Ladestasjon med plass til tre batterier for Tello-droner

Ryze Tech Battery Charging Hub for Tello

  Art.nr: 1004213
  • Lad tre batterier samtidig
  • Oppnå full kapasitet på 1,5 time på alle tre batteriene
  • Kobles til via micro-USB

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Får du ikke nok flytid ut av Tello-dronen og ikke vil vente i 1,5 time på at batteriet skal lades opp? Med denne kan du enkelt lade opp tre batterier til full kapasitet på 1,5 time samtidig. Du kobler helt enkelt til den med valgfri micro-USB-kabel og fra en vanlig 220V strømadapter med 5 V / 3 A (ikke inkludert, valgfri støpsel kan brukes) og du kan også lade via en USB-port på valgfri enhet, som for eksempel via datamaskin eller ved hjelp av en powerbank, men da kan ladetiden være noe langsommere.

Tre fulladede batterier gir en sammenlagt flytid på opptil 39 minutter. Du kan også lade det fjerde batteriet selv om det er tilkoblet Tello-dronen og få sammenlagt flytid på 52 minutter.

Anbefalt tilbehør

(1 stk)
  • Opp til 13 min flytid
  • Fullades på 1,5 timer
  • 1100 mAh

299,-

1004213 Ryze Tech Ryze Tech Battery Charging Hub for Tello CP.PT.00000271.01 Får du ikke nok flytid ut av Tello-dronen og ikke vil vente i 1,5 time på at batteriet skal lades opp? Med denne kan du enkelt lade opp tre batterier til full kapasitet på 1,5 time samtidig. Du kobler helt enkelt til den med valgfri micro-USB-kabel og fra en vanlig 220V strømadapter med 5 V / 3 A (ikke inkludert, valgfri støpsel kan brukes) og du kan også lade via en USB-port på valgfri enhet, som for eksempel via datamaskin eller ved hjelp av en powerbank, men da kan ladetiden være noe langsommere.Tre fulladede batterier gir en sammenlagt flytid på opptil 39 minutter. Du kan også lade det fjerde batteriet selv om det er tilkoblet Tello-dronen og få sammenlagt flytid på 52 minutter. Tilbehør 5 1 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Leker og Hobby
  3. Drone
  4. Tilbehør