0,9 W energisparende LED-kapselpære

Philips LED kapsel 10W G4 Vit ND RF

  Art.nr: 1007727
  • 0,9 W (10 W)
  • 110 lumen
  • G4-sokkel
  • For arbeidslamper, håndlamper m.m.
  • Tennes direkte

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips LED-pære med kapselform som sprer ett vakkert, gnistrende lys og sparer på både penger og miljø, ettersom den både er energibesparende og har lang livstid. Philips LED 10W G4 kapsel har så lavt energiforbruk som 0,9 W, men en viktigere egenskap å tenke på er lumen som angir lysstyrken. Denne kapselpæren avgir 110 lumen som er lignende lyset fra en 10 W glødepære.

En kapselpære med G4-sokkel som denne brukes oftest til for eksempel arbeidslamper, håndlamper eller for trange områder på lister eller under skap.

Alle LED-pærer fra Philips har en fargegjengivingsindeks på over 80, nærme solens verdi, hvilket innebærer at de reflekterer farger på en virkelighetstro og naturlig måte.

Lang livstid

Philips LED kapsel 10W G4 har en lang brennetid på 15 000 timer, hvilket er nesten to år. Det gir en gjennomsnittlig livstid på hele 15 år, beregnet med 3 timers bruk per døgn.

Hvorfor skal jeg velge en LED-pære?

Vi har lenge lært oss hvordan den tradisjonelle glødepæren fungerer og hvilke egenskaper de har; watt tall, tenner raskt, har varmt lysskinn og kort levetid. Når glødepæren nå skal erstattes med nye, billigere og energibesparende alternativer finnes det flere ulike egenskaper å velge mellom for å få riktig pære i lampen.

På baderommet og i gangen er det bra om pæren tennes direkte, du vil kanskje ha en varmere pære (med lav kelvinverdi) i sofahjørnet og en mer kald pære (høy kelvinverdi) på arbeidsrommet. Les derfor nøye om LED-pærenes ulike egenskaper før du velger.

Når du erstatter glødepæren med en Philips LED-kapsel sparer du cirka 90% energi, og hver lavenergilampe sparer cirka 600 kroner under sin livstid. En LED-pære har en livslengde på mellom 15 000-25 000 timer, til sammenligning med glødepærens 1000 timer.

1007727 Philips Philips LED kapsel 10W G4 Vit ND RF 8718696793268 Philips LED-pære med kapselform som sprer ett vakkert, gnistrende lys og sparer på både penger og miljø, ettersom den både er energibesparende og har lang livstid. Philips LED 10W G4 kapsel har så lavt energiforbruk som 0,9 W, men en viktigere egenskap å tenke på er lumen som angir lysstyrken. Denne kapselpæren avgir 110 lumen som er lignende lyset fra en 10 W glødepære. En kapselpære med G4-sokkel som denne brukes oftest til for eksempel arbeidslamper, håndlamper eller for trange områder på lister eller under skap. Alle LED-pærer fra Philips har en fargegjengivingsindeks på over 80, nærme solens verdi, hvilket innebærer at de reflekterer farger på en virkelighetstro og naturlig måte. Lang livstid Philips LED kapsel 10W G4 har en lang brennetid på 15 000 timer, hvilket er nesten to år. Det gir en gjennomsnittlig livstid på hele 15 år, beregnet med 3 timers bruk per døgn. Hvorfor skal jeg velge en LED-pære? Vi har lenge lært oss hvordan den tradisjonelle glødepæren fungerer og hvilke egenskaper de har; watt tall, tenner raskt, har varmt lysskinn og kort levetid. Når glødepæren nå skal erstattes med nye, billigere og energibesparende alternativer finnes det flere ulike egenskaper å velge mellom for å få riktig pære i lampen. På baderommet og i gangen er det bra om pæren tennes direkte, du vil kanskje ha en varmere pære (med lav kelvinverdi) i sofahjørnet og en mer kald pære (høy kelvinverdi) på arbeidsrommet. Les derfor nøye om LED-pærenes ulike egenskaper før du velger. Når du erstatter glødepæren med en Philips LED-kapsel sparer du cirka 90% energi, og hver lavenergilampe sparer cirka 600 kroner under sin livstid. En LED-pære har en livslengde på mellom 15 000-25 000 timer, til sammenligning med glødepærens 1000 timer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> LED-pære 3 1 79 NOK 79 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. LED-pære