Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dekorativ 14 m lang LED-slynge med skumringssensor

MicroCluster 700 LED Warm White

  Art.nr: 1003615
 • 700 stk varmhvite LED-lamper
 • Lett å styre med fjernkontroll
 • Timer & justerbar lysstyrke
 • For innendørs- og utendørsbruk
 • 14 m + 3 m ledning

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Lysslynge med 700 stk små og energibesparende LED-lamper som sitter samlet på en 14 meter lang slynge. Lysslyngen kan brukes både innendørs og utendørs. El-kontakten er IP44-klassifisert som vil si at den tåler både regn og snø. Det som gjør akkurat denne modellen unik fra våre andre modeller er at den går an å styres via en fjernkontroll.

Dekorer rekkverket på balkongen, juletreet, altanen eller trappen i inngangspartiet, heng den over en busk i hagen, rull den sammen i en vase eller glasskål eller legg den på bordet som en dekorasjon til duken. Det varmhvite lyset blir en koselig julebelysning når mørket faller på.

Lett å styre med fjernkontroll

Med hjelp av fjernkontrollen blir det utrolig enkelt å gi lysslyngen de egenskapene du ønsker. Her er en liste over funksjonene:

 • Av/På
 • Lyssensor av/på
 • Innstillinger for lysstyrke
 • Timer av/på, 4 timer, 6 timer, 8 timer, 10 timer
 • Innstillinger for 8 forskjellige lyseffekter, inkludert konstant lysskinn
1003615 1003615 Others MicroCluster 700 LED Warm White AX8722430 Lysslynge med 700 stk små og energibesparende LED-lamper som sitter samlet på en 14 meter lang slynge. Lysslyngen kan brukes både innendørs og utendørs. El-kontakten er IP44-klassifisert som vil si at den tåler både regn og snø. Det som gjør akkurat denne modellen unik fra våre andre modeller er at den går an å styres via en fjernkontroll. Dekorer rekkverket på balkongen, juletreet, altanen eller trappen i inngangspartiet, heng den over en busk i hagen, rull den sammen i en vase eller glasskål eller legg den på bordet som en dekorasjon til duken. Det varmhvite lyset blir en koselig julebelysning når mørket faller på. Lett å styre med fjernkontroll Med hjelp av fjernkontrollen blir det utrolig enkelt å gi lysslyngen de egenskapene du ønsker. Her er en liste over funksjonene:Av/PåLyssensor av/påInnstillinger for lysstyrkeTimer av/på, 4 timer, 6 timer, 8 timer, 10 timerInnstillinger for 8 forskjellige lyseffekter, inkludert konstant lysskinn Lamper & Belysning 4,7 11 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning