Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dekorativ LED-slynge (12 m) med skumringsbryter

Led lights 120 warm white

  Art.nr: 1007452
 • 12 m slynge + 5 m kontaktledning
 • 120 stk. varmhvite LED-lys
 • Lett å styre via fjernkontroll
 • Timer og justerbar lysstyrke
 • Til inne- og utendørsbruk (IP44)

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Lysslynge med 120 stk. små og energibesparende LED-lys festet til en 12 m lang ledningslynge. Lysslyngen kan brukes både innen- og utendørs. Strømkontakten er IP44-klassifisert og tåler både regn og snø.

Dekorer rekkverket på balkongen, granen, verandaen eller inngangspartiet. Heng den over en busk i hagen, rull den sammen i en vase eller legg den over duken som borddekorasjon. Det varmhvite lyset blir en koselig julebelysning når mørket faller på.

Det som gjør akkurat denne modellen forskjellig fra våre andre modeller, er at den kan styres via en hendig fjernkontroll.

Lett å styre via fjernkontroll

Ved hjelp av fjernkontrollen er det lett som bare det å gi lysslyngen egenskapene du selv ønsker. Her er en liste over funksjoner:

 • Av/på
 • Lyssensor av/på
 • Innstilling av lysstyrke
 • Timer av/på (4/6/8/10 t)
 • Innstilling av 8 ulike lyseffekter, inkl. standard jevn belysning1007452 1007452 Others Led lights 120 warm white AX8722300 Lysslynge med 120 stk. små og energibesparende LED-lys festet til en 12 m lang ledningslynge. Lysslyngen kan brukes både innen- og utendørs. Strømkontakten er IP44-klassifisert og tåler både regn og snø. Dekorer rekkverket på balkongen, granen, verandaen eller inngangspartiet. Heng den over en busk i hagen, rull den sammen i en vase eller legg den over duken som borddekorasjon. Det varmhvite lyset blir en koselig julebelysning når mørket faller på. Det som gjør akkurat denne modellen forskjellig fra våre andre modeller, er at den kan styres via en hendig fjernkontroll. Lett å styre via fjernkontroll Ved hjelp av fjernkontrollen er det lett som bare det å gi lysslyngen egenskapene du selv ønsker. Her er en liste over funksjoner:Av/påLyssensor av/påInnstilling av lysstyrkeTimer av/på (4/6/8/10 t)Innstilling av 8 ulike lyseffekter, inkl. standard jevn belysning Utebelysning 4,6 29 99 NOK 99 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning
 3. Utebelysning