Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

1 år DJI Care Refresh droneforsikring

DJI Care 1 Year Refresh Mavic Air 2

  Art.nr: 1013121
 • Til DJI Mavic Air 2
 • Rask behandling
 • Opptil to erstatningsenheter
 • Fraktfri erstatning
 • Dekker skade selv ved vannskade

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 149,-

Delbetal fra 141,-/mnd Info

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

DJI Care Refresh er en droneforsikring for DJI Mavic Air 2 som dekker f. eks. kollisjons- og vannskader. Ved skade får du enten reparasjon eller ny enhet. Forsikringsperioden løper i 1 år, og du kan benytte deg av forsikringen to ganger i løpet av perioden. Ved kjøp av forsikringen får man også tilgang til DJIs engelskspråklige VIP-telefonsupport, og transportkostnadene ved utbytte eller reparasjon dekkes av DJI.

Opptil to utskiftninger

I løpet av forsikringsperioden på ett år har du mulighet til å få reparasjon eller ny drone opptil to ganger. Et eksempel på et typisk tilfelle som dekkes er brukerfeil som resulterer i en kollisjon. Det påløper en egenandel ved bruk av forsikringen.

Egenandel

 • Egenandel ved første tilfelle: € 79
 • Egenandel ved andre tilfelle: € 109

Aktivering og forlengning

DJI Care Refresh gjelder utelukkende helt nye droner og må aktiveres innen 48 timer etter at dronen er aktivert. Om de 48 timene har passert uten aktivering er det muligheter for videoverifisering. Ved utløp etter et år er det muligheter for å forlenge forsikringen i ett år forutsatt at du har brukt forsikringen maks én gang, og da får du videreføre dine ubrukte forsikringstilfeller. Har du ett igjen videreføres ett, har du to igjen videreføres to.

1013121 DJI DJI Care 1 Year Refresh Mavic Air 2 CP.QT.00003122.01 DJI Care Refresh er en droneforsikring for DJI Mavic Air 2 som dekker f. eks. kollisjons- og vannskader. Ved skade får du enten reparasjon eller ny enhet. Forsikringsperioden løper i 1 år, og du kan benytte deg av forsikringen to ganger i løpet av perioden. Ved kjøp av forsikringen får man også tilgang til DJIs engelskspråklige VIP-telefonsupport, og transportkostnadene ved utbytte eller reparasjon dekkes av DJI. Opptil to utskiftninger I løpet av forsikringsperioden på ett år har du mulighet til å få reparasjon eller ny drone opptil to ganger. Et eksempel på et typisk tilfelle som dekkes er brukerfeil som resulterer i en kollisjon. Det påløper en egenandel ved bruk av forsikringen. Egenandel Egenandel ved første tilfelle: € 79Egenandel ved andre tilfelle: € 109 Aktivering og forlengning DJI Care Refresh gjelder utelukkende helt nye droner og må aktiveres innen 48 timer etter at dronen er aktivert. Om de 48 timene har passert uten aktivering er det muligheter for videoverifisering. Ved utløp etter et år er det muligheter for å forlenge forsikringen i ett år forutsatt at du har brukt forsikringen maks én gang, og da får du videreføre dine ubrukte forsikringstilfeller. Har du ett igjen videreføres ett, har du to igjen videreføres to. Tilbehør 1149 NOK 1149 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Leker og Hobby
 3. Drone
 4. Tilbehør