4 W dimbar LED-pære, E27, 185 lm

Philips Led Flame 15W P48 E27

  Art.nr: 236653
 • 4 W (15 W)
 • 185 lumen
 • E27-fatning / stor sokkel
 • 2000 K
 • 15 år livslengde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Led Flame 15W P48 E27 er en dimbar LED-pære på 4 watt, som tilsvarer 15 watt ved en glødepæræ og en stor E27-sokkel. Lysstyrke måles i lumen, og denne pæren avgir 185. Denne passer perfekt på steder du ikke ønsker alt for strerkt lys, og spres et mykt og varmt lys.

Alle LED-pærer fra Philips har en fargegjengivelsesindex på over 80 som betyr at de reflekterer farger på en virkelighetsnær og naturlig måte.

Lang livstid

Philips Led Flame 15W P48 E27 har en lang brennetid på 15 000 timer, nesten 2 år sammenhengende. Dette gir en gjennomsnittlig livslengde på 15 år, dersom du har på lyspæren 2,7 timer i snitt hver dag.

LED-pære med dimmefunksjon

Lampen har en dimmefunksjon av høy kvalitet slik at du kan få passende stemning og rett lys til en hver situasjon

Fargegjengivelse og fargetemperatur

Alle LED-pærer fra Philips har en fargegjengivelsesindex på over 80 som betyr at de reflekterer farger på en virkelighetsnær og naturlig måte.

Alle lyskilder har en fargetemperatur. Dette angis i Kelvingrader (K). Forskjellige temperaturer egner seg til forskjellig bruk og forskjellige steder. Philips LED-lysene sprer et varmhvitt lys på 200 Kelvingrader.

Glem watt og lær deg lumen

Når det har vært snakk om lyspærer har det alltid vært snakk om hvor mange watt den bruker for å angi lysstyrke. I dag er det mer relevant å snakke om lumen (lm). Lumen sier hvor mye lys som forlater lyspæren. Dette er fordi LED-pærene blir mer og mer energieffektive, mens lyset de avgir forblir det samme. Tabellen til høyre viser deg strømforbruket og hvor mye lys en moderne LED-pære avgir i forhold til en tradisjonell glødepære.

Hvorfor skal jeg kjøpe en LED-pære?

Når du erstatter en glødepære med en LED-pære sparer du omtrent 80 % energi. I stedet for at glødepæren bruker det meste av strømmen på å lage varme, bruker LED-pæren nesten all strømmen på lys. I tillegg til en mye lengre levetid påvirkes ikke LED-pæren like mye av at den blir skrudd av og på. Philips LED-pærer har ca 50 000 brytersykluser.

Se også

(1 stk)
 • 800 lumen
 • 10 W (60 W)
 • E27-fatning / stor sokkel

99,-

Se også

(1 stk)
 • 800 lumen
 • 10 W (60 W)
 • E27-fatning / stor sokkel

99,-

236653 Philips Philips Led Flame 15W P48 E27 929001267301 Philips Led Flame 15W P48 E27 er en dimbar LED-pære på 4 watt, som tilsvarer 15 watt ved en glødepæræ og en stor E27-sokkel. Lysstyrke måles i lumen, og denne pæren avgir 185. Denne passer perfekt på steder du ikke ønsker alt for strerkt lys, og spres et mykt og varmt lys. Alle LED-pærer fra Philips har en fargegjengivelsesindex på over 80 som betyr at de reflekterer farger på en virkelighetsnær og naturlig måte. Lang livstid Philips Led Flame 15W P48 E27 har en lang brennetid på 15 000 timer, nesten 2 år sammenhengende. Dette gir en gjennomsnittlig livslengde på 15 år, dersom du har på lyspæren 2,7 timer i snitt hver dag. LED-pære med dimmefunksjon Lampen har en dimmefunksjon av høy kvalitet slik at du kan få passende stemning og rett lys til en hver situasjon *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Fargegjengivelse og fargetemperatur Alle LED-pærer fra Philips har en fargegjengivelsesindex på over 80 som betyr at de reflekterer farger på en virkelighetsnær og naturlig måte. Alle lyskilder har en fargetemperatur. Dette angis i Kelvingrader (K). Forskjellige temperaturer egner seg til forskjellig bruk og forskjellige steder. Philips LED-lysene sprer et varmhvitt lys på 200 Kelvingrader. Glem watt og lær deg lumen Når det har vært snakk om lyspærer har det alltid vært snakk om hvor mange watt den bruker for å angi lysstyrke. I dag er det mer relevant å snakke om lumen (lm). Lumen sier hvor mye lys som forlater lyspæren. Dette er fordi LED-pærene blir mer og mer energieffektive, mens lyset de avgir forblir det samme. Tabellen til høyre viser deg strømforbruket og hvor mye lys en moderne LED-pære avgir i forhold til en tradisjonell glødepære. Hvorfor skal jeg kjøpe en LED-pære? Når du erstatter en glødepære med en LED-pære sparer du omtrent 80 % energi. I stedet for at glødepæren bruker det meste av strømmen på å lage varme, bruker LED-pæren nesten all strømmen på lys. I tillegg til en mye lengre levetid påvirkes ikke LED-pæren like mye av at den blir skrudd av og på. Philips LED-pærer har ca 50 000 brytersykluser. LED-pære 69 NOK 69 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning
 3. LED-pære