Styr Tello-dronen med håndkontroll

Ryze Tech GameSir T1d Controller for Tello

  Art.nr: 1004214
 • Fly med VR via FPV
 • Tilkobles via Bluetooth
 • Over 10 timers driftstid
 • Kompatibel med Android og iOS
 • Behold alle Tellos unike egenskaper

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

GameSir T1d Controller er spesialdesignet for dronen Tello og gir deg som en bruker av spillkonsoll en bedre følelse når du tar kontroll over spakene. Du kan enkelt montere kompatible smarttelefoner i holderen på toppen av kontrollen, noe som gir deg enkelt live visning av flyturen i sanntid. Joystikcen gir høy presisjon for jevn flyvning i alle miljøer.

Fly i FPV med VR-headset

Bluetooth-versjonen BLE 4.0 gir en stabil tilkobling til smarttelefonen og du kan knirkefritt bruke din Android eller iOS-enhet med et VR-headset kan du se alt via dronens kamera for å fly i førstepersonperspektiv.

Lette funksjoner med Tello-appen

Når du er koblet til Tello-appen kan du enkelt koble kontrollen med smarttelefonen din og for eksempel bytte de to joystick-funksjonene.

Full brukermanual til kontrollen finner du under teknisk spesifikasjon.

Batteriindikator og batterisparefunksjon

Du kan enkelt lade opp håndkontrollen med en micro-USB-kabel og ved hjelp av LED-diodene på fremsiden kan du lett se hvor mye batteri du har igjen. Start og stopp med knappen på oversiden og brukes ikke håndkontrollen på fem minutter slår den seg automatisk av, slik at den ikke trekker strøm når den ikke brukes.

*telefon ikke inkludert, selges separat.

Anbefalt tilbehør

(13 stk)
 • Ta bilder i 5 MP og film i 720p med elektronisk bildestabilisering
 • IR-sensor for økt stabilitet
 • Inntil 13 minutter flyvetid

1 190,-

1004214 Ryze Tech Ryze Tech GameSir T1d Controller for Tello CP.PT.00000220.01 GameSir T1d Controller er spesialdesignet for dronen Tello og gir deg som en bruker av spillkonsoll en bedre følelse når du tar kontroll over spakene. Du kan enkelt montere kompatible smarttelefoner i holderen på toppen av kontrollen, noe som gir deg enkelt live visning av flyturen i sanntid. Joystikcen gir høy presisjon for jevn flyvning i alle miljøer. Fly i FPV med VR-headset Bluetooth-versjonen BLE 4.0 gir en stabil tilkobling til smarttelefonen og du kan knirkefritt bruke din Android eller iOS-enhet med et VR-headset kan du se alt via dronens kamera for å fly i førstepersonperspektiv. Lette funksjoner med Tello-appen Når du er koblet til Tello-appen kan du enkelt koble kontrollen med smarttelefonen din og for eksempel bytte de to joystick-funksjonene. Full brukermanual til kontrollen finner du under teknisk spesifikasjon. Batteriindikator og batterisparefunksjon Du kan enkelt lade opp håndkontrollen med en micro-USB-kabel og ved hjelp av LED-diodene på fremsiden kan du lett se hvor mye batteri du har igjen. Start og stopp med knappen på oversiden og brukes ikke håndkontrollen på fem minutter slår den seg automatisk av, slik at den ikke trekker strøm når den ikke brukes.*telefon ikke inkludert, selges separat. Tilbehør 3,6 5 429 NOK 429 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Leker og Hobby
 3. Drone
 4. Tilbehør