Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

50 cl vannflaske med bærerem og rustfri kork

DAY Water Bottle 0,5 L

  Art.nr: 1012983
  • 0,5 liters vannflaske
  • Skrukork i rustfritt stål
  • Flaske i BPA-fri plast
  • Selges i usorterte farger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

DAY Water Bottle 0,5 l er en miljøvennlig vannflaske i BPA-fri plast. Den har skrukork i rustfritt stål i tre forskjellige farger. Perfekt til å ha for eksempel i treningsbagen, på jobben, på piknik eller spaserturen. Den har dessuten en praktisk bærerem festet til korken. 

Vannflasken tåler ikke oppvaskmaskin, men skal vaskes for hånd. Ved onlinebestillinger er det ikke mulig å velge farge.

Vannflaske i BPA-fri polystyrenplast
Kapasitet: 50 cl
Mål: Ø 7 x 21 cm

Finnes med rosa, grønn og beige kork.

1012983 1012983 DAY DAY Water Bottle 0,5 L 74031 DAY Water Bottle 0,5 l er en miljøvennlig vannflaske i BPA-fri plast. Den har skrukork i rustfritt stål i tre forskjellige farger. Perfekt til å ha for eksempel i treningsbagen, på jobben, på piknik eller spaserturen. Den har dessuten en praktisk bærerem festet til korken.  Vannflasken tåler ikke oppvaskmaskin, men skal vaskes for hånd. Ved onlinebestillinger er det ikke mulig å velge farge. Vannflaske i BPA-fri polystyrenplastKapasitet: 50 clMål: Ø 7 x 21 cmFinnes med rosa, grønn og beige kork. Reise og Pakke 19 NOK 19 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Reise og Pakke