Front- og baklys til sykkel

Andersson BEL 2.0

  Art.nr: 231540
  • 3 W LED-pærer
  • Hvitt frontlys
  • Rødt baklys
  • Kan brukes som lommelykt

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Se skal vises når du er ute og sykler i mørket. Andersson BEL 2.0 er lys til sykkelen din med energisparing LED-teknologi som varsler andre trafikanter at du er til stede. Du kan velge mellom konstant eller blinkende lys og de medfølgende brakettene passer stenger med en diameter på 22-32 mm.

Bruk som lommelykt 

Pakken inkluderer et frontlys med hvitt lys til å montere på styret og et baklys med rødt lys som monterest på setepinnen. Du kan velge mellom tre forskjellige lysmoduser. normal, sterkt eller blinkende lys. Lysene drives av standard AAA-batterier (ikke inkludert). Frontlyset kan lett fjernes fra festet sitt og kan brukes som en lommelykt. Når det er på tide å sykle igjen, klikker du bare lampen i braketten igjen.

231540 Andersson Andersson BEL 2.0 Se skal vises når du er ute og sykler i mørket. Andersson BEL 2.0 er lys til sykkelen din med energisparing LED-teknologi som varsler andre trafikanter at du er til stede. Du kan velge mellom konstant eller blinkende lys og de medfølgende brakettene passer stenger med en diameter på 22-32 mm. Bruk som lommelykt  Pakken inkluderer et frontlys med hvitt lys til å montere på styret og et baklys med rødt lys som monterest på setepinnen. Du kan velge mellom tre forskjellige lysmoduser. normal, sterkt eller blinkende lys. Lysene drives av standard AAA-batterier (ikke inkludert). Frontlyset kan lett fjernes fra festet sitt og kan brukes som en lommelykt. Når det er på tide å sykle igjen, klikker du bare lampen i braketten igjen. Lommelykt 2,7 7 59 NOK 59 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. Lommelykt