Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vannflaske med inspirende budskap

DAY Water bottle Ltd edition 0,5 l

  Art.nr: 1011058
  • 0,5 liters vannflaske
  • Lokk i rustfritt stål
  • Med håndtak
  • Inspirende budskap
  • BPA-fri plast

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Miljøvennlig vannflaske i 100% BPA-fri plast, i tre forskjellige farger og inspirende bud. Fyll flasken med vann og skru igjen den dryppsikre korken i rustfritt stål. Perfekt til å ha for eksempel i treningsbagen, på jobben, på piknik eller spaserturen. 

NB! Vannflasken tåler ikke oppvaskmaskin, men kan vaskes for hånd. Ved bestilling i nettbutikken sender vi vannflaske med tilfeldig budskap. 

1011058 DAY DAY Water bottle Ltd edition 0,5 l 75304 Miljøvennlig vannflaske i 100% BPA-fri plast, i tre forskjellige farger og inspirende bud. Fyll flasken med vann og skru igjen den dryppsikre korken i rustfritt stål. Perfekt til å ha for eksempel i treningsbagen, på jobben, på piknik eller spaserturen.  NB! Vannflasken tåler ikke oppvaskmaskin, men kan vaskes for hånd. Ved bestilling i nettbutikken sender vi vannflaske med tilfeldig budskap.  Reise og Pakke 1 1 25 NOK 25 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Reise og Pakke