Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dekorativ 16 m LED-slynge med ulike lysmoduser

Snake-LED 16m 800 Extra Warm

  Art.nr: 245265
 • 800 stykk LED-lamper
 • Ekstra varm lysnyanse
 • For innen- og utendørsbruk
 • Kontroll med 8 funksjoner og minne
 • 16 + 3 m ledning

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Lysslynge med 800 stykk små og energieffektive LED-lamper som sitter samlet på en 16 m lang ledning. Lysslyngen kan brukes både innen- og utendørs. Stikkontakten er IP44-klassefisert som tåler både regn og snø.

Dekorer rekkverket på balkongen, verandaen eller trappen, heng over en busk i hagen, rull sammen i en vase eller glassskål eller legg den på bordet som dekorasjon. Det varme lyset blir en koselig julebelysning når mørket kommer.

Kontroll med 8 lysfunksjoner

En kontroll med åtte ulike lysfunksjoner medfølger. Trykk på knappen for å bla gjennom de ulike lysvariantene:

 1. Combination
 2. In waves
 3. Sequental
 4. Slo glo
 5. Chasing/flash
 6. Slow fade
 7. Twinkle/flash
 8. Steady on


Kontrollen har minnefunksjon og husker hvilket modus du bruke sist når du slår på lysslyngen neste gang.

Spesifikasjoner

Slyngen er 16 meter lang med 800 stykk tettsittende lyspunkter. Fra den siste lampen er det 3 meter ekstra kabelfør kontakten, som gir en totalt lengde på 19 meter. Lampene er 3 mm store og lyser med et varmhvitt lys. IP44-klassefisert. Ta vare på kartongen så har du en praktisk oppbevaring når den ikke er i bruk. 

245265 245265 Others Snake-LED 16m 800 Extra Warm AX8510230 Lysslynge med 800 stykk små og energieffektive LED-lamper som sitter samlet på en 16 m lang ledning. Lysslyngen kan brukes både innen- og utendørs. Stikkontakten er IP44-klassefisert som tåler både regn og snø.Dekorer rekkverket på balkongen, verandaen eller trappen, heng over en busk i hagen, rull sammen i en vase eller glassskål eller legg den på bordet som dekorasjon. Det varme lyset blir en koselig julebelysning når mørket kommer. Kontroll med 8 lysfunksjoner En kontroll med åtte ulike lysfunksjoner medfølger. Trykk på knappen for å bla gjennom de ulike lysvariantene:CombinationIn wavesSequentalSlo gloChasing/flashSlow fadeTwinkle/flashSteady on Kontrollen har minnefunksjon og husker hvilket modus du bruke sist når du slår på lysslyngen neste gang. Spesifikasjoner Slyngen er 16 meter lang med 800 stykk tettsittende lyspunkter. Fra den siste lampen er det 3 meter ekstra kabelfør kontakten, som gir en totalt lengde på 19 meter. Lampene er 3 mm store og lyser med et varmhvitt lys. IP44-klassefisert. Ta vare på kartongen så har du en praktisk oppbevaring når den ikke er i bruk.  Lamper & Belysning 4,4 10 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning