Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dekorativ LED-slynge, 8 m med unik appstyrning

Snake-LED 8m APP 400 Xtra Warm

  Art.nr: 245289
 • 400 ekstra varmhvite LED-lamper
 • Enkel å styre via en gratis mobilapp
 • Timer & justerbar lysstyrke
 • For innen- og utendørsbruk
 • 8 + 3 m slynge

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Lysslynge med 400 stykk små og energieffektive LED-lamper som sitter samlet på en 8 m lang slynge. Lysslyngen kan brukes både innen- og utendørs. Stikkontakten er IP44-klassifisert som tåler både regn og snø. Det som gjør nettopp denne modellen unik fra våre andre modeller er at den går å styre via gratis mobilapp.
Dekorer juletreet, rekkverket  på balkongen, altanen eller entrétrappen, heng over en busk i hagen, rull sammen i en vase eller glassskål eller legg den på bordet som en dukdekorasjon. Det varmhvite lyset blir en koselig julebelysning når mørket faller. 

Programmerbar timer

Denne lysslyngen har en innebygget timer som du kan konfigurere som du vill. Med en eller flere start og stopp. Innstillingene spares i slyngen og du behøver ikke være hjemme for at den skal fungere.

Justerbar lysstyrke

På merket som viser "Brightness" i appen justerer du lysstyrken på din LED-slynge. Alt fra koselig lav belysning til sterk og livlig lys.

Flere lyseffekter

Under "program" velger du hvilket effekter som skal være med i rotasjonen. Enten velger du alle dine favoritter eller så velger du bare en, for eksempel fast skinn. Du kan for eksempel velge mellom fast skinn, bølger, tone ut og inn, blinke synkronisert og så videre.

Lett å styre via en gratis mobilapp

Du kan enkelt koble belysningen med appen og deretter slå på og av via Bluetooth, dimme og stille inn en timer. Du kan styre alle tilkoblede lysslynger samtidig eller separat. Det finnes åtte ulike lysproggram, for eksempel blinke eller tone inn og ut. Appen lastes ned gratis fra App Store eller Google Play Butikk.

Kontroll med 8 lysfunksjoner

En kontroll med åtte ulike lysfunksjoner medfølger. Trykk på knappen for å bla gjennom de ulike lysvariantene:

 1. Combination
 2. In waves
 3. Sequental
 4. Slo glo
 5. Chasing/flash
 6. Slow fade
 7. Twinkle/flash
 8. Steady on


Kontrollen har minnefunksjon og husker hvilket modus du bruke sist når du slår på lysslyngen neste gang.

Spesifikasjoner

Slyngen er 8 meter lang med 400 stykk tettsittende lyspunkter. Fra den siste lampen er det 3 meter ekstra kabelfør kontakten, som gir en totalt lengde på 11 meter. Lampene er 3 mm store og lyser med et varmhvitt lys. IP44-klassifisert. Ta vare på kartongen så har du en praktisk oppbevaring når den ikke er i bruk. 

245289 245289 Others Snake-LED 8m APP 400 Xtra Warm AX8718600 Lysslynge med 400 stykk små og energieffektive LED-lamper som sitter samlet på en 8 m lang slynge. Lysslyngen kan brukes både innen- og utendørs. Stikkontakten er IP44-klassifisert som tåler både regn og snø. Det som gjør nettopp denne modellen unik fra våre andre modeller er at den går å styre via gratis mobilapp.Dekorer juletreet, rekkverket  på balkongen, altanen eller entrétrappen, heng over en busk i hagen, rull sammen i en vase eller glassskål eller legg den på bordet som en dukdekorasjon. Det varmhvite lyset blir en koselig julebelysning når mørket faller.  Programmerbar timer Denne lysslyngen har en innebygget timer som du kan konfigurere som du vill. Med en eller flere start og stopp. Innstillingene spares i slyngen og du behøver ikke være hjemme for at den skal fungere. Justerbar lysstyrke På merket som viser "Brightness" i appen justerer du lysstyrken på din LED-slynge. Alt fra koselig lav belysning til sterk og livlig lys. Flere lyseffekter Under "program" velger du hvilket effekter som skal være med i rotasjonen. Enten velger du alle dine favoritter eller så velger du bare en, for eksempel fast skinn. Du kan for eksempel velge mellom fast skinn, bølger, tone ut og inn, blinke synkronisert og så videre. Lett å styre via en gratis mobilapp Du kan enkelt koble belysningen med appen og deretter slå på og av via Bluetooth, dimme og stille inn en timer. Du kan styre alle tilkoblede lysslynger samtidig eller separat. Det finnes åtte ulike lysproggram, for eksempel blinke eller tone inn og ut. Appen lastes ned gratis fra App Store eller Google Play Butikk. Kontroll med 8 lysfunksjoner En kontroll med åtte ulike lysfunksjoner medfølger. Trykk på knappen for å bla gjennom de ulike lysvariantene:CombinationIn wavesSequentalSlo gloChasing/flashSlow fadeTwinkle/flashSteady on Kontrollen har minnefunksjon og husker hvilket modus du bruke sist når du slår på lysslyngen neste gang. Spesifikasjoner Slyngen er 8 meter lang med 400 stykk tettsittende lyspunkter. Fra den siste lampen er det 3 meter ekstra kabelfør kontakten, som gir en totalt lengde på 11 meter. Lampene er 3 mm store og lyser med et varmhvitt lys. IP44-klassifisert. Ta vare på kartongen så har du en praktisk oppbevaring når den ikke er i bruk.  Lamper & Belysning 2,8 6 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning