10,5 meter lang lysslynge med varmt hvitt lys

Party light 100 led warm white

  Art.nr: 1007457
  • 20 varmhvite lyspærer
  • Hver pære inneholder fem lysdioder
  • IP44-klassifisert for innendørs- og utendørsbruk
  • Perfekt på verandaen eller i partyteltet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Stemningsfull lysslynge på 10,5 meter. Pærene har hver sin krok i toppen som gjør at du enkelt velger nøyaktig hvor de skal festes, enten det er i partyteltet, i epletrærne eller innendørs. 

Lysslyngen er IP44-klassifisert, så den er trygg å bruke både inne og ute. Pærene er plassert med 50 cm mellomrom. 

På batteriboksen finner du en timer som du kan stille inn slik at lysslyngen lyser i åtte timer, så skrur seg av, og så tennes på nytt 16 timer senere. Drives på tre stk AA-batterier (medfølger ikke). 

1007457 Others Party light 100 led warm white AXS500660 Stemningsfull lysslynge på 10,5 meter. Pærene har hver sin krok i toppen som gjør at du enkelt velger nøyaktig hvor de skal festes, enten det er i partyteltet, i epletrærne eller innendørs.  Lysslyngen er IP44-klassifisert, så den er trygg å bruke både inne og ute. Pærene er plassert med 50 cm mellomrom.  På batteriboksen finner du en timer som du kan stille inn slik at lysslyngen lyser i åtte timer, så skrur seg av, og så tennes på nytt 16 timer senere. Drives på tre stk AA-batterier (medfølger ikke).  Utebelysning 5 1 229 NOK 229 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. Utebelysning