Ryze Tello - Til både nybegynneren og den erfarne

Ryze Tech Tello Boost Combo Powered by DJI

  Art.nr: 1010032
  • Film i 720p med 30 FPS
  • 13 minutter flytid
  • Pakke med ekstra batterier og ladestasjon
  • Fly opptil 100 m
  • Elektronisk bildestabilisering

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 590,-

Delbetal fra 178,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Tello Boost Combo Powered by DJI kan du både filme, trikse og lages heftige videoer med EZ Shots. Ryze Tech har sammen med DJI og Intel laget en spennende og lettvint drone som passer like godt for nybegynneren, som for den mer efarne flyveren. Du kan lage spennende videoer i 720p eller ta heftige bilder med 5 MP! I Tello Boost Combo-pakken følger deg også med 2 ekstra batterier, en ladestasjon og en microUSB-kabel.

Lett å bruke

Med Tello fra Ryze Tech kommer du rask og enkelt i gang. Bare kast den opp i luften med hånda for så å styre den på elegant vis via smarttelefonen. Tello passer for deg som vil komme i gang med å fly droner og for deg som vil ha et artig, men avansert leketøy.

Artig kamera med HD-oppløsning

Tello er drevet av en Intel 14 Core-prosessor, elektronisk bildestabilisering som minster eventuell rystelse og et kamera på 5 MP som leverer HD-video i 720p. 

Dersom du kobler til et kompitabelt VR-headset, kan du se hele flyvningen i førstepersonsperspektiv i sanntid.

Loops og stunts i luften

Ved hjelp av EZ Shots kan dronen selv gjennomføre avanserte flyvninger og opptak. Her finnes det forskjellige forhåndsinnstilte bevegelser og funksjoner, slik at du kan gjøre heftige triks og stunts i lufta, og på bakken. Tello er ikke bare en drone, men også et utrolig artig og avansert leketøy.

Powered by DJI

Alle komponentene i denne dronen er levert av DJI, et ledende merke innen droneindustrien. Disse komponente sørger for et knippe av smarte funksjoner, som for eksempel automatisert landing, oppstart, varsling ved lavt batterinivå og andre smarte sensorer som legger merke til eventuelle hindringer for å unngå skader.

Programmeringsmuligheter

Dersom du er nybegynner og vil få mer kontroll over dronen, kan lære deg å programmere Tello ved hjelp av Scratch. Ønsker du heller å utfordre deg selv mer og gjøre enda mer avanserte programmeringer, kan dette gjøres via Tellos SDK. Kun din egen fantasi og kreativitet setter grenser!

Boost Combo

Med Tello kan du fly i 13 mintter før du behøver å bytte batteri. Ved hjelp av pakkens to ekstra batterier, kan du med tre batterier oppnå opptil 39 minutter i lufta.

Tello App

Istedet for en separat fjernkontroll kan du både styre og kontrollere dronen ved hjelp av Tello App på telefonen.

1010032 Ryze Tech Ryze Tech Tello Boost Combo Powered by DJI CP.TL.00000015.01 Med Tello Boost Combo Powered by DJI kan du både filme, trikse og lages heftige videoer med EZ Shots. Ryze Tech har sammen med DJI og Intel laget en spennende og lettvint drone som passer like godt for nybegynneren, som for den mer efarne flyveren. Du kan lage spennende videoer i 720p eller ta heftige bilder med 5 MP! I Tello Boost Combo-pakken følger deg også med 2 ekstra batterier, en ladestasjon og en microUSB-kabel. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Lett å bruke Med Tello fra Ryze Tech kommer du rask og enkelt i gang. Bare kast den opp i luften med hånda for så å styre den på elegant vis via smarttelefonen. Tello passer for deg som vil komme i gang med å fly droner og for deg som vil ha et artig, men avansert leketøy. Artig kamera med HD-oppløsning Tello er drevet av en Intel 14 Core-prosessor, elektronisk bildestabilisering som minster eventuell rystelse og et kamera på 5 MP som leverer HD-video i 720p.  Dersom du kobler til et kompitabelt VR-headset, kan du se hele flyvningen i førstepersonsperspektiv i sanntid. Loops og stunts i luften Ved hjelp av EZ Shots kan dronen selv gjennomføre avanserte flyvninger og opptak. Her finnes det forskjellige forhåndsinnstilte bevegelser og funksjoner, slik at du kan gjøre heftige triks og stunts i lufta, og på bakken. Tello er ikke bare en drone, men også et utrolig artig og avansert leketøy. Powered by DJI Alle komponentene i denne dronen er levert av DJI, et ledende merke innen droneindustrien. Disse komponente sørger for et knippe av smarte funksjoner, som for eksempel automatisert landing, oppstart, varsling ved lavt batterinivå og andre smarte sensorer som legger merke til eventuelle hindringer for å unngå skader. Programmeringsmuligheter Dersom du er nybegynner og vil få mer kontroll over dronen, kan lære deg å programmere Tello ved hjelp av Scratch. Ønsker du heller å utfordre deg selv mer og gjøre enda mer avanserte programmeringer, kan dette gjøres via Tellos SDK. Kun din egen fantasi og kreativitet setter grenser! Boost Combo Med Tello kan du fly i 13 mintter før du behøver å bytte batteri. Ved hjelp av pakkens to ekstra batterier, kan du med tre batterier oppnå opptil 39 minutter i lufta. Tello App Istedet for en separat fjernkontroll kan du både styre og kontrollere dronen ved hjelp av Tello App på telefonen. Drone 4,5 2 1590 NOK 1590 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Leker og Hobby
  3. Drone