Tilbehørspakke til DJI Mavic 2 Pro & Zoom

DJI Mavic 2 Part1 Fly More Kit

  Art.nr: 1004803
  • 2 ekstra batterier
  • Praktisk oppbevaringsveske
  • Ekstra propeller
  • 12V-adapter for lading i bil
  • Batteriene kan også benyttes som powerbanks

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

3 989,-

Delbetal fra 377,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

DJI Mavic 2 Fly More-kit er et sett med ekstrautstyr, som passer til både Mavic 2 Pro og Mavic 2 Zoom. Her får du ekstra driftstid i form av flere batterier, lader til bil, ladestasjon med plass til opptil fire batterier, powerbank-adapter til mobil og to par ekstra propeller, slik at du alltid er klar til å være på farten samt en liten praktisk bæreveske i god kvalitet for både tilbehør og mer.

Ekstra batterier, billader og powerbank-adapter

Med denne pakken slipper du å bekymre deg for å gå tom for batteri, da du får ytterligere 31 minutter med ekstra flytid per batteri, som kan lades i bilen med den medfølgende 12V-adapteren når du kjører. Ladestasjonen sikrer effektiv lading i ett batteri om gangen, slik at du slipper å stå der med to eller fire halvveis ladde batterier slik at du lett kan skifte det ut.

Om du plutselig skulle gå tom for strøm på smarttelefonen under flygning, kan powerbank-adapteren brukes til å lade opp telefonen med sine doble strømutganger på 10 W og som kun bruker opptil 20% av batteriets kapasitet.

Ekstra propeller

To par med nye propeller i det samme aerodynamiske designet som i originalpakken følger med i tilbehørsettet, som er flott i å ha i bakhånd dersom du er uheldig å skade propellene ved landing eller krasj, slik at du kjapt kan være i lufta igjen etter å ha byttet de ut.

1004803 DJI DJI Mavic 2 Part1 Fly More Kit CP.MA.00000037.01 DJI Mavic 2 Fly More-kit er et sett med ekstrautstyr, som passer til både Mavic 2 Pro og Mavic 2 Zoom. Her får du ekstra driftstid i form av flere batterier, lader til bil, ladestasjon med plass til opptil fire batterier, powerbank-adapter til mobil og to par ekstra propeller, slik at du alltid er klar til å være på farten samt en liten praktisk bæreveske i god kvalitet for både tilbehør og mer. Ekstra batterier, billader og powerbank-adapter Med denne pakken slipper du å bekymre deg for å gå tom for batteri, da du får ytterligere 31 minutter med ekstra flytid per batteri, som kan lades i bilen med den medfølgende 12V-adapteren når du kjører. Ladestasjonen sikrer effektiv lading i ett batteri om gangen, slik at du slipper å stå der med to eller fire halvveis ladde batterier slik at du lett kan skifte det ut.Om du plutselig skulle gå tom for strøm på smarttelefonen under flygning, kan powerbank-adapteren brukes til å lade opp telefonen med sine doble strømutganger på 10 W og som kun bruker opptil 20% av batteriets kapasitet. Ekstra propeller To par med nye propeller i det samme aerodynamiske designet som i originalpakken følger med i tilbehørsettet, som er flott i å ha i bakhånd dersom du er uheldig å skade propellene ved landing eller krasj, slik at du kjapt kan være i lufta igjen etter å ha byttet de ut. Tilbehør 5 1 3989 NOK 3989 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Leker og Hobby
  3. Drone
  4. Tilbehør