Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Peltor ProTac Hunter

Peltor ProTac Hunter

  Art.nr: 239866
  • 3,5mm stero-inngang
  • Mikrofon fanger lyden fra omgivelsene
  • Lytte funksjon
  • Vekt: 303 gram
  • Komfortabelt design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Peltor ProTac Hunter

Peltor ProTac Hunter er et kvalitets hørselvern for jakt og skyting og er utstyrt med en 3,5mm stereo-inngang som gjør at du kan koble til jaktradio eller din mobiltelefonen din til hørtelvernet. ProTac Hunter har mikrofoner som gjør at du kan høre svake lyder i omgivelsene rundt deg. Lyden gjengis i stereo i kåpene slik at det er lettere å avgjøre hvilken retning lyden kommer.

Forsterker svake lyder

Svake lyder forsterkes opptil 3 ganger din normale hørsel (+8 dB) som gjør at du lettere kan høre dyr i nærheten eller som nærmer seg, du vil også høre hunden din bjeffe på lengre avstand. Lyden gjengis i stereo i kåpene slik at det er lettere å høre hvilken retning lyden kommer fra. Høye lyder som skudd fra et gevær dempes derimot på brøkdelen av et sekund før lyden når ørene dine.

Svært behagelig over tid

Peltor ProTac Hunter er veldig behagelig og bruke selv over tid, og har den velkjente komforten du forventer av et 3M Peltor hørselvern. Funksjoner i kåpene som reagerer lynraskt og beskytter hørselen mot høye impulslyder. Det skjer så hurtig at du i de aller fleste tilfeller ikke merkes at funksjonen aktiveres engang.

239866 239866 Peltor Peltor ProTac Hunter MT13H222A Peltor ProTac Hunter Peltor ProTac Hunter er et kvalitets hørselvern for jakt og skyting og er utstyrt med en 3,5mm stereo-inngang som gjør at du kan koble til jaktradio eller din mobiltelefonen din til hørtelvernet. ProTac Hunter har mikrofoner som gjør at du kan høre svake lyder i omgivelsene rundt deg. Lyden gjengis i stereo i kåpene slik at det er lettere å avgjøre hvilken retning lyden kommer. Forsterker svake lyder Svake lyder forsterkes opptil 3 ganger din normale hørsel (+8 dB) som gjør at du lettere kan høre dyr i nærheten eller som nærmer seg, du vil også høre hunden din bjeffe på lengre avstand. Lyden gjengis i stereo i kåpene slik at det er lettere å høre hvilken retning lyden kommer fra. Høye lyder som skudd fra et gevær dempes derimot på brøkdelen av et sekund før lyden når ørene dine. Svært behagelig over tid Peltor ProTac Hunter er veldig behagelig og bruke selv over tid, og har den velkjente komforten du forventer av et 3M Peltor hørselvern. Funksjoner i kåpene som reagerer lynraskt og beskytter hørselen mot høye impulslyder. Det skjer så hurtig at du i de aller fleste tilfeller ikke merkes at funksjonen aktiveres engang. Jaktradio 4,9 10 829 NOK 829 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Leker og Hobby
  3. Jaktradio