DJI Mavic 2 Pro med Hasselblad-kamera

DJI Mavic 2 Pro

  Art.nr: 1004801
  • Film i 4K i 30fps og ta bilder med 20mp
  • Intelligente flyfunksjoner og hindersensor
  • Opptil 31 minutter flyvetid
  • Fly i opptil 72 km/t med sportmodus

Internett

Forventet på lager: 29.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

16 490,-

Delbetal fra 1 419,-/mnd Info

DJI Mavic 2 Pro
Produkt du ser på: DJI Mavic 2 Pro med Hasselblad-kamera

16 490,-


  • pris: 21 769,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Mavic 2 Pro er det neste store steget når det gjelder i innovasjon innen droneflying med forbedret ytelse og økt trygghet. I tillegg til det gir DJI rom for utmerket bildekvalitet, maskinvare og programvare for å kunne gi hvert øyeblikk i høyt oppløst bildegjengivelse. Med treveis-akset gimbal-teknologi sørger dronen for stødig video i 4K, justerer blender automatisk og fanger alle de fantastiske øyeblikkene med 10-bit HDR-video og kan ta stillbilder med høyt detaljnivå på hele 20 megapiksler.

Fly lenger og enda mer stillegående

Med det klassiske sammenleggbare designet kan du enkelt ta med deg dronen hvor enn du vil og når på tide å fly er det bare å brette den ut og kjøre på lenger enn tidligere mulig. Med en signalstyrke som automatisk slår over fra 2.4 GHz til 5.8 GHz for best mulig oppnåelig dekning og effekt med OcuSync 2.0 sikrer du deg en stødig videostrøm på 1080p, som kan sende signal fra dronen opptil svimlende 8 km unna deg og gir deg som pilot trygghet med økt kontakt med dronen i alle omgivelser med mye signalforstyrrelse og får kave 120ms i bildeoveringslatens. Se video med din tilkoblede smarttelefon som kan redigeres umiddelbart og deles i din kanal eller på sosiale medier.

Fjernkontrollen er kompatibel med både iOS- og Android-baserte smarttelefoner og har flere knapper smart plasser for å kunne styre dronen effektivt og et innebygget display som viser informasjon som for eksempel hastighet, høyde og batterinivå. Du kan også bruke kun smarttelefonen som fjernkontroll ved å koble dronen til WiFi - men da kan du ikke fly like langt som med fjernkontrollen.

Mavic 2 Pro's propeller og komponenter er optimalister til å være den hittils mest avanserte farkosten fra DJI og diskrete forandringer gir kraftige resultater som koker ned til en følsommere og desidert mer stillegående flygeferd. Kom nærmere objekter uten å føle at du er innskrenkende og få stilige videoer med en behagelig styrefølelse. 

Intelligente hindersensorer og effektiv sporing

For at du lettest mulig skal kunne fokusere på å følge et motiv uten at dronen kolliderer eller om du heller vil at dronen skal følge deg automatisk så har Mavic 2 Pro et flertall hindersensorer i alle retninger som holder omgivelsene og dronen trygg. De forskjellige sensorer merker hinder på avstand mellom 8 og 40 meter, men hastigheten kan være avgjørende for hvor effektivt sensorene merker hinder. Alt som befinner seg i nærheten analyseres i sanntid for at flyturen skal dure på uten at dronen behøver å stoppe opp og du kan fortsette å holde fokus for et godt resultat.

Ønsker du derimot at dronen skal spore et motiv bruker du ActiveTrack 2.0 hvor både maskin- og programvare er forbedret og utviklet for en mer optimal opplevelse. Sammenliknet med tidligere hvor sporing stort sett ga bilder i to dimensjoner, benytter Mavic 2 både kameraet og sensorene til å skape en tredimensjonal synsvinkel av omgivelsene for økt presisjon samtidig som alle sensorene samarbeider for å hindre eventuell kollisjon. Ved hjelp av avanserte algoritmer kan den også regne ut og forutse hvor motivet kommer til å bevege seg dersom det skulle havne utenfor dronens synsfelt for å kunne fortsette å spore i opptil utrolige 72 km/h. Hindersensorene er derimot ikke aktive når sportsmodus er aktivert.

Dronen benytter seg også av GPS-koordinater slik at den vet akkurat hvor den kan starte og kan fly hjem og også lande på egenhånd. Det bidrar til at dronen kan sveve/hovere på ett og samme sted når du slipper spakene. Til og med når dronen ikke mottar satelittsignaler - som for eksempel innendørs - kan den fly trygt ved hjelp av sensorene som kartlegger omgivelsene.

Kreative innstillinger for filming og fotografering

Du får forskjellige moduser som gjør overnevnt mye enklere enn før via eksempelvis POI 2.0 som yter en jevnere sirkulasjon rundt motivet uten å fly til midtpunktet først og Waypoint 2.0 krever ikke at det må flys innom hver punktmarkering da disse enkelt kan markeres på forhånd i appen for å enda enklere kunne planlegge ruten innen bruk. Alternativt kan den låses til å holde en viss hastighet konstant og høyde i en gitt flyveretning.

Ta forhøyde panoramabilder i fire forskjellige moduser som f. eks Sphere, 180°, horisontalt eller vertikalt for å dekke et større område i ett og samme bilde. Ved å bruke Hyperlapse, kan du automatisk lage proffe timelapse-videoer med kun ett knappetrykk.

Du kan også fly innendørs!

Tripod Mode ("Stativmodus") er perfekt dersom du ønsker å fly innendørs. Denne modusen sakker ned hastigheten på dronen og følsomheten i spakene for å letter kunne fly i trangere omgivelser hvor normal hastighet ikke er særlig praktisk.

Høyoppløselige bilder og stabil video

DJI har i to år forsket og samarbeidet med den ikoniske kameraprodusenten Hasselblad og plassert den fantastiske kameramodellen L1D-20c som kan udødeliggjøre bilder i 20 megapiksler. Her får du høy oppløsning i 4K med 10-HDR-støtte med 100 Mbos samt 10-bit DlogM-fargeprofil som fanger opp en milliard farger sammenliknet med det tidligere 8-bit-systemet som fanger opp 16 millioner hvor du får økt omfang av lyse og mørke partier med mer detaljer i alle områder. Med dens nyutviklede 1" CMOS-sensor får du fire ganger så bra følsomhet sammenliknet med forgjengeren og en enda bedre ytelse i omgivelser med begrenset lys og en mulig ISO på maksimalt 12800, samtidig som den benytter seg av HyperLight som (illustrert på bildet under) drastisk minimerer bildestøy for å forbedre det innspilte materialet. 

Den effektive blender strekker seg mellom f/2.8-f/11 og leverer en utmerket bildekvalitet i omgivelser som både har mindre eller rikelig med lys. Du sender enkelt blenderen ned til f/2.8 for å slippe inn mer lys som kan gjøre seg utmerket i mørkere lyssettinger eller alternativt f/11 for å senke lukkerhastigheten for gjøre videoene enda mer givende.

For å få så stødig filmopptak som overhodet mulig har Mavic 2 en optisk tre-akset gimal som sørger for effektiv stabilisering av kameraet og sensor og skaper en myk og jevn film - til og med når dronen dundrer i full fart framover i sportsmodus.

Rett under denne teksten kan du se bildeeksempler tatt med Mavic 2 Pro, men ikke i sin originaloppløsning dessverre.


https://www.netonnet.se/Images/Items/100xxx/1004801/ContentImages/DJI_Mavic_2_-(16).jpg


Ny standardkodeks for økt bildekvalitet

Med støtte for H.265/HEVC-kodeks kan du nå lagre 50% ytterligere informasjon sammenliknet med det som tidligere var mulig med H.264/AVC. Du får forbedret realisme og kan bevare mer detaljer i videoene.

Nå med lenger flyvetid!

På en ladning kan du kjøre Mavic 2 i opptil hele 31 minutter uten å behøve å ofre en eneste tanke på å måtte lande for å lade eller bytte batteri. Du kan fly avslappet og uten stress og med DJI Go-appen har du hele tiden kontroll på batterinivået i sanntid på håndkontrollen.

Hva som følger med:

1004801 DJI DJI Mavic 2 Pro CP.MA.00000013.01 Mavic 2 Pro er det neste store steget når det gjelder i innovasjon innen droneflying med forbedret ytelse og økt trygghet. I tillegg til det gir DJI rom for utmerket bildekvalitet, maskinvare og programvare for å kunne gi hvert øyeblikk i høyt oppløst bildegjengivelse. Med treveis-akset gimbal-teknologi sørger dronen for stødig video i 4K, justerer blender automatisk og fanger alle de fantastiske øyeblikkene med 10-bit HDR-video og kan ta stillbilder med høyt detaljnivå på hele 20 megapiksler. Fly lenger og enda mer stillegående Med det klassiske sammenleggbare designet kan du enkelt ta med deg dronen hvor enn du vil og når på tide å fly er det bare å brette den ut og kjøre på lenger enn tidligere mulig. Med en signalstyrke som automatisk slår over fra 2.4 GHz til 5.8 GHz for best mulig oppnåelig dekning og effekt med OcuSync 2.0 sikrer du deg en stødig videostrøm på 1080p, som kan sende signal fra dronen opptil svimlende 8 km unna deg og gir deg som pilot trygghet med økt kontakt med dronen i alle omgivelser med mye signalforstyrrelse og får kave 120ms i bildeoveringslatens. Se video med din tilkoblede smarttelefon som kan redigeres umiddelbart og deles i din kanal eller på sosiale medier. Fjernkontrollen er kompatibel med både iOS- og Android-baserte smarttelefoner og har flere knapper smart plasser for å kunne styre dronen effektivt og et innebygget display som viser informasjon som for eksempel hastighet, høyde og batterinivå. Du kan også bruke kun smarttelefonen som fjernkontroll ved å koble dronen til WiFi - men da kan du ikke fly like langt som med fjernkontrollen. Mavic 2 Pro's propeller og komponenter er optimalister til å være den hittils mest avanserte farkosten fra DJI og diskrete forandringer gir kraftige resultater som koker ned til en følsommere og desidert mer stillegående flygeferd. Kom nærmere objekter uten å føle at du er innskrenkende og få stilige videoer med en behagelig styrefølelse.  Intelligente hindersensorer og effektiv sporing For at du lettest mulig skal kunne fokusere på å følge et motiv uten at dronen kolliderer eller om du heller vil at dronen skal følge deg automatisk så har Mavic 2 Pro et flertall hindersensorer i alle retninger som holder omgivelsene og dronen trygg. De forskjellige sensorer merker hinder på avstand mellom 8 og 40 meter, men hastigheten kan være avgjørende for hvor effektivt sensorene merker hinder. Alt som befinner seg i nærheten analyseres i sanntid for at flyturen skal dure på uten at dronen behøver å stoppe opp og du kan fortsette å holde fokus for et godt resultat. Ønsker du derimot at dronen skal spore et motiv bruker du ActiveTrack 2.0 hvor både maskin- og programvare er forbedret og utviklet for en mer optimal opplevelse. Sammenliknet med tidligere hvor sporing stort sett ga bilder i to dimensjoner, benytter Mavic 2 både kameraet og sensorene til å skape en tredimensjonal synsvinkel av omgivelsene for økt presisjon samtidig som alle sensorene samarbeider for å hindre eventuell kollisjon. Ved hjelp av avanserte algoritmer kan den også regne ut og forutse hvor motivet kommer til å bevege seg dersom det skulle havne utenfor dronens synsfelt for å kunne fortsette å spore i opptil utrolige 72 km/h. Hindersensorene er derimot ikke aktive når sportsmodus er aktivert.Dronen benytter seg også av GPS-koordinater slik at den vet akkurat hvor den kan starte og kan fly hjem og også lande på egenhånd. Det bidrar til at dronen kan sveve/hovere på ett og samme sted når du slipper spakene. Til og med når dronen ikke mottar satelittsignaler - som for eksempel innendørs - kan den fly trygt ved hjelp av sensorene som kartlegger omgivelsene. Kreative innstillinger for filming og fotografering Du får forskjellige moduser som gjør overnevnt mye enklere enn før via eksempelvis POI 2.0 som yter en jevnere sirkulasjon rundt motivet uten å fly til midtpunktet først og Waypoint 2.0 krever ikke at det må flys innom hver punktmarkering da disse enkelt kan markeres på forhånd i appen for å enda enklere kunne planlegge ruten innen bruk. Alternativt kan den låses til å holde en viss hastighet konstant og høyde i en gitt flyveretning.Ta forhøyde panoramabilder i fire forskjellige moduser som f. eks Sphere, 180°, horisontalt eller vertikalt for å dekke et større område i ett og samme bilde. Ved å bruke Hyperlapse, kan du automatisk lage proffe timelapse-videoer med kun ett knappetrykk. Du kan også fly innendørs! Tripod Mode ("Stativmodus") er perfekt dersom du ønsker å fly innendørs. Denne modusen sakker ned hastigheten på dronen og følsomheten i spakene for å letter kunne fly i trangere omgivelser hvor normal hastighet ikke er særlig praktisk. Høyoppløselige bilder og stabil video DJI har i to år forsket og samarbeidet med den ikoniske kameraprodusenten Hasselblad og plassert den fantastiske kameramodellen L1D-20c som kan udødeliggjøre bilder i 20 megapiksler. Her får du høy oppløsning i 4K med 10-HDR-støtte med 100 Mbos samt 10-bit DlogM-fargeprofil som fanger opp en milliard farger sammenliknet med det tidligere 8-bit-systemet som fanger opp 16 millioner hvor du får økt omfang av lyse og mørke partier med mer detaljer i alle områder. Med dens nyutviklede 1" CMOS-sensor får du fire ganger så bra følsomhet sammenliknet med forgjengeren og en enda bedre ytelse i omgivelser med begrenset lys og en mulig ISO på maksimalt 12800, samtidig som den benytter seg av HyperLight som (illustrert på bildet under) drastisk minimerer bildestøy for å forbedre det innspilte materialet.  Den effektive blender strekker seg mellom f/2.8-f/11 og leverer en utmerket bildekvalitet i omgivelser som både har mindre eller rikelig med lys. Du sender enkelt blenderen ned til f/2.8 for å slippe inn mer lys som kan gjøre seg utmerket i mørkere lyssettinger eller alternativt f/11 for å senke lukkerhastigheten for gjøre videoene enda mer givende. For å få så stødig filmopptak som overhodet mulig har Mavic 2 en optisk tre-akset gimal som sørger for effektiv stabilisering av kameraet og sensor og skaper en myk og jevn film - til og med når dronen dundrer i full fart framover i sportsmodus.Rett under denne teksten kan du se bildeeksempler tatt med Mavic 2 Pro, men ikke i sin originaloppløsning dessverre. Ny standardkodeks for økt bildekvalitet Med støtte for H.265/HEVC-kodeks kan du nå lagre 50% ytterligere informasjon sammenliknet med det som tidligere var mulig med H.264/AVC. Du får forbedret realisme og kan bevare mer detaljer i videoene. Nå med lenger flyvetid! På en ladning kan du kjøre Mavic 2 i opptil hele 31 minutter uten å behøve å ofre en eneste tanke på å måtte lande for å lade eller bytte batteri. Du kan fly avslappet og uten stress og med DJI Go-appen har du hele tiden kontroll på batterinivået i sanntid på håndkontrollen. Hva som følger med: Drone 5 5 16490 NOK 16490 NewCondition PreOrder
  1. Hjem og fritid
  2. Leker og Hobby
  3. Drone