Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Partymikrofon med Bluetooth-høyttaler for karaoke

Andersson PYM 100 - Black

  Art.nr: 247843
  • Opp til 5 timer batteritid
  • Koble til med Bluetooth eller 3,5 mm AUX
  • Ta del av singalong på for eksempel Spotify & YouTube
  • Morsomt for store som små

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Stå i sentrum med denea partymikrofon som også fungerer som Bluetooth-høyttaler som du enkelt kobler til trådløst med Bluetooth. Bruk den som en stilig høyttaler der du også kan bytte lydspor og justere volumet rett på håndtaket, eller spille av dine favorittlåter med eller uten tekst i tilkoblet nettbrett eller smarttelefon med Spotify eller YouTube og bli midtpunkt i underholdningen.

Ta med underholdningen hvor du vil

Du tar enkelt med deg denne som trådlløs høyttaler og klar med dens smarte og morsomme funksjoner i hjemmet, bilen eller på ferien. Du lader enkelt opp det integrerte batteriet med den medfølgende micro-USB-kabelen og du får opp til sammenlagte 5 timer underholdning hvor enn du er. 

Det finnes også lade indikator med dioder som viser når den tar i mot strøm og viser også når den igjen er klar for ytterligere festligheter. Høyttalerelementet leverer 10W i effekt som holder til en kraftig og bred lyd-gjengivelse som alle i nærheten kan ta del av.

Ta kontroll over underholdningen direkte på håndtaket

Tilkoblingen til lydkilden bruker du enkelt knappene for å styre over blant annet musikken som spilles av da du for eksempel kan bytte lyd spor eller justere volumet i høyttaleren. Du kan også velge å skru av eller aktivere mikrofonen og også legge på et ekko på lyden som fanges opp i mikrofonen for følelsen av et storslagen fremfølelse.

Spill inn alle eller utvalgte fremførelser 

For å forevige festlige fremføringer kan du laste ned tredjeparts sang-apper som later deg lagre både sang og musikk og du kan gjenoppleve hvert minste øyeblikk selv eller dele med omverden - perfekt for kommende platekontrakt.

Er du tilkoblet til din Android- eller iOS-smarttelefon håndterer du stilfullt dine telefonsamtaler med ekte artistisk følelse med din stilfulle mikrofon.

247843 247843 Andersson Andersson PYM 100 - Black DC-0962 Stå i sentrum med denea partymikrofon som også fungerer som Bluetooth-høyttaler som du enkelt kobler til trådløst med Bluetooth. Bruk den som en stilig høyttaler der du også kan bytte lydspor og justere volumet rett på håndtaket, eller spille av dine favorittlåter med eller uten tekst i tilkoblet nettbrett eller smarttelefon med Spotify eller YouTube og bli midtpunkt i underholdningen. Ta med underholdningen hvor du vil Du tar enkelt med deg denne som trådlløs høyttaler og klar med dens smarte og morsomme funksjoner i hjemmet, bilen eller på ferien. Du lader enkelt opp det integrerte batteriet med den medfølgende micro-USB-kabelen og du får opp til sammenlagte 5 timer underholdning hvor enn du er. Det finnes også lade indikator med dioder som viser når den tar i mot strøm og viser også når den igjen er klar for ytterligere festligheter. Høyttalerelementet leverer 10W i effekt som holder til en kraftig og bred lyd-gjengivelse som alle i nærheten kan ta del av. Ta kontroll over underholdningen direkte på håndtaket Tilkoblingen til lydkilden bruker du enkelt knappene for å styre over blant annet musikken som spilles av da du for eksempel kan bytte lyd spor eller justere volumet i høyttaleren. Du kan også velge å skru av eller aktivere mikrofonen og også legge på et ekko på lyden som fanges opp i mikrofonen for følelsen av et storslagen fremfølelse. Spill inn alle eller utvalgte fremførelser  For å forevige festlige fremføringer kan du laste ned tredjeparts sang-apper som later deg lagre både sang og musikk og du kan gjenoppleve hvert minste øyeblikk selv eller dele med omverden - perfekt for kommende platekontrakt.Er du tilkoblet til din Android- eller iOS-smarttelefon håndterer du stilfullt dine telefonsamtaler med ekte artistisk følelse med din stilfulle mikrofon. Leker og Hobby 4 20 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Leker og Hobby