søvn, og den er den perfekte reisesengen når du reiser bort. Bare sett inn kontakten og på fire minutter er madrassen oppblåst og klar. Den 97 cm brede sengen har en integrert pute og myk topp i velur. Oppbevaringspose medfølger.

For en god natts søvn

Bestway luftmadrass er laget av kraftig vinyl i en stødig konstruksjon og sjenerøs bredde på 97 cm. Oversiden har en myk og behagelig velur overflate som forhindrer at lakenet sklir rundt, pluss at overflaten blir ikke så kaldt å ligge på. En forhøyet kant på en kort side fungerer som en integrert pute.

La madrassen gjøre jobben

Aeroluxe Airbed har rørformete luftkammer og en innebygd 220-240V elektrisk luftpumpe som er godkjent av TUV. Et lomme fungerer som en smart lagring for ledningen. Sett inn stikkontakten, skru på knotten og lene seg tilbake mens Bestway-luftmadrassen styrer oppblåsningen helt (utfolder alltid hele madrassen før du plugger den inn i kontakten). Det tar bare 240 sekunder (4 minutter) å fylle madrassen. Når Aeroluxe Airbed ikke brukes mer, er den like enkel å tømme igjen.

Medfølgende tilbehør

Selv om Aeroluxe Airbed er slitesterk og holdbar, kan ulykker oppstå. Derfor er et skikkelig reparasjonssett med reparasjonsflap inkludert. En oppbevaringspose medfølger også.

1002565 Bestway Bestway Aeroluxe Airbed Twin Single 67401 Bestway Aeroluxe Airbed Twin er en behagelig selvoppblåsende luftmadrass som gir deg eller dine gjester en god natts søvn, og den er den perfekte reisesengen når du reiser bort. Bare sett inn kontakten og på fire minutter er madrassen oppblåst og klar. Den 97 cm brede sengen har en integrert pute og myk topp i velur. Oppbevaringspose medfølger. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> For en god natts søvn Bestway luftmadrass er laget av kraftig vinyl i en stødig konstruksjon og sjenerøs bredde på 97 cm. Oversiden har en myk og behagelig velur overflate som forhindrer at lakenet sklir rundt, pluss at overflaten blir ikke så kaldt å ligge på. En forhøyet kant på en kort side fungerer som en integrert pute. La madrassen gjøre jobben Aeroluxe Airbed har rørformete luftkammer og en innebygd 220-240V elektrisk luftpumpe som er godkjent av TUV. Et lomme fungerer som en smart lagring for ledningen. Sett inn stikkontakten, skru på knotten og lene seg tilbake mens Bestway-luftmadrassen styrer oppblåsningen helt (utfolder alltid hele madrassen før du plugger den inn i kontakten). Det tar bare 240 sekunder (4 minutter) å fylle madrassen. Når Aeroluxe Airbed ikke brukes mer, er den like enkel å tømme igjen. Medfølgende tilbehør Selv om Aeroluxe Airbed er slitesterk og holdbar, kan ulykker oppstå. Derfor er et skikkelig reparasjonssett med reparasjonsflap inkludert. En oppbevaringspose medfølger også. Luftmadrass 4 31 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Reise og Pakke
  3. Luftmadrass