Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rødt LED-lys med klipsfeste

Andersson RRL 1.1 - Red led light

  Art.nr: 231538
 • Konstant eller blinkende lys
 • Til vesken, jakken, sekken eller sykkelen
 • Klemmes fast
 • Batteri medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson RRL 1.1 er et LED-lys som kan festes på jakken, vesken, buksene eller hvor du vil synes i mørket. Lyset festes med en klemme på baksiden slik at det kan festes på det meste.

Tre lysmodus

Enten det er en sen sommernatt eller en ettermiddag i november og du skal ut er det viktig å synes i mørket. Andersson RRL 1.1 gjør deg mer synlig for bilister og andre i trafikken på en enkel og grei måte. Med klemmefunksjonen er det enkelt å feste lyset på både sekker, sykler og klær.
Lyset kan lyse konstant, blinke sakte eller blinke raskt, avhengig av hva du foretrekker. Alt du trenger å gjøre er å trykke på knappen for å starte, bytte modus med et ekstra trykk eller skru den av med samme knappen.

Spesifikasjoner

 • Batteridrift: 2 x CR2032 (medfølger)
 • Batteritid: ca 6 timer
 • 3 lysmodus: konstant, langsomt og raskt blinkende
 • Flux output: 2 lumen
 • Størrelse: 56 x 28 x 18 mm
 • Vikt: 20 g (inkl batterier)
231538 231538 Andersson Andersson RRL 1.1 - Red led light Andersson RRL 1.1 er et LED-lys som kan festes på jakken, vesken, buksene eller hvor du vil synes i mørket. Lyset festes med en klemme på baksiden slik at det kan festes på det meste. Tre lysmodus Enten det er en sen sommernatt eller en ettermiddag i november og du skal ut er det viktig å synes i mørket. Andersson RRL 1.1 gjør deg mer synlig for bilister og andre i trafikken på en enkel og grei måte. Med klemmefunksjonen er det enkelt å feste lyset på både sekker, sykler og klær.Lyset kan lyse konstant, blinke sakte eller blinke raskt, avhengig av hva du foretrekker. Alt du trenger å gjøre er å trykke på knappen for å starte, bytte modus med et ekstra trykk eller skru den av med samme knappen. Spesifikasjoner Batteridrift: 2 x CR2032 (medfølger)Batteritid: ca 6 timer3 lysmodus: konstant, langsomt og raskt blinkendeFlux output: 2 lumenStørrelse: 56 x 28 x 18 mmVikt: 20 g (inkl batterier) Lommelykt 5 2 19 NOK 19 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning
 3. Lommelykt