Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dekorativ LED-slynge (12 m) med unik appstyring

Led lights 120 warm white app

  Art.nr: 1007450
  • 12 m slynge + 5 m kontaktledning
  • 120 stk. varmhvite LED-lys
  • Lett å styre via gratis mobilapp
  • Timer og justerbar lysstyrke
  • Kan brukes innen- og utendørs (IP44)

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Lysslynge med 120 stk. små og strømsparende LED-pærer med varmhvitt lys, som kan brukes både uten- og innendørs. Festes langs hustaket, rundt verandaen eller surres inn i trær og busker i hagen for en koselig vinterbelysning når mørket faller på. Strømkontakten er IP44-sertifisert for å tåle både regn og snø.

Slyngen er 12 meter lang og har 120 lyspunkter. De 5 mm store LED-pærene sitter med 10 cm avstand fra hverandre. Fra siste lys er det 5 meter ekstra ledning før kontakten, som gir en total lengde på 17 meter. Spar på esken, slik at du har en praktisk oppbevaringsplass når de ikke er i bruk.

Programmerbar timer

Denne lysslyngen har en innebygd styringsklokke som du kan konfigurere akkurat slik du vil, med én eller flere start- og stoppunkter. Innstillingene lagres i enheten, slik at du ikke trenger å være hjemme for at de skal fungere.

Regulerbar lysstyrke

På innstillingen som viser «Brightness» i appen justerer du lysstyrken på samtlige LED-lys: Alt fra stemningsfull lav belysning til sterkt og livlig lys.

Flere lyseffekter

Under «Program» velger du hvilke effekter som skal være med i syklusen. Enten velger du alle favorittene dine, eller så velger du bare én, f.eks. jevnt lys. Du kan velge mellom jevnt lys, bølger, fase inn og ut, blinke synkronisert og alle kombinasjoner.

Lett å styre via gratis mobilapp

Du kan enkelt koble belysningen til appen og deretter skru det av og på via Bluetooth, dimme og stille inn en timer. Du kan styre alle tilkoblede lysslynger samtidig eller separat. Det finnes åtte ulike lysprogram, for eksempel blinke eller fase inn og ut. Appen lastes ned gratis fra App Store eller Google Play.

Spesifikasjoner

Slyngen er 12 meter lang og har 120 stk. lyspunkter. Fra siste LED-pære til strømkontakten er det 5 ekstra meter ledning, som gir en total lengde på 17 meter. Pærene er 5 mm store og lyser med et varmhvitt lys. IP44-klassifisert. Appstyring via Bluetooth.

1007450 1007450 Others Led lights 120 warm white app AX8718500 Lysslynge med 120 stk. små og strømsparende LED-pærer med varmhvitt lys, som kan brukes både uten- og innendørs. Festes langs hustaket, rundt verandaen eller surres inn i trær og busker i hagen for en koselig vinterbelysning når mørket faller på. Strømkontakten er IP44-sertifisert for å tåle både regn og snø. Slyngen er 12 meter lang og har 120 lyspunkter. De 5 mm store LED-pærene sitter med 10 cm avstand fra hverandre. Fra siste lys er det 5 meter ekstra ledning før kontakten, som gir en total lengde på 17 meter. Spar på esken, slik at du har en praktisk oppbevaringsplass når de ikke er i bruk. Programmerbar timer Denne lysslyngen har en innebygd styringsklokke som du kan konfigurere akkurat slik du vil, med én eller flere start- og stoppunkter. Innstillingene lagres i enheten, slik at du ikke trenger å være hjemme for at de skal fungere. Regulerbar lysstyrke På innstillingen som viser «Brightness» i appen justerer du lysstyrken på samtlige LED-lys: Alt fra stemningsfull lav belysning til sterkt og livlig lys. Flere lyseffekter Under «Program» velger du hvilke effekter som skal være med i syklusen. Enten velger du alle favorittene dine, eller så velger du bare én, f.eks. jevnt lys. Du kan velge mellom jevnt lys, bølger, fase inn og ut, blinke synkronisert og alle kombinasjoner. Lett å styre via gratis mobilapp Du kan enkelt koble belysningen til appen og deretter skru det av og på via Bluetooth, dimme og stille inn en timer. Du kan styre alle tilkoblede lysslynger samtidig eller separat. Det finnes åtte ulike lysprogram, for eksempel blinke eller fase inn og ut. Appen lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Spesifikasjoner Slyngen er 12 meter lang og har 120 stk. lyspunkter. Fra siste LED-pære til strømkontakten er det 5 ekstra meter ledning, som gir en total lengde på 17 meter. Pærene er 5 mm store og lyser med et varmhvitt lys. IP44-klassifisert. Appstyring via Bluetooth. Utebelysning 3 22 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. Utebelysning