Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Front- og baklys til sykkel

Andersson BEL 2.0

  Art.nr: 231540
  • 3 W LED-pærer
  • Hvitt frontlys
  • Rødt baklys
  • Kan brukes som lommelykt

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Se skal vises når du er ute og sykler i mørket. Andersson BEL 2.0 er lys til sykkelen din med energisparing LED-teknologi som varsler andre trafikanter at du er til stede. Du kan velge mellom konstant eller blinkende lys og de medfølgende brakettene passer stenger med en diameter på 22-32 mm.

Bruk som lommelykt 

Pakken inkluderer et frontlys med hvitt lys til å montere på styret og et baklys med rødt lys som monterest på setepinnen. Du kan velge mellom tre forskjellige lysmoduser. normal, sterkt eller blinkende lys. Lysene drives av standard AAA-batterier (ikke inkludert). Frontlyset kan lett fjernes fra festet sitt og kan brukes som en lommelykt. Når det er på tide å sykle igjen, klikker du bare lampen i braketten igjen.

231540 231540 Andersson Andersson BEL 2.0 Se skal vises når du er ute og sykler i mørket. Andersson BEL 2.0 er lys til sykkelen din med energisparing LED-teknologi som varsler andre trafikanter at du er til stede. Du kan velge mellom konstant eller blinkende lys og de medfølgende brakettene passer stenger med en diameter på 22-32 mm. Bruk som lommelykt  Pakken inkluderer et frontlys med hvitt lys til å montere på styret og et baklys med rødt lys som monterest på setepinnen. Du kan velge mellom tre forskjellige lysmoduser. normal, sterkt eller blinkende lys. Lysene drives av standard AAA-batterier (ikke inkludert). Frontlyset kan lett fjernes fra festet sitt og kan brukes som en lommelykt. Når det er på tide å sykle igjen, klikker du bare lampen i braketten igjen. Lommelykt 2,8 8 59 NOK 59 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. Lommelykt