DJI Mavic 2 Zoom med 24–48 mm optisk zoom

DJI Mavic 2 Zoom

  Art.nr: 1004802
 • 4K-film i 30 FPS og bilder i 12 MP
 • Intelligente flyfunksjoner og hindersensor
 • Opptil 31 minutter flyvetid
 • Fly i opptil 72 km/t med sportsmodus

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

12 990,-

Delbetal fra 1 128,-/mnd Info

DJI Mavic 2 Zoom
Produkt du ser på: DJI Mavic 2 Zoom med 24–48 mm optisk zoom

12 990,-


 • pris: 18 478,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Mavic 2 Zoom er det neste store steget når det gjelder i innovasjon innen droneflying med forbedret ytelse og økt trygghet. Du kan fly lenger med batterikapasitet på 31 minutter og spille inn høykvalitets video i 4K der en tre-akset gimbal-teknologi sørger for stødig innspilling av video, ta bilder med 48-megapiksel Super Resolution og få den unike muligheten til å kunne zoome inn på bildeobjekter under flyvning uten å miste bildekvalitet med optisk zoom. 

Fly lenger og enda mer stillegående

Med det klassiske sammenleggbare designet kan du enkelt ta med deg dronen hvor enn du vil og når på tide å fly er det bare å brette den ut og kjøre på lenger enn tidligere mulig. Med en signalstyrke som automatisk slår over fra 2.4 GHz til 5.8 GHz for best mulig oppnåelig dekning og effekt med OcuSync 2.0 sikrer du deg en stødig videostrøm på 1080p, som kan sende signal fra dronen opptil svimlende 8 km unna deg og gir deg som pilot trygghet med økt kontakt med dronen i alle omgivelser med mye signalforstyrrelse og får kave 120ms i bildeoveringslatens. Se video med din tilkoblede smarttelefon som kan redigeres umiddelbart og deles i din kanal eller på sosiale medier.

Fjernkontrollen er kompatibel med både iOS- og Android-baserte smarttelefoner og har flere knapper smart plasser for å kunne styre dronen effektivt og et innebygget display som viser informasjon som for eksempel hastighet, høyde og batterinivå. Du kan også bruke kun smarttelefonen som fjernkontroll ved å koble dronen til WiFi - men da kan du ikke fly like langt som med fjernkontrollen.

Mavic 2 Pro's propeller og komponenter er optimalister til å være den hittils mest avanserte farkosten fra DJI og diskrete forandringer gir kraftige resultater som koker ned til en følsommere og desidert mer stillegående flygeferd. Kom nærmere objekter uten å føle at du er innskrenkende og få stilige videoer med en behagelig styrefølelse. 

Intelligente hindersensorer og effektiv sporing

For at du lettest mulig skal kunne fokusere på å følge et motiv uten at dronen kolliderer eller om du heller vil at dronen skal følge deg automatisk så har Mavic 2 et flertall hindersensorer i alle retninger som holder omgivelsene og dronen trygg. De forskjellige sensorer merker hinder på avstand mellom 8 og 40 meter, men hastigheten kan være avgjørende for hvor effektivt sensorene merker hinder. Alt som befinner seg i nærheten analyseres i sanntid for at flyturen skal dure på uten at dronen behøver å stoppe opp og du kan fortsette å holde fokus for et godt resultat.

Ønsker du derimot at dronen skal spore et motiv bruker du ActiveTrack 2.0 hvor både maskin- og programvare er forbedret og utviklet for en mer optimal opplevelse. Sammenliknet med tidligere hvor sporing stort sett ga bilder i to dimensjoner, benytter Mavic 2 både kameraet og sensorene til å skape en tredimensjonal synsvinkel av omgivelsene for økt presisjon samtidig som alle sensorene samarbeider for å hindre eventuell kollisjon. Ved hjelp av avanserte algoritmer kan den også regne ut og forutse hvor motivet kommer til å bevege seg dersom det skulle havne utenfor dronens synsfelt for å kunne fortsette å spore i opptil utrolige 72 km/h. Hindersensorene er derimot ikke aktive når sportsmodus er aktivert.

Dronen benytter seg også av GPS-koordinater slik at den vet akkurat hvor den kan starte og kan fly hjem og også lande på egenhånd. Det bidrar til at dronen kan sveve/hovere på ett og samme sted når du slipper spakene. Til og med når dronen ikke mottar satelittsignaler - som for eksempel innendørs - kan den fly trygt ved hjelp av sensorene som kartlegger omgivelsene.

Kreative innstillinger for filming og fotografering

Du får forskjellige moduser som gjør overnevnt mye enklere enn før via eksempelvis POI 2.0 som yter en jevnere sirkulasjon rundt motivet uten å fly til midtpunktet først og Waypoint 2.0 krever ikke at det må flys innom hver punktmarkering da disse enkelt kan markeres på forhånd i appen for å enda enklere kunne planlegge ruten innen bruk. Alternativt kan den låses til å holde en viss hastighet konstant og høyde i en gitt flyveretning.


Ta forhøyde panoramabilder i fire forskjellige moduser som f. eks Sphere, 180°, horisontalt eller vertikalt for å dekke et større område i ett og samme bilde. Ved å bruke Hyperlapse, kan du automatisk lage proffe timelapse-videoer med kun ett knappetrykk.

Du kan også fly innendørs!

Tripod Mode ("Stativmodus") er perfekt dersom du ønsker å fly innendørs. Denne modusen sakker ned hastigheten på dronen og følsomheten i spakene for å letter kunne fly i trangere omgivelser hvor normal hastighet ikke er særlig praktisk.

Høyoppløselige bilder og stabil video

For å få så stødig filmopptak som overhodet mulig har Mavic 2 en optisk tre-akset gimal som sørger for effektiv stabilisering av kameraet og sensor og skaper en myk og jevn film - til og med når dronen dundrer i full fart framover i sportsmodus.

Kameraet med 1/2.3" 12-megapiksel sensor har også 14-48 mm optisk zoom som gir deg nye muligheter både når du filmer og fotograferer. Bare det å ha muligheten til å benytte seg av 2x zoom til 48 mm får du en stilig komprimering av perspektivet som fremhever parallax-effekten for en behagelig cinematisk følelse i særskilte situasjoner. Her får du også en kjapp og pålitelig hybrid-autofokus hvor DJI har økt fokuseringshastigheten med 40% og samtidig passer på at motivet holder seg skarpt når du zoomer inn og ut.

Ved å velge å filme i Full HD får du 4x Lossless Zoom som tar deg nærmere motivet med en rekkevidde tilsvarende 96 mm og dessuten i fortsatt høy bildekvalitet.

For å få enda bedre ytelse i omgivelser med begrenset lysstyrke får Mavic 2 Zoom hjelp av HyperLight (som illustreres på bildet under) som drastisk minimerer støy i bildet for å forbedre bildekvaliteten. 

Den nye QuickShot-funksjonen Dolly Zoom lar kameraet automatisk justere perspektiv og fokus for intens effekt - som også kan håndteres manuelt med egne verdier for å skape ekstra kreative scenarioer.

Du får også støtte for HDR-foto der flere bilder slås sammen for å gi en økt klarhet med mer detaljer og også uten uønsket ghosting-effekter for å opprettholde realisme.

Ta fengslende bilder med 48 megapiksler

Super Resolution Photos-funksjonen i kameraet bruker 24 mm-modusen for å fange opp og sammenflette ni separate bilder til ett høyoppløst sluttresultat på hele 48 mp der du oppnår et svært høyt detaljnivå med et enkeltstående naturlig perspektiv.

Ny standardkodeks for økt bildekvalitet

Med støtte for H.265/HEVC-kodeks kan du nå lagre 50% ytterligere informasjon sammenliknet med det som tidligere var mulig med H.264/AVC. Du får forbedret realisme og kan bevare mer detaljer i videoene.

Nå med lenger flyvetid!

På en ladning kan du kjøre Mavic 2 i opptil hele 31 minutter uten å behøve å ofre en eneste tanke på å måtte lande for å lade eller bytte batteri. Du kan fly avslappet og uten stress og med DJI Go-appen har du hele tiden kontroll på batterinivået i sanntid på håndkontrollen.

Hva følger med i pakka?

Se også

(5 stk)
 • Film i 4K i 30fps og ta bilder med 20mp
 • Intelligente flyfunksjoner og hindersensor
 • Opptil 31 minutter flyvetid

16 490,-

Se også

(5 stk)
 • Film i 4K i 30fps og ta bilder med 20mp
 • Intelligente flyfunksjoner og hindersensor
 • Opptil 31 minutter flyvetid

16 490,-

1004802 DJI DJI Mavic 2 Zoom CP.MA.00000014.01 Mavic 2 Zoom er det neste store steget når det gjelder i innovasjon innen droneflying med forbedret ytelse og økt trygghet. Du kan fly lenger med batterikapasitet på 31 minutter og spille inn høykvalitets video i 4K der en tre-akset gimbal-teknologi sørger for stødig innspilling av video, ta bilder med 48-megapiksel Super Resolution og få den unike muligheten til å kunne zoome inn på bildeobjekter under flyvning uten å miste bildekvalitet med optisk zoom.  Fly lenger og enda mer stillegående Med det klassiske sammenleggbare designet kan du enkelt ta med deg dronen hvor enn du vil og når på tide å fly er det bare å brette den ut og kjøre på lenger enn tidligere mulig. Med en signalstyrke som automatisk slår over fra 2.4 GHz til 5.8 GHz for best mulig oppnåelig dekning og effekt med OcuSync 2.0 sikrer du deg en stødig videostrøm på 1080p, som kan sende signal fra dronen opptil svimlende 8 km unna deg og gir deg som pilot trygghet med økt kontakt med dronen i alle omgivelser med mye signalforstyrrelse og får kave 120ms i bildeoveringslatens. Se video med din tilkoblede smarttelefon som kan redigeres umiddelbart og deles i din kanal eller på sosiale medier. Fjernkontrollen er kompatibel med både iOS- og Android-baserte smarttelefoner og har flere knapper smart plasser for å kunne styre dronen effektivt og et innebygget display som viser informasjon som for eksempel hastighet, høyde og batterinivå. Du kan også bruke kun smarttelefonen som fjernkontroll ved å koble dronen til WiFi - men da kan du ikke fly like langt som med fjernkontrollen. Mavic 2 Pro's propeller og komponenter er optimalister til å være den hittils mest avanserte farkosten fra DJI og diskrete forandringer gir kraftige resultater som koker ned til en følsommere og desidert mer stillegående flygeferd. Kom nærmere objekter uten å føle at du er innskrenkende og få stilige videoer med en behagelig styrefølelse.  Intelligente hindersensorer og effektiv sporing For at du lettest mulig skal kunne fokusere på å følge et motiv uten at dronen kolliderer eller om du heller vil at dronen skal følge deg automatisk så har Mavic 2 et flertall hindersensorer i alle retninger som holder omgivelsene og dronen trygg. De forskjellige sensorer merker hinder på avstand mellom 8 og 40 meter, men hastigheten kan være avgjørende for hvor effektivt sensorene merker hinder. Alt som befinner seg i nærheten analyseres i sanntid for at flyturen skal dure på uten at dronen behøver å stoppe opp og du kan fortsette å holde fokus for et godt resultat.Ønsker du derimot at dronen skal spore et motiv bruker du ActiveTrack 2.0 hvor både maskin- og programvare er forbedret og utviklet for en mer optimal opplevelse. Sammenliknet med tidligere hvor sporing stort sett ga bilder i to dimensjoner, benytter Mavic 2 både kameraet og sensorene til å skape en tredimensjonal synsvinkel av omgivelsene for økt presisjon samtidig som alle sensorene samarbeider for å hindre eventuell kollisjon. Ved hjelp av avanserte algoritmer kan den også regne ut og forutse hvor motivet kommer til å bevege seg dersom det skulle havne utenfor dronens synsfelt for å kunne fortsette å spore i opptil utrolige 72 km/h. Hindersensorene er derimot ikke aktive når sportsmodus er aktivert.Dronen benytter seg også av GPS-koordinater slik at den vet akkurat hvor den kan starte og kan fly hjem og også lande på egenhånd. Det bidrar til at dronen kan sveve/hovere på ett og samme sted når du slipper spakene. Til og med når dronen ikke mottar satelittsignaler - som for eksempel innendørs - kan den fly trygt ved hjelp av sensorene som kartlegger omgivelsene. Kreative innstillinger for filming og fotografering Du får forskjellige moduser som gjør overnevnt mye enklere enn før via eksempelvis POI 2.0 som yter en jevnere sirkulasjon rundt motivet uten å fly til midtpunktet først og Waypoint 2.0 krever ikke at det må flys innom hver punktmarkering da disse enkelt kan markeres på forhånd i appen for å enda enklere kunne planlegge ruten innen bruk. Alternativt kan den låses til å holde en viss hastighet konstant og høyde i en gitt flyveretning.Ta forhøyde panoramabilder i fire forskjellige moduser som f. eks Sphere, 180°, horisontalt eller vertikalt for å dekke et større område i ett og samme bilde. Ved å bruke Hyperlapse, kan du automatisk lage proffe timelapse-videoer med kun ett knappetrykk. Du kan også fly innendørs! Tripod Mode ("Stativmodus") er perfekt dersom du ønsker å fly innendørs. Denne modusen sakker ned hastigheten på dronen og følsomheten i spakene for å letter kunne fly i trangere omgivelser hvor normal hastighet ikke er særlig praktisk. Høyoppløselige bilder og stabil video For å få så stødig filmopptak som overhodet mulig har Mavic 2 en optisk tre-akset gimal som sørger for effektiv stabilisering av kameraet og sensor og skaper en myk og jevn film - til og med når dronen dundrer i full fart framover i sportsmodus. Kameraet med 1/2.3" 12-megapiksel sensor har også 14-48 mm optisk zoom som gir deg nye muligheter både når du filmer og fotograferer. Bare det å ha muligheten til å benytte seg av 2x zoom til 48 mm får du en stilig komprimering av perspektivet som fremhever parallax-effekten for en behagelig cinematisk følelse i særskilte situasjoner. Her får du også en kjapp og pålitelig hybrid-autofokus hvor DJI har økt fokuseringshastigheten med 40% og samtidig passer på at motivet holder seg skarpt når du zoomer inn og ut. Ved å velge å filme i Full HD får du 4x Lossless Zoom som tar deg nærmere motivet med en rekkevidde tilsvarende 96 mm og dessuten i fortsatt høy bildekvalitet. For å få enda bedre ytelse i omgivelser med begrenset lysstyrke får Mavic 2 Zoom hjelp av HyperLight (som illustreres på bildet under) som drastisk minimerer støy i bildet for å forbedre bildekvaliteten.  Den nye QuickShot-funksjonen Dolly Zoom lar kameraet automatisk justere perspektiv og fokus for intens effekt - som også kan håndteres manuelt med egne verdier for å skape ekstra kreative scenarioer. Du får også støtte for HDR-foto der flere bilder slås sammen for å gi en økt klarhet med mer detaljer og også uten uønsket ghosting-effekter for å opprettholde realisme. Ta fengslende bilder med 48 megapiksler Super Resolution Photos-funksjonen i kameraet bruker 24 mm-modusen for å fange opp og sammenflette ni separate bilder til ett høyoppløst sluttresultat på hele 48 mp der du oppnår et svært høyt detaljnivå med et enkeltstående naturlig perspektiv. Ny standardkodeks for økt bildekvalitet Med støtte for H.265/HEVC-kodeks kan du nå lagre 50% ytterligere informasjon sammenliknet med det som tidligere var mulig med H.264/AVC. Du får forbedret realisme og kan bevare mer detaljer i videoene. Nå med lenger flyvetid! På en ladning kan du kjøre Mavic 2 i opptil hele 31 minutter uten å behøve å ofre en eneste tanke på å måtte lande for å lade eller bytte batteri. Du kan fly avslappet og uten stress og med DJI Go-appen har du hele tiden kontroll på batterinivået i sanntid på håndkontrollen. Hva følger med i pakka? Drone 5 2 12990 NOK 12990 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Leker og Hobby
 3. Drone