Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

LED-list med mange fargevalg

Andersson LDS 1.5 - 3 m RGB

  Art.nr: 241342
 • Lengde: 3 meter
 • Fjernkontroll med mange program
 • Justerbar lengde
 • Selvklebende

Internett

Forventet på lager: 26.11.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson LDS 1.5 er en selvklebende LED-list som gir deg stemningsfullt lys hvor enn du vil. Alt du trenger å gjøre er å ta av tapen på baksiden og feste den på en ren, tørr og rett flate. Nå kan du skape en herlig atmosfære på taklister, rundt vinduer eller i bokhyllen. LED-lampene gir et varmt og behagelig lys og styres med den medfølgende fjernkontrollen og er utstyrt med mange ulike lyssettinger.

Fjernkontroll med dimmefunksjon

Du styrer enkelt belysningen med den medfølgende fjernkontrollen. Mottakeren kobles til AC-adapteret. Da kan du bruke fjernkontrollen med en rekkevidde på opp til 12 meter hvor du kan skru av og på lyset, samt dimme det.

Justerbar lengde

Du kan enkelt tilpasse lengden på LED-listen ved å klippe over på de markerte områdene. Etter det er det bare å koble listen til av/på-knappen. Til slutt kobler du den til AC-adapteren. Dermed kan du få perfekt opplyste steder med skreddersydd passform. 
Overstig ikke 10 meter - det kan skade LED-listens livslengde.

MERK!!!Leddene er bare ment for å justere lengden på slyngen. Flere slynger kan ikke kobles sammen.

I pakken medfølger

 • LED-list
 • AC-adapter
 • Fjernkontroll
 • 2x forlengelseskabel
 • Bruksanvisning

Andersson LED-list skal kun brukes innendørs.

241342 241342 Andersson Andersson LDS 1.5 - 3 m RGB Andersson LDS 1.5 er en selvklebende LED-list som gir deg stemningsfullt lys hvor enn du vil. Alt du trenger å gjøre er å ta av tapen på baksiden og feste den på en ren, tørr og rett flate. Nå kan du skape en herlig atmosfære på taklister, rundt vinduer eller i bokhyllen. LED-lampene gir et varmt og behagelig lys og styres med den medfølgende fjernkontrollen og er utstyrt med mange ulike lyssettinger. Fjernkontroll med dimmefunksjon Du styrer enkelt belysningen med den medfølgende fjernkontrollen. Mottakeren kobles til AC-adapteret. Da kan du bruke fjernkontrollen med en rekkevidde på opp til 12 meter hvor du kan skru av og på lyset, samt dimme det. Justerbar lengde Du kan enkelt tilpasse lengden på LED-listen ved å klippe over på de markerte områdene. Etter det er det bare å koble listen til av/på-knappen. Til slutt kobler du den til AC-adapteren. Dermed kan du få perfekt opplyste steder med skreddersydd passform. Overstig ikke 10 meter - det kan skade LED-listens livslengde. MERK!!!Leddene er bare ment for å justere lengden på slyngen. Flere slynger kan ikke kobles sammen. I pakken medfølger LED-listAC-adapterFjernkontroll2x forlengelseskabelBruksanvisningAndersson LED-list skal kun brukes innendørs. LED strip light 4,2 57 199 NOK 199 NewCondition PreOrder
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning
 3. LED strip light